Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

ZaNe94 09-04-10 17:37

Re: Top cele mai proaste masini

cea mai problematica masina ce a intrat in mana alor mei, a fost renault 19, niste rapandule. in rest nu am idee, dar nu o recomand nimenui, din acest motiv si eu sunt calit de masinile frantuzesti, plus ca am auzit de la multi cu peugeot-uri ca sunt slabe.
acum na, parerea mea. nu sunt un as in masini, stiu si eu cateva chestii.

apache 09-04-10 22:28

nu cred ca se mai inghesuie lumea sa cumpere masina aceea,nu cred defapt ca s-a inghesuit nimeni niciodata.
Cat despre modelele frantuzesti nu trebuie sa iti faci o parere proasta doar pentru ca ai condus o masina cu o anumita varsta.

ct77pia 10-04-10 10:36

eu am ramas placut surprins de 107 si am avut un mercedes caroserie 124 cu peste 500 000 km si mergea perfect apoi am luat un ochios care mi-a schimbat orice parere despre mercedes ( masina se strica tot timpul si avea 90 000 km) apoi am dat-o pe seat si sunt fff multumit

Scricy HKS 10-04-10 13:24

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3262334)
cea mai problematica masina ce a intrat in mana alor mei, a fost renault 19, niste rapandule. in rest nu am idee, dar nu o recomand nimenui, din acest motiv si eu sunt calit de masinile frantuzesti, plus ca am auzit de la multi cu peugeot-uri ca sunt slabe.
acum na, parerea mea. nu sunt un as in masini, stiu si eu cateva chestii.

o cam dai in bara la Peugeot-uri, eu am un 306 xtdt din 98', adus de taicamiu din Germania cam pe la sf anului 2008 si de atunci nu s-a reparat nimic la ea, nu s-a schimbat nimic decat consumabilele(ulei, filtre etc.) motorul trage excelent de bine..
si crede'ma decand am carnet nu am avut nici cea mai mica prob cu ea:-)
iar la capitolu' Renault nici nu ma bag ca nam experienta..
ce te intreb eu pe tine..
cum un baietzel la 16 ani isi permite sa dea cu parerea despre fiabilitatea unor masini?:lol:

bano 10-04-10 16:20

PT cei care zic ca loganu e prost , https://www.youtube.com/watch?v=l37gt...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=Y8zXK...eature=related

MIRCAT 10-04-10 16:49

Quote:

Originally Posted by bano (Post 3264850)

crezi ca daca o masina poate face ce face ala cu loganu asta inseamna ca e masina buna?

bano 11-04-10 14:04

Rusine pt posesori de BMW :lol: https://www.youtube.com/watch?v=v_TLW...eature=related :lol:

bano 11-04-10 15:45

nemti nu compara logan cu bmw https://www.youtube.com/watch?v=VIT8o...eature=related loganu e mai apreciat pe afara:lol: , https://www.youtube.com/watch?v=ER6l3...eature=related o familie multumita de cazan ,pardon slogan :lol: https://www.youtube.com/watch?v=09l8a...eature=related

ZaNe94 11-04-10 15:59

@bano, pai romanii sunt satui de dacii si nemtii le accepta ca sunt ieftine si iti faci treaba cu ele. defapt si francezi si mai toti, tin minte anu trecut am fost in belgia cu un proiect de la scoala toate jumate din gazde aveau dacii. :). oricum, am auzit ca francezii asteapta un an pt un sandero. cei drept sunt frumoase. sper sa mearga treaba cu daciile mult.:)

@Scricy_HKS, de parca tu esti cu mult mai mare. daca eu nu pot vedea la ai mei cat e de fiabila o masina tu cum ai vazut la peugeot? ca e pe mana ta de cateva luni (hai zi acum ca e vorba de 11 luni si 30 de zile).

Scricy HKS 11-04-10 16:06

esti pe langa subiect...:-)
oricine poate sa intre pe youtube si sa copieze cateva linkuri si dupaia sa posteze aici...
dak ai fi spus parerea TA despre logan insotita cu niste argumente,cum a zis zalmon unpic mai sus, ar fi o treaba... dar asa e egal cu 0:???:

pur si simplu ti'ai marit nr de posturi... felicitari:lol:

si cine compara BMW cu Dacia nare nici o treaba cu masinile, ptr ca sunt orientate catre clase diferite de cumparatori:rolleyes2

Deci
Dacia vs BMW... Nu
Dacia vs Audi... Nu
Dacia vs VW... Nu
lista poate continua mult si bine..

Dacia vs Daewoo- aici ai putea face o comparatie...

@ZaNe94 nare rost..:-)

bano 11-04-10 16:19

:lol: nu va mai dati cu parerea de logan daca nu aveti asa ceva.. are ceva probleme la stabilitate . sa vedeti senzati tari cand treceti pe langa un tir :lol: si frane . an rest e OK . masina nu a fost facuta pt copii care se joaca NFS, si cei care au permis si nau masina :lol: :lol:

alex lost 11-04-10 16:43

Quote:

nu va mai dati cu parerea de logan daca nu aveti asa ceva.. are ceva probleme la stabilitate . sa vedeti senzati tari cand treceti pe langa un tir si frane . an rest e OK . masina nu a fost facuta pt copii care se joaca NFS, si cei care au permis si nau masina
bravo tati, se vede inteligenta pe tine:lol:
"sa vedeti senzati tari cand treceti pe langa un tir si frane" :lol::lol::lol:

mai intra pe youtube ca descoperi lucruri interesante rau:-)

sincer am avut timp de 2-3 luni de zile logan'ul unui prieten si nam avut prob cu el pe langa tiruri cum zici tu cai ai avut si franele sunt ok:lol:

poate loganurile sunt facute ptr cei cu bmw la semnatura si murcielago la avatar:lol:

bano 11-04-10 17:38

posesori de logan sa confirme cum face la 150 k/m cand trec pe langa un tir de aproape. ai avut poate duar roata de rezerva tu 2 3 luni.:lol: nuti da nimeni masina atat timp mai ales cand nu ai cel putin cateva 100 de mii la bord . sa nu spui ca a fost plecat afara .

Outrageous 13-04-10 12:00

Quote:

Originally Posted by bano (Post 3267966)
posesori de logan sa confirme cum face la 150 k/m cand trec pe langa un tir de aproape. ai avut poate duar roata de rezerva tu 2 3 luni.:lol: nuti da nimeni masina atat timp mai ales cand nu ai cel putin cateva 100 de mii la bord . sa nu spui ca a fost plecat afara .

Scuza-ma ca iti spun dar iti trebuie maxim 4 clase pentru a scrie corect. Tu cate ai?

b01uxd 13-04-10 18:03

atata timp cat se vinde cum se vinde, nici nu ar trebui sa va treaca prin cap sa denigrati loganu', nu e o masina sport, inginerii de la dacia nu cred ca si-au dorit o masina sport, loganu e doar stranepotul daciei berline

ApocalypseXL 29-04-10 10:25

Logan - raport hp/l e in pom , cutie de tinichea cu protectie mica la accidente , shi un design de cotet de gaini (designul nu e scump )
Tico - aspect , siguranta ;
Opel Omega - prea grea pentru motrul ei , stricacioase , consum prea mare chiar si pentru un executive , performante in tufis ( exceptie cele cu V8 )

Atat 4 now

cavaliere 30-04-10 09:21

Opel Omega cu V8? In care dintre nfs-uri ?
Logan-ul e o masina foarte buna pentru cat costa . Sincer din astia care toti criticati Logan-ul cati aveti permis si cati ati mers cu vreunul dintre cei care aveti permis?
Cat despre semi-analfabetul care poceste limba romana ..Da-mi te rog exemple din gama de pret a Logan-ului care sunt mai bune ( excluzand design-ul care este subiectiv).

Ontopic eu zic ca Daewoo Damas era ceva de tot rasul .

StreetStyle22 30-04-10 11:08

Quote:

Originally Posted by ApocalypseXL (Post 3319812)
Logan - raport hp/l e in pom , cutie de tinichea cu protectie mica la accidente , shi un design de cotet de gaini (designul nu e scump )
Tico - aspect , siguranta ;
Opel Omega - prea grea pentru motrul ei , stricacioase , consum prea mare chiar si pentru un executive , performante in tufis ( exceptie cele cu V8 )

Atat 4 now

Raport Hp/litru ?
Adica ?
Vrei cai pe litru ? Ia-ti Honda sau Bmw sau o marca care se preteaza la modele sport.
Cand iti cumperi Logan sau pe site'ul dacia,te abureste Dacia ca-ti ofera 5 stele n cap ? Ca se bate la design cu Alfa Romeo,Citroen ? Sau te abureste Dacia cu motoare foarte potente si o tinuta de drum sport ?
NU.
Ei pun accent pe pret,spatiu,fiabilitate si intretinere destul de ieftina.
Oamenii peste 30 de ani ce au o familie,crede-ma cauta Logan.Nu mai v-or sa dea X milioane pe piese,v-or sa dea cat mai putin,cat mai putin timp petrecut in service'uri , familia sa fie prioritara,nu o gramada de fiare.
Omega a fost V6 de 3.2 daca nu ma insel. O zii buna

Ca si o comparatie,inutila si total off-topic sa va demonstrez,abureala pe Bmw Seria 3 nou :

Liniile de pe capotă conferă dinamism pe măsură ce se apropie de logo-ul BMW şi îl înconjoară. În acelaşi timp, linia umerilor iese dintre faruri şi se întinde paralel cu linia Sick, pentru a alungi optic autovehiculul. Acest efect adaugă un aspect special, sportiv, care este vizibil şi la aripile atletice ale roţilor. Suprafeţele concav-convexe se întâlnesc într-o mişcare a liniilor care determină ca partea din faţă să pară mai lată şi mai dinamică. BMW Seria 3 Sedan este expresia unei singure idei: de a oferi o caroserie potrivită pentru cel mai atletic sedan din clasa sa.

Abureala pe Dacia,Dacia Logan facelift nou: Robust,spatios,confortabil (da,aici e discutabila treaba,ca scaunele sunt cam aiurea).
Deci doua modele total difertie cu targeturi diferite.
Si asta e la fel,si la E36 ,E30,E46..toate la vremea lor au fost pentru target diferit,adica medium,premium,nu low-cost,dar asa e romanul,compara mere(loganul) cu ananas (seria3,orice model medium ca si clasa).:rolleyes2

ApocalypseXL 30-04-10 11:36

Familia e prioritate pt unii ? Da , daca ai familie se schimba situatia . De ce sa cumperi un Opel sau VW mai vechi care are piese de calitate la pret de nimik cand poti sa dai bani mai des la piese de Logan . Cum sa iti pui tu sotia shi copilu intr-o rabla de 15 ani cand poti sa-i pui intr-un logan nou nout shi sa te faci zob cu el la 90 km/h . In felul asta poti sa-ti iei shi familie noua .

Bai frate tu eshti nebun ? Lumea ishi ia Logan pt ca e ieftin shi pentru ca multi sunt obishnuiti cu Dacia nu cu mashinile "straine" in nici un caz pentru ca e o mashina buna pentru familie .

Iar V8 a fost prevazut pentru Omega . Nu shtiu sigur daca au ieshit cateva inainte sa opreasca productia .

Iar Dacia spune despre noul Logan pe site "Mult mai dinamic , mult mai modern"
Modern shi dinamic ca o un Kadett din 89 .
Ai dreptate e o crima sa ceri ca pentru combustibilul mancat motorul tau sa iti dea shi nishte viteza . In definitiv e asha frumos sa mergi cu o caruta shi sa nu depashesti pe aproape nimeni .

Puteti sa aparati Loganul cat vreti la sfarshitul zilei tot o mashina proasta este .

StreetStyle22 30-04-10 13:08

ApocalypseXL

Pai vezi,de aceea e ok,ca este ieftin,si normal sa ii scada valoarea,ce vrei sa spui ca un Passat luat luna asta si il pui peste 1 an la vanzare il vinzi cu mai mult decat ai dat pe el ? Asta e o abureala si cea mai mare prostie aberata de romanii nostri.Si e printre singurele marci care fac masini sa-ti ofere spatiu si pret mic,ceva dotari decente si motoare decente ma refer la Dacia.
N-are rost sa comparam una noua vs una veche.
Pentru ca aia veche castiga intotdeauna in privinta romanului ce viseaza la navete spatiale cand el n-are bani decat de un wc adus de dincolo direct de la Remat-ul nemtesc sau francez.
Ca si o comparatie la 10.000 primesti un Fiat Linea care in versiunea standart e mai dotat ca un Logan,dar te alegi cu o masina lenesa cu un motor destul de slabut pentru caroseria masiva.Comparatia asta mai merge.Asa pot sa compar si eu E-class din 2000 e mai tare ca un 316 nou,ma repet nu mai compara mere cu ananas. :)
Deci inca o data,Loganul este robust,fiabil,spatios ? DA,deci Dacia si-a atins scopul,iar priceputii pot sa urle cat vor,pana la urma urla degeaba ca ei nu fac parte din categoria de clienti a celor de la Dacia.

apache 30-04-10 13:27

Quote:

Originally Posted by ApocalypseXL (Post 3322875)
Familia e prioritate pt unii ? Da , daca ai familie se schimba situatia . De ce sa cumperi un Opel sau VW mai vechi care are piese de calitate la pret de nimik cand poti sa dai bani mai des la piese de Logan . Cum sa iti pui tu sotia shi copilu intr-o rabla de 15 ani cand poti sa-i pui intr-un logan nou nout shi sa te faci zob cu el la 90 km/h . In felul asta poti sa-ti iei shi familie noua .

Bai frate tu eshti nebun ? Lumea ishi ia Logan pt ca e ieftin shi pentru ca multi sunt obishnuiti cu Dacia nu cu mashinile "straine" in nici un caz pentru ca e o mashina buna pentru familie .

Iar V8 a fost prevazut pentru Omega . Nu shtiu sigur daca au ieshit cateva inainte sa opreasca productia .

Iar Dacia spune despre noul Logan pe site "Mult mai dinamic , mult mai modern"
Modern shi dinamic ca o un Kadett din 89 .
Ai dreptate e o crima sa ceri ca pentru combustibilul mancat motorul tau sa iti dea shi nishte viteza . In definitiv e asha frumos sa mergi cu o caruta shi sa nu depashesti pe aproape nimeni .

Puteti sa aparati Loganul cat vreti la sfarshitul zilei tot o mashina proasta este .

bai sh-itule vezi ca asta nu-i mIRC SHi nu trebuie sa iti dea motoru niSHte viteza sa depaSHeSHti pe nimeni.. o arzi cu forzzza steaua?

cavaliere 30-04-10 13:51

Tipic mentalitate romaneasca cancerigena. De ce sa iei Logan nou cand poti sa aduci un cazan la pret de nimic si sa mergi cu 200 cu el si sa ai si "bemveu" sau orice altceva iti bese mintea.
E imbucurator ca astia care va dati cu parerea probabil nici n-aveti bani sa dati pe un Logan de vreo 9000 de euro si atunci e de inteles ca e mai convenabil un cazan cu 3000-4000 . Dar sa zici ca Logan-ul e praf.. aici e diferenta de cultura automobilistica ( din indulgenta nu ma leg de altceva). Howgh

LE: Opel Omega( A,B si B facelift) nu a avut decat motoare l4,l6 si v 6. Daca tot incerci sa faci pe priceputul macar documenteaza-te inainte sa te contrazici aiuristic.

ApocalypseXL 30-04-10 17:01

StreetStyle22 : Ai dreptate Loganu e spatios . Robus nu prea e dupa parerea mea deoarece am vazut destule accidente in care Loganul era bucati in timp ce celalalt vehicul era doar usor avariat.

Nu shtiu ce scopuri au avut cei de la Dacia cu Loganul shi nici nu ma intereseaza . Nu compara merele cu ananasul spui tu . Dar atunci cu ce sa le compari ? Ai folosit drep mashina de comparatie pe Fiat Albea . Ok atunci sa ne uitam si la koreeni cu Hyundai Accent si la Kia Ceed si la nemti cu Opelul Astra . Iar daca vrei ceva francez poti sa iei un Renault Symbol (asta nu zic ca e mai bun dar e mai placut la ochi) . Eu pentru familie la ~9000 EUR mi-ash lua un Opel Astra pe benzina .

apache : Bravo eşti un adevarat gardian al limbii române . Păcat că nu te ajută tastatura . Ar trebui să te duci la Academia Română . Acolo nu au nici mIRC , nici Yahoo Messager , nici MSN şi nici un alt program de mesagerie instantă . Intre timp eu voi folosi în continuare acelaşi limbaj . Poate reuşeşti tu să-l interzici în DOOM III .

Sincer mă aşteptam la un comportament mai elevat de la un proprietar de Honda .

cavaliere : Vad ca pot lasa respectul la o parte shi iti pot spune ca eshti tipic prost . Pe langa fatul ca nu ai argumente decente mai shi o exprimare de aurolac . Daca iti pare asa de rau ca nu ai avut bani de altceva nou in afara de Logan vinde-l . In felul asta nu o sa-ti bagi unghia in gat ca ai Logan shi lumea iti spune ca e proasta .

Moi documenteaza-te inainte sa scrii tampenii .

http://www.topcarguide.com/index.php...H0AYH0NjOuuNrI

http://www.new-car-model.com/opel/om...b5.7_v8(9506)/

_anaconda_ 30-04-10 17:28

Nu va mai pierdeti timpul cu el, are mintea odihnita. Oricum e o cauza pierduta...keep going.

KAY_ 30-04-10 20:40

Quote:

Originally Posted by ApocalypseXL (Post 3323536)
StreetStyle22 : Ai dreptate Loganu e spatios . Robus nu prea e dupa parerea mea deoarece am vazut destule accidente in care Loganul era bucati in timp ce celalalt vehicul era doar usor avariat.

Nu shtiu ce scopuri au avut cei de la Dacia cu Loganul shi nici nu ma intereseaza . Nu compara merele cu ananasul spui tu . Dar atunci cu ce sa le compari ? Ai folosit drep mashina de comparatie pe Fiat Albea . Ok atunci sa ne uitam si la koreeni cu Hyundai Accent si la Kia Ceed si la nemti cu Opelul Astra . Iar daca vrei ceva francez poti sa iei un Renault Symbol (asta nu zic ca e mai bun dar e mai placut la ochi) . Eu pentru familie la ~9000 EUR mi-ash lua un Opel Astra pe benzina .

apache : Bravo eşti un adevarat gardian al limbii române . Păcat că nu te ajută tastatura . Ar trebui să te duci la Academia Română . Acolo nu au nici mIRC , nici Yahoo Messager , nici MSN şi nici un alt program de mesagerie instantă . Intre timp eu voi folosi în continuare acelaşi limbaj . Poate reuşeşti tu să-l interzici în DOOM III .

Sincer mă aşteptam la un comportament mai elevat de la un proprietar de Honda .

cavaliere : Vad ca pot lasa respectul la o parte shi iti pot spune ca eshti tipic prost . Pe langa fatul ca nu ai argumente decente mai shi o exprimare de aurolac . Daca iti pare asa de rau ca nu ai avut bani de altceva nou in afara de Logan vinde-l . In felul asta nu o sa-ti bagi unghia in gat ca ai Logan shi lumea iti spune ca e proasta .

Moi documenteaza-te inainte sa scrii tampenii .

http://www.topcarguide.com/index.php...H0AYH0NjOuuNrI

http://www.new-car-model.com/opel/om...b5.7_v8(9506)/

Alt gangster :D .De unde apareti sa stiu sa nu o iau pe acolo

P.S. Vezi sa nu te calce vreun Logan negru :D

ApocalypseXL 30-04-10 21:05

Un Logan ar trebui sa ma depaseaca mai intai . :lol:

Inca una de pus la zid - Fiat Multipla : atat de urata incat provoca avorturi spontane .

TwentyOne 30-04-10 23:11

Loganul, e o masina proasta..da fii atent aici...Google

"Cu noile sale branduri low-cost, Logan si Sandero, fiecare cu mai multe modele, Dacia a reusit sa se impuna si pe pietele internationale. De exemplu, in Franta, inmatricularile au crescut cu 72,6 procente, in luna iulie, ajungand la 6.488 de unitati, iar, in primele sapte luni, inmatricularile s-au majorat cu 28,5%.
Vanzarile Logan le-au depasit deja pe cele din 2007, cand Dacia a vandut 80.000 de unitati Logan in Europa.
Vanzarile Dacia cresc pe piata europeana comparativ cu anul trecut, Dacia inregistrand cresteri cu 23 la suta in Germania, 74,7 la suta in Italia, ambele piete inregistrand scaderi in noiembrie, de 17,7 la suta, respectiv 30,23 la suta comparativ cu aceeasi luna a anului trecut."

Bineinteles nemti, italienii si francezi sunt prosti, noi E mai destepti

Am prieten care are Logan de 3 ani, nu a schimbat decat consumabile..avem un coleg de forum care a avut Logan, parca din C de Ag, a avut accident cu masina in care a rupt un copac si un cap de pod, a avut decat zgarieturi , nimic grav..Nu mai generaliza , se moare si in Logan si in BMW, si in Porsche, si in Mercedes si in tanc :)

Vrei nu vrei, masina se vinde, si inca bine, pe vremurile astea..la pret de Spark ;)..rezultand de aici ca e apreciata .

ApocalypseXL 30-04-10 23:36

Dragul meu posesor de Logan faptul ca lumea o cumpara Loganul drept a doua masina nu e un indice pentru calitatea Loganului .

Eu am o Honda Civic sedan drept prima masina . E rapida , confortabila etc (fiecare se lauda cu ceea ce are :lol::lol: ) drept a doua masina am un cazan de carat . Tot ce m-a interesat cand am luat-o a fost sa fie ieftina si sa mearga pe roti fara sa o impingi . La fel gandesc multi oameni . Loganul e cea mai ieftina masina din EU facuta in EU de aia se vinde si se va vinde . Iar cu criza unii o vor cumpara drept prima masina .

E deja un topic in care Loganul e pus contra lui Astra Clasic . In afara faptului ca e cat de cat spatioasa mashinii noastre iubite nu i s-au gasit calitati . Asta pentru aceiasi bani .

Loganul este a fost si cred ca va fi o masina groaznica . Incomoda , inceata si risipa totala de bani daca o iei drept masina principala . Iar de scos copaci a scos si 1300ul sa scuturat de praf si a mers mai departe . Nu le doresc decat la marii dushmani sa aiba accident cu un Logan .

Nautilus 02-05-10 12:53

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 3264050)
eu am ramas placut surprins de 107 si am avut un mercedes caroserie 124 cu peste 500 000 km si mergea perfect apoi am luat un ochios care mi-a schimbat orice parere despre mercedes ( masina se strica tot timpul si avea 90 000 km) apoi am dat-o pe seat si sunt fff multumit

Din punctul de vedere al calităţii mecanicii, seria W124 de la Mercedes-Benz e probabil una din cele mai bune maşini din istorie, şi nu numai în condiţiile României. E foarte apreciat şi în SUA (unde compensează prin înjurăturile pe care şi le ia datorită componentelor electrice, fiindcă nimeni nu e perfect) şi în Europa de Vest vezi multe care au 20-25 de ani şi arată de parcă ar fi ieşit ieri din fabrică.

La noi nu au parte de aprecieri fiindcă cel mai des vezi semi-epave care la început erau înmatriculate cu 12-B-xxxx, mai apoi au fost la taxi şi erau tamponate cel puţin o dată pe lună, dar chiar şi în cazul lor partea mecanică funcţionează...

~Nautilus

cavaliere 03-05-10 15:28

Apocalipticule consider ca deja imi insult inteligenta incercand sa polemizez cu tine . N-ai nici mijloacele native de exprimare si nici bunavointa tipica unui adult civilizat. Asa ca rest in peace bo$$ulica nambar uan. Continua-ti mirc-ismile cu pustii de la bloc si convinge-i pe ei cu vastele tale cunostinte in domeniul automobilistic.
Nu conduc Logan insa avem in parc aproximativ 10 cu kilometraj intre 50k si 140 k si in afara de probleme minore la caseta de directie ( care si la masini de 40k euro se uzeaza) si bucse/bielete , nu au suferit incidente majore ( 1 pompa servo schimbata pe garantie, alternator schimbat la 90mii km ). In fine condu-ti cazanul linistit si lasa-i pe altii care nu vorbesc numai din auzite sa isi dea cu parerea pertinent. May the force be with u tinara speranta a ingineriei si nu numai.

Le: La noi in general tot ce s-a adus sh a fost adus numai cu scopul de a se vinde si a se scoate profit. Drept pentru care nu au fost aduse "masini" ci cotoarbe super muncite si cosmetizate ulterior pentru a fi vandute sub apanajul "masinii tinute in garaj de un mos ".Intr-adevar w124 are un farmec aparte chiar si in ziua de azi. Si cand vad un exemplar care arata ca nou la nemtalai parca imi vine sa plang langa el .Tapiterie lacrima si deloc uzata,plastice ca noi, vopsea intacta. Ce e curios ca acei oameni chiar au o grija aparte de masina si o considera nu doar ca pe o troaca menita sa ii duca de la punctul a la punctul b.Oare cat o mai trece pana si romanii o sa acorde mai multe atentie acestui aspect?

FED express 04-05-10 18:43

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 1045717)
este ,masina noua dar singura masina noua in care ''ploua'' inauntru uneori din prima zii...problema veche..si mai are destule..cade bucsaraia de t enervezi,planetarele se duc pana in 100k/km 99% din cazuri,cu aceasi bani sau tot p acolo iei albea sau clio si ramai uscat la picioare..nu vreau sa supar pe nimeni dar n-are rost sa ne mintzim..

ai zis foarte bine.logan-ul este o masina ieftina si buna pentru cei care nu sunt pretentiosi .pentru ceilalti exista bmw vw mercedes audi fiat alfa si alte marci consacrate.detinatorilor de logan:nu vreau sa ma intelegeti grasit:fiecare masina are partile ei bune si partile ei rele dar loganul nu imi da nici un sentiment de siguranta cand i vezi caroseria si trenul de rulare..sasiul.mi-ar fi frica sa trec de 140 in curba cu el...ajungi pe doua roti(stiu oameni care au patit-o, dar nu tre sa generalizam).Loganul este o masina de la care nu e bine sa ceri prea multe...pentru ca ai putea ajunge la concluzia(peste multi ani) ca ai dat banii pentru un carton. ”DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM”..adica custurile nu se discuta.respect pentru posesorii de logan...sper ca au stiut la ce se baga.sa aveti fonduri...

MIRCAT 05-05-10 00:41

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3333260)
ai zis foarte bine.logan-ul este o masina ieftina si buna pentru cei care nu sunt pretentiosi .pentru ceilalti exista bmw vw mercedes audi fiat alfa si alte marci consacrate.detinatorilor de logan:nu vreau sa ma intelegeti grasit:fiecare masina are partile ei bune si partile ei rele dar loganul nu imi da nici un sentiment de siguranta cand i vezi caroseria si trenul de rulare..sasiul.mi-ar fi frica sa trec de 140 in curba cu el...ajungi pe doua roti(stiu oameni care au patit-o, dar nu tre sa generalizam).Loganul este o masina de la care nu e bine sa ceri prea multe...pentru ca ai putea ajunge la concluzia(peste multi ani) ca ai dat banii pentru un carton. ”DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM”..adica custurile nu se discuta.respect pentru posesorii de logan...sper ca au stiut la ce se baga.sa aveti fonduri...

de cand este fiat si alfa masini consacrate?si in ce?

ionut_cluj 05-05-10 01:13

Alfa nu e consacrata in absolut nimic, si Fiat ca si grup nu are cele mai multe premii Car Of The Year.

jesus...

KAY_ 05-05-10 09:50

Am avut un Fiat Fiorino , l am dat pe cateva cartele de orange :)

b01uxd 05-05-10 10:09

alfa romeo nici nu are masinile cu cel mai frumos design exterior...

MIRCAT 05-05-10 10:58

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3335013)
alfa romeo nici nu are masinile cu cel mai frumos design exterior...

alfa....frumoase si atat!cat despre fiat....no comment!am avut la munca si l-am schimbat ...... la fel de "bine lucrat" ca si loganul,dar cu mult mai multe probleme!

ps:dar tot laud ceva la fiat....butonul de "city" :-P

cavaliere 05-05-10 11:09

Pustiule de 15 anisori.. Cand vei avea si tu permis sa poti sa dai la pedale in orice masina atunci poate mai revino cu impresii . Totusi cam ce curbe vrei tu sa iei cu Logan-ul la 140 ? Poate vreun ac de par ceva? E incredibil cum o masina low cost nu are stabilitatea unui 911. Chiar imbecili astia de la Dacia.
Cat despre Fiat, nu zice nimeni ca nu au avut si modele reusite. Dar sincer cati dintre voi ati da banii pe un Fiat nou? Lasand la o parte doar parerile cati v-ati luat cu 20 k euro un Fiat ? Jesus

ionut_cluj 05-05-10 11:24

Eu mi-as lua... Grande Punto SS :D

cavaliere 05-05-10 11:31

Ei asta da..in cazul in care e un model pentru care ai o slabiciune .
Dar eu ma refer la modele comune .De exemplu cine si-ar lua un Bravo cu 20 k euro sinceR?Nu zic ca ar fi proaste (desi asa mi se pare mie ca ar fi majoritatea modelelor de ficat ) dar eu sincer nu as avea incredere din start. My 50 cent

Cand s-a lansat Grande punto am mers vreo 2 luni cu cel de 1.4 benzina nu stiu exact cati cai( pe langa motorul anemic si cutia cioplita cu dalta, interioriul mi s-a parut jalnic ca si finisare). In tot cazul am zis ca masina mai proasta ca aia nu exista.(hai ca poate exagerez doar slaba ).Depinde si de subiectivism probabil

MIRCAT 05-05-10 11:35

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3335223)
Eu mi-as lua... Grande Punto SS :D

este deja altceva.....niciodata nu poti compara masina standart cu cea sport....golf V vs GOLF v GTI,megane vs megane rs,octavia vs octavia rs,etc!

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning