Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

georgerg 04-10-09 14:06

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2691121)
nu il eticheta pe bobi dupa comentariile altora,gresesti!
lumea vb si o sa vb,voi facetzi in continuare ce avetzi de facut,ca faceti bine;)

nu intelege gresit - tocmai asta nu vreau - sa se eticheteze din vorbele altora - asta este si moivul pt care l-am invitat pe boby sa comenteze ca sa nu se creada ca impartaseste punctul de vedere al aplaudacului - cel putin asta este impresia mea si are ocazia sa confirme!!!

T@zMania 04-10-09 16:05

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2691429)
nu intelege gresit - tocmai asta nu vreau - sa se eticheteze din vorbele altora - asta este si moivul pt care l-am invitat pe boby sa comenteze ca sa nu se creada ca impartaseste punctul de vedere al aplaudacului - cel putin asta este impresia mea si are ocazia sa confirme!!!

intra mai greu pe forum,dar o sa confirme....ar fi pacat sa aveti discutzii aiurea din pricina unor vb aruncate de unul si de altul

WPP 04-10-09 16:13

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2690332)
Sa inteleg ca trebuia sa ma exprim in felul : "Un BALAUR de E30 cu 6 capatini si plamani de GT35 scupa flacari pe 2 nari ..."... GTR a fost prezent la start pt ca a crezut tot timpul ca o sa castige .... daca stia ca pierde crezi ca se mai dadea? .. la fel sa intamplat si cu DGH.
P.S. - stai linistit ca stiu foarte bine masina lui Bobi ...cursa asta a fost o palma peste fata celor ce cred ca numai banii fac "diferenta"... sunt unele lucruri pe care "VISA" nu le poate cumpara ....

Eu zic sa nu mai comentezi aiurea si sa-ti vezi de treaba ta. Nu stiu ce treaba ai tu in povestea asta, esti implicat cu ceva?
Daca ai probleme sa stii ca asta nu te ajuta...

P.S. NU cred ca stii asa bine masina lui bobi.

Raul_WST 04-10-09 16:29

se pare ca mai ai muuuult de munca la masina pana sa ajungi la ceea ce ai scris (propus) in semnatura ta .. Nu mai trai din amintirile in care stateai in fata DGH-ului, odata cu incalzirea globala au aparut si masini mai puternice ;)
Sper sa avem ocazia sa ne vedem in Ungaria la anu`..

blazeyblaze 04-10-09 17:28

si totusi aveti un topic in alta locatie in care puteti comenta masina lui george
hai gata cu offtopic-u

georgerg 04-10-09 17:44

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2691717)
se pare ca mai ai muuuult de munca la masina pana sa ajungi la ceea ce ai scris (propus) in semnatura ta .. Nu mai trai din amintirile in care stateai in fata DGH-ului, odata cu incalzirea globala au aparut si masini mai puternice ;)

nu traiesc din amintiri - doar am mentionat ca sa punctez ceva - nu am neaparat mult de munca - doar ca am decis sa mai astept in faza de stage I la care ne mai jucam cu setarile - inca nu am facut nimic fizic din stage II anuntat - treaba este ca existau mai multe variante de a face stage II si am asteptat sa vad ce au facut altii in teste ca sa decid varianta finala - in plus se pare ca trebuie intarita mai mult cutia si ambreiajul pt ca nu vreau sa renunt la lc1 - oricum nu ma stresez prea tare indiferent de ce se intampla anul asta - totul va fi gata pana in sezonul 2010 - chiar mi-am propus sa ma tin de curse asa ca sigur vom avea ocazia sa ne vedem in ungaria.

Cipilica 04-10-09 18:29

Salut George. Sa-mi spun si eu punctul de vedere. Sunt posesor si fan e30, deci nu pot sa nu ma bucur atunci cand un ursulet pune probleme sau are rezultate cu masini spectaculoase (a se citi performante, atat stok cat si modificate, la cp ma refer) asa cum este si a ta. Si nu este ceva personal, nu va cunosc pe niciunul, deci nu ma bucur pt faptul ca ai pierdut tu, ma bucur pt ursulet, indiferent cine este proprietarul. Indiferent cu cine se da, tot la masina in sine ma refer, fie vorba de GT-R, Porsche etc. De aici mai departe este problema fiecaruia cum se exprima, doar ca unii stau mai prost la capitolul asta. Nu trebuie sa iei in seama fiecare persoana in parte. Trage linie la tot si concluzioneaza. Vei vedea altfel lucrurile si poate nu te va mai afecta fiecare parere in parte, oricum nu vor coincide nicidata. De data asta ai avut tu probleme si asta si-a spus cuvantul, saptamana trecuta (parca) nu s-a putut prezenta bobi, nu conteaza motivele, asta ce ar fi insemnat?, ca ai castigat tu, nu? Ar fi trebuit sa te autoproclami invingator de atunci, sunt convins ca unii ar fi facut asta. Am urmarit topicul tau de la inceput, stiu cum ai fost primit pe forum, insa usor usor ai reusit sa convingi oameni ce fel de om esti iar eu nu pot decat sa te stimez. Unii nu te vor aprecia in veci, de ce?, iti poti da seama singur.
Sunt constient de valoarea masinii tale (tot la putere ma refer) si chiar daca uneori mai ai probleme sunt convins ca vei obtine si rezultatele dorite. Si vei inchide gurile care trebuiesc inchise. Atat pe forum:lol: cat si pe pista.
Deasemenea stiu ca masina ta este in topul primelor din tara, nu pot afirma ca este no.1, azi poti fi tu maine altcineva, nici regi nu au fost regi la infinit.
Iti doresc succes si sa ne reprezinti cu rezultate f bune la cursele ce or sa vina, cu siguranta vor veni.
Si inca ceva: e f bine sa fii stimulat, asta ridica nivelul stachetei. Sper sa o duci cat mai sus. Multa bafta.
Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita

shadowro 05-10-09 07:45

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2691717)

cursa intre nissan si bmw a fost cu start de pe loc ?

DZ1 05-10-09 08:22

Cine invata din infrangeri devine mult mai puternic.

Tot timpul este cineva mai rapid, de data asta a fost Boby, poate data viitoare este George...mai importanta este distractia baieti!

Atata timp cat puneti orgoliu in fata distractiei aveti numai de pierdut.

Din cauza asta cand am venit in Romania nu sa dat aproape nimeni cu mine, din cauza orgoliului....sa nu piarda cumva.
De fiecare data cand se intalnesc 2 masini mai deosebite iese cearta mereu, de ce????

bobiMOM 05-10-09 09:02

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2693491)

Tot timpul este cineva mai rapid, de data asta a fost Boby, poate data viitoare este George...mai importanta este distractia baieti!

Din cauza asta cand am venit in Romania nu sa dat aproape nimeni cu mine, din cauza orgoliului....sa nu piarda cumva.
De fiecare data cand se intalnesc 2 masini mai deosebite iese cearta mereu, de ce????

Nu a ieshit nici o cearta! S-a inteles greshit!

S-au sters posturile de ieri! Ai perfecta dreptate...repet si azi...atata timp cat este concurentza rezulta performantza si distractie totodata!;)

georgerg 05-10-09 09:31

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 2693442)
cursa intre nissan si bmw a fost cu start de pe loc ?

a fost din mers de la 80 - urma si de pe loc dar nu am apucat - data viitoare vedem ce iese!!!
Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2693491)

Intre noi nu a iesit cearta - culmea este ca de fiecare data iese cearta pe margine - adica se gaseste cate unul care nu are nici o treaba si incepe el sa vorbeasca - la mine nu o sa vezi orgolii - si in cazul de fata nici la Bobi - eu vreau doar sa ne distram si ar fi frumos sa nu mai apara discutii aiurea pe forum ca nu aduc nimic pozitiv!!! poate exista si competitie productiva si civilizata - doar atunci vom avea toti de castigat!!!;)

Laptiucu 05-10-09 09:38

tin sa-i felicit atat pe george cat si pe bobi pentru atitudinea lor sportiva si desi nu ii stiu pe niciunul din ei se vede ca pe primul loc e pasiunea pentru curse & funul nu copilarismele ca cine e mai bun etc.

george keep up the good work si nu lua in seama aplaudacii care comenteaza de pe margine, joaca nfs si se uita la fast&furious si atat ...
imi place ca ai avut putina nebunie (sa zic asa) incat sa-ti iei masina visurilor si inca o doza de nebunie sa incepi sa modifici masina visurilor tale ... inca de noua cand puteai la fel de bine sa-ti iei o masina in 2-3-4 mii de euro si sa o modifici pentru curse la bani enorm de mult mai putini.

respectele mele. :-)

shadowro 05-10-09 11:52

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2693643)
a fost din mers de la 80 - urma si de pe loc dar nu am apucat - data viitoare vedem ce iese!!!

Astept sa va vad la Tulcea de pe loc .. sa vedem daca acelasi o sa fie rezultatul.

georgerg 05-10-09 12:53

Sper sa fie gata masina pana la Tulcea - pana vineri nu cred ca reusesc - din fericire nu am patit nimic la cutie - doar a explodat o planetara cand am dat LC a doua oara in spatele baietilor - mai multe detalii la: https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post2694205
Daca ajung la Tulcea ar fi frumos sa vina si Bobi si Ghita de la Oradea - de Virgil nu mai spus cum ar fi daca ar ajunge:D!!!

bobiMOM 05-10-09 14:37

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2694212)
Sper sa fie gata masina pana la Tulcea - pana vineri nu cred ca reusesc - din fericire nu am patit nimic la cutie - doar a explodat o planetara cand am dat LC a doua oara in spatele baietilor - mai multe detalii la: https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post2694205
Daca ajung la Tulcea ar fi frumos sa vina si Bobi si Ghita de la Oradea - de Virgil nu mai spus cum ar fi daca ar ajunge:D!!!

Mergem, mergem sper sa-mi vina si cauciucurile ca astea s-au paradit de tot! Vremea sa tzina cu noi...

mikafly 05-10-09 16:49

Va asteptam pe amandoi.....speram ca vremea sa fie frumoasa,sa fie uscat.Sunt anuntate 11 grade....ceea ce e ok. In cazul in care ramaneti fara competitori,sunt 30 de motociclete,ca au si ele grupa separata.

georgerg 08-10-09 09:41

Pt ca am vazut 1001 discutii contradictorii pe forum - in special din parte celor care nu sunt prezenti la curse si probabil ca nu vor fi niciodata a luat decizia sa am in permanenta cel putin o camera video in masina - si eventual inca una externa la un spectator ca sa se vada exact si cand o fur si cand o dau!!!:lol: cel putin asa mai renuntam la maculatura pe forum!!!!

SEBASTIAN 08-10-09 10:16

Felicitari pentru idee.
Cursele se fac in conditi prestabilite, acceptate de participanti si arbitrate de cateva persoane care trebuie sa stea la start, pe traseu si la sosire.
Pot exista in timpul curselor si manevre de intimidare, inchidere de banda, apropiere periculoasa... astea se sanctioneaza cu descalificare(pierdut cursa).

georgerg 08-10-09 11:15

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2702437)
Pot exista in timpul curselor si manevre de intimidare, inchidere de banda, apropiere periculoasa... astea se sanctioneaza cu descalificare(pierdut cursa).

pana acum nu am avut parte de asa ceva si sper sa nu fie cazul - ar fi total nesportiv - in plus ;)eu nu ma intimidez prea usor - spre deloc!!!

Calimero2003 08-10-09 16:41

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2702362)
Pt ca am vazut 1001 discutii contradictorii pe forum - in special din parte celor care nu sunt prezenti la curse si probabil ca nu vor fi niciodata a luat decizia sa am in permanenta cel putin o camera video in masina - si eventual inca una externa la un spectator ca sa se vada exact si cand o fur si cand o dau!!!:lol: cel putin asa mai renuntam la maculatura pe forum!!!!

Sa nu iei ca pe o critica faptul ca nu toate persoanele sunt de acord cu tine.... stiu ca esti oarecum suparat si pe ceace am zis eu ... dar iti spun sincer ca esti o persoana cu o pasiune foarte mare pt acest sport... te admir pt asta si te sustin (decat moral :lol:).... dar ca toata lumea ,toti avem idoli ... eu sincer sunt de partea lui Bobi pt ca la un momentdat a fost pe punctul de a renuta (o istorie pe care am patito si eu)... a revenit si acuma se bucura de masina.
Nu conteaza ce zic eu sau altcineva ... conteaza ce simti tu.... eu sincer iti urez bafta ,sa iti faci masina sa traga asa cum vrei tu si sa te bucuri de ia in fiecare zii .... si nu te uita la rautatile noastre de pe forum.
Salutare.

SEBASTIAN 08-10-09 20:17

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2702589)
pana acum nu am avut parte de asa ceva si sper sa nu fie cazul - ar fi total nesportiv - in plus ;)eu nu ma intimidez prea usor - spre deloc!!!

E foarte bine sa nu te intimidezi insa consider ca siguranta este poate cel mai important aspect iar din acest motiv chiar si neoficial trebuiesc instituite astfel de reguli.
Eu am intalnit si am vazut multe artificii pe care unii le considera inteligente.

georgerg 15-10-09 10:41

Din pacate GTR-ul nu are piesa lipsa saptamana asta - sper sa fie ok pana saptamana viitoare la sfarsit!!!:evil: asa ca nu pot onora provocarile de la Tulcea:sad: cu siguranta va fi gata pana vine supra!!!:D

DZ1 15-10-09 10:43

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2720513)
Din pacate GTR-ul nu are piesa lipsa saptamana asta - sper sa fie ok pana saptamana viitoare la sfarsit!!!:evil: asa ca nu pot onora provocarile de la Tulcea:sad: cu siguranta va fi gata pana vine supra!!!:D

Daca nu ti-o aduc eu din Germania:))

bobiMOM 15-10-09 15:07

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2720513)

Pacat ca probabil ca este ultima distractie pe anul asta!

georgerg 15-10-09 17:03

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2721178)

stiu dar nu am ce face din pacate - ma oftic si eu - asta este - macar prind distractia cu virgil!!!

pop gheorghe 15-10-09 23:08

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2721178)

o sa mai fie pe 25 oct in Baia Mare daca nu ploua, iar la Tulcea se prognozeaza ploaie

georgerg 17-10-09 23:41

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2722644)
o sa mai fie pe 25 oct in Baia Mare daca nu ploua, iar la Tulcea se prognozeaza ploaie

e acum o sa fie in aceeasi zi cu tulcea reprogramat!!! cum facem daca nu ploua - 2 roti la tulcea si 2 roti la baia!!!:lol:

off topic: se pare ca un fratior de la rusi tunat de americani a facut un 10.19 sec - nu mai este mult si o sa avem si 9,XX :D ca sa fur si eu reteta!!!
http://www.gtrblog.com/2009/10/16/sw...ord-10-193-et/

Alex_55 18-10-09 02:02

ce reteta sa furi ?! iti comanzi kit-ul de la switer si aia e arunci ce ai ca te-ai grabit si gata.
dar pana una alta vedeti ce faceti cu planetare si cutii ca nu e bine.
si de la 10.19 pana la 9.** mai e de muncit !

georgerg 18-10-09 11:31

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2728143)
ce reteta sa furi ?! iti comanzi kit-ul de la switer si aia e arunci ce ai ca te-ai grabit si gata.
dar pana una alta vedeti ce faceti cu planetare si cutii ca nu e bine.
si de la 10.19 pana la 9.** mai e de muncit !

asta cu reteta era caterinca - reteta finala nu este switzer - sau nu firma in sine - necesarul minim este: evacuare cap-coada, hard pipes kit, air intake, bov, actuatoare, bujii, evc,injectoare, intercooler, turbo upgrade, setari pe ecu oem - trebuie spus ca pt rezultatatul de 10.19 se adauga si benzina de curse - asta face switzer, hks, aam, ams, etc... - cu exceptia injectoare, intercooler si turbo upgrade care la mine lipsesc pt moment, ce am eu pe masina este ori identic sau cel putin la fel de bun sau chiar mai bun - mai sunt si alti baieti care mai pun si alte bunatati pe masina si o sa apara rezultate cat de curand si atunci switzer o sa joace la grupa medie - sigur ca nu o sa spun public ce se mai pune pe masina (am studiat mult problema si mi-am alocat mult din timpul meu - peste 1 an ca sa ajung la concluziile actuale - pana la urma este si munca mea si nu o dau la oricine) dar pe langa lista de mai sus crede-ma ca mai sunt o gramada - actualii 800 de cp de la switzer,aam,ams,ssp,mvp, etc... sunt inca obtinuti pe ecu oem care are multe limitari!!!
mai este ceva de munca dar eu cred ca o sa vedem 9.99 cat de curand si puteri de peste 900 de cp(se pare ca in jpn exista ceva la ~ 950 cp)!!!
cutia mai trebuie intarita putin, planetarele schimbate + ceva pe la ambreiaje si o sa tina - am gasit solutii deja - eu consider ca asta este reteta adevarata - nu lc2!!!
in concluzie este al dracului de mult de studiu si munca - dureaza si trebuie facuta cu cap - eu pana acum am preferat sa nu ma grabesc - in primul rand ca sa nu gresesc si in al doilea ca sa ma bucur de masina intre timp - sper sa ma tina nervii si cashul pana la rezultatul final!!!

Alex_55 18-10-09 15:57

george cu tot respectul sa stii ca nu am stat sa iti citesc tot postul pt ca dupa al doilea rand m-am oprit si m-am gandit sa iti zic ca mai bine iti cumparai porsche ! :))

blazeyblaze 18-10-09 16:27

:)))))))

MephistoBM 18-10-09 19:20

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2729247)
george cu tot respectul sa stii ca nu am stat sa iti citesc tot postul pt ca dupa al doilea rand m-am oprit si m-am gandit sa iti zic ca mai bine iti cumparai porsche ! :))

:lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2722644)

mai, eu sunt din baia mare si nu am auzit sa fie ceca in 25... despre ce este vorba? :?:

georgerg 18-10-09 21:03

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2729247)

da, stiu dar care mai este distractia?!!?:D

Alex_55 18-10-09 21:14

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2730195)
da, stiu dar care mai este distractia?!!?:D

pai daca pentru tine distractie inseamna bani "aruncati", nervi si sters nu e bine :))

georgerg 18-10-09 21:35

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2730237)
pai daca pentru tine distractie inseamna bani "aruncati", nervi si sters nu e bine :))

da tati dar tot nu ajung la banii de porsche stock cu un gtr modifcat grav!!!!

Alex_55 18-10-09 21:55

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2730334)
da tati dar tot nu ajung la banii de porsche stock cu un gtr modifcat grav!!!!

sorry dar nu cred asta :))

adica nou pe nou ? pt ca sh... sunt sub 100k multe e unu pe net la 58+taxe care arata si bine :)

georgerg 18-10-09 22:12

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2730421)
sorry dar nu cred asta :))
adica nou pe nou ? pt ca sh... sunt sub 100k multe e unu pe net la 58+taxe care arata si bine :)

poti sa ma crezi - chiar stiu ce spun despre preturi - porsche este mai scump ca gtr si nou si sh si chiar si la modificari - trust me!!!;)d desigur este valabil ce spui tu daca vb de 996 - atunci poate - nu stiu ce sa zic!?! iar daca vb de 997.2 cred ca suntem in istorie cu pretul!!!

SEBASTIAN 19-10-09 07:55

Azi e pretul asta dar daca te duci cu un an inapoi si poate mai mult...

Alex_55 23-10-09 16:16

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2730494)
poti sa ma crezi - chiar stiu ce spun despre preturi - porsche este mai scump ca gtr si nou si sh si chiar si la modificari - trust me!!!;)d desigur este valabil ce spui tu daca vb de 996 - atunci poate - nu stiu ce sa zic!?! iar daca vb de 997.2 cred ca suntem in istorie cu pretul!!!

nu stiu cat ai dat tu pe masina si cat ai bagat in tuning ca nu este treaba mea dar tind sa cred ca puteai sa iti cumperi un 997turbo second hand.

georgerg 23-10-09 16:42

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2744627)
nu stiu cat ai dat tu pe masina si cat ai bagat in tuning ca nu este treaba mea dar tind sa cred ca puteai sa iti cumperi un 997turbo second hand.

nu are nici o importanta acum ce am dat si cat am dat sau cat o sa mai dau - este nebunia ssau placerea mea - unii avem gtr altii 911 si asa este si bine - sa fie din toate cateva sa nu intervina monotonia!!!!;)

in alta ordine de idei astazi a ajuns piesa - sper sa am timp sa ontez si sa ajung la tulcea!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning