![]() |
o sa ajungi mai tarziu sa ii zici pretenei cu care vei fi la momentu respectiv intamplarile tale din \"tineretze\" si sa te amuze :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
am ridicat stacheta si acum gasesc greu pe cineva care sa se ridice peste... parca e aproape imposibil... sunt multe disponibile, dar nu e ceea ce-mi trebuie... |
Re:
Quote:
|
daca nu ma plang eu, cu e46-le meu, ca pica de nu apuc sa le xxx pe toate, dar tu, cu masina ta si a lui frate-tu? :twisted: :twisted:
|
daca nu ma plang eu, cu e46-le meu, ca pica de nu apuc sa le xxx pe toate, dar tu, cu masina ta si a lui frate-tu? :twisted: :twisted:
|
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Topicul se refera la cum esti sau cum preferi sa fii?
|
Quote:
|
Aparent .. am relatia de mult dorita ... :)
combinat .... dar... solo :D deci .. ai parte de tot ce vrei , romantism , phwoot@i , incredere, sinceritate, singuratate , sprijin ... etc s-a terminat cat de bine poate sa fie .. recomand .. |
Deocamdata solo... sper la un duet cat de curand ;)
|
momentan e bine si combinat ... pretena sia adus aminte k am facut 3 luni si mia facut cadou :D heh deci per total eu zik k e bine sa fi comb nu pt k primesti cadoaie k nu stau cu ea pt $ :P dar e misto sa ai pe cineva langa u sasi faca griji pt tine ... sa te iubeasca .... si all those shitz :D
|
da...cheloo..sunt de acord cu tn aici..:)..8)
|
acuma pot sa spun, clar combinat
|
si cu cine :lol: :lol: :lol:
bv michael :p nice girl :P sa o stapanesti sanatos :P |
casa de piatra..
|
mersi mult...
|
Quote:
|
o intrebare... :P ma cert cu persoana... la care tin f mult si ma simt bine dc ? :D :D :D :D
ps: nu am baut |
gresit! vrei sa pari ca te simti bine dar iti spun eu ca nu te simti... sau poate acum nu-ti pasa dar pana maine o sa te copleseasca un sentiment ciudat... la mien se manifesta cu goluri si fluturasi instomac ! :) :)
|
Quote:
|
nu cred ca o sa am... nik ;) .... si daca o sa am ce ?
cadem jos si pe urma ne ridicam... asa e mereu :P fluturi in stomac ..... may be |
"cadem jos si pe urma ne ridicam... asa e mereu "
prin asta demonstrezi ca intre voi intervine obisnuinta! adica aceste certuri intervin prea des si deja nu-ti mai pasa pt ca stii ca va ve-ti impaca.... sa dea draq golfule( nu situ cum te cheama ,,,suna aiurea golfule asta e ) sa i se puna pata si sa fie o cearta ceva mai lunga... sa vezi cum o sa-ti pese... :) am patit-o, dar acum iar nu prea imi pasa pt ac stiu ca in momentul cand fata mea facea pe imposibila se prefacea de-al draq sa vad cum reactionez... oricum e bine sa ii arati ca esti supi,,, dar totusi iti pasa acolo un pik ca sa n-o pierzi ! :) |
poate k esti convins k ai dreptate in urma certii tale cu ea..i don't know..
|
vbeste ma cu toata gura , de cine vbesti ? de mirela ? or what ?
aia nu-i de tine ma ,e prea copila, nu stie pe ce lume traieste .. ce naiba va bateti capu` cu toate virginele de 16 ani nu inteleg .. pe cuvant .. mi-a dat golf niste loguri , discutii , discutii in contradictoriu cu aia , certuri , m-a luat capu` ... aia habar n-are pe ce lume traieste .. ce naiba ma .. scz daca am jignit da.. asa e .. parerea mea |
gt ... dak te simti bine knd te certi cu ea ori esti prea sadik :D ori nush ... probabil kiar nutzi mai pasa de relatzie ... asa k nush ... poate ar trebuii sa cautzi alta ... :)
|
Quote:
Da e cam adevarat... oricum.... de acu nu ma mai intereseaza deloc d ea ...sa faca c vrea..... da d mirela e vb :P ma rog... i`am zis ca nu are tupeu sa imi zica ... ca nu mia vrea sa vb cu mine + argumente.... si nu a avut tupeu ;) |
nu cred ca e vba despre ..faptul ca nu vrea,nu poate, ti-am zis , o copchila care nu stie pe ce lume traiestie, NEEEEEEEEEEXT !
trust me .. |
pei i`am zis... azi ca Gata ;)
|
sincere felicitari
|
Quote:
:eyebrow: |
Quote:
Una peste alta...nu cred ca este mai bine solo...eu unul nu as rezista....solo...este interesant pt o perioada scurta de timp dar dupa, simti nevoia sa ai pe cineva langa tine tot timpul...trebuie un echilibru. Oricum solo nu este o solutie. |
Quote:
ps: ai tu alta idee :-P |
nope..just askin'...:)
|
deci solo ;)
acu am aflat..ca tu esti prietena lu ..... la misto :P |
o iubesc pe zana^rea .. ea e din constanta... dar nu conteaza, iubirea noastra merge.. peste mari .. si tari ..
distanta nu-si spune cuvantul , relatia noastra merge perfect... sex facem prin telefon ... cand avem credit ... : / |
Quote:
|
ma referer la prima parte,nu la ultima..
|
Quote:
Zana rea.... ???? ia baga si lu' mos ERY o poza sa vada si ochii lui de cine e indragostit santosica.... sa inteleg ca ai parasit-o pe Brooks...i-ai lasat-o lui Justerini ?? http://www.websmileys.com/sm/love/1296.gif |
Quote:
ery , o stii pe zana rea, nu trebuie sa-ti mai dau poze :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning