![]() |
Re: Chat....
Quote:
|
cosi ... cu cat imi faci un woofer mai micuts(rotund) ?
|
Imi puteti spune cam cat costa un set motor pt dacie,ca asi vrea sa-mi refac motorul ca ii tare uzat:sad:si se potriveste setul de dacie in motorul meu,adica in mare parte e acelasi motor.Deci stie cineva?:?:
|
Set motor de Dacie de 1.4 nu?
|
Quote:
|
saptamina asta tyre sa trec si eu pe la el sa vada ce am si ce zice el ca ar fi fain in masina
|
Quote:
|
buna ziua la toti:D
Azi am fo la sala sami dau examenu si spre bucuria mea am reusit sa il iau:X cu 23 pcte:D urmeaza vineri traseuu si pe urma duminica viitoare ma veti vedea la intalnire:) ca duminica asta nu pot:(( ca nu elibereaza astia dovezi sambata:| |
felicitari:!:
|
Felicitari ;) :!::!:
|
felicitari. hai fara dovada:)) k nu-ti face nimeni nimik. si yo asa am umblat 3 zile. pana luni. ink luni cu masina mam dus la politie sa-mi dea dovada:)).
|
=)))) nam asa tupeu:)) da totusi sa mergi dupa dovada cu masina:)) ai fost tare gg :)
|
n-are c sa-ti faca. k doar in calculator la ei figurezi ca ai obtinut permisu:)) deci dak t prinde atata numa poate sa-ti faca sa iti dea amenda pt acte:)). da dak nu faci nimik ilegal nare dc sa t opreasca:))
|
eh acu inca o saptamana de asteptare in plus... tot acol e:) nu ma risc:))
|
BV duma ;)
|
ba tu ce comentai azi pe bus ca nu iau si nush ce:)) ca mio zis burty:) tu mai ai pana la permis:))
Oricum 10x :) |
Quote:
|
Quote:
Sa-ti spun ceva....Intr-o zii de marti am facut sala si traseul,peste 2 zile trebuia sa merem undeva cu masina dar nu era cine sa conduca,eu nu aveam dovada nimic,in centru patrulau 2 politisti,m-am dus la ei si am intrebat ce pot sa-mi faca in cazul in care ma opresc,ei au zis ca numai imi da amenda pt ca nu am documentele la mine(in cazul asta permisul).Ne-am urcat in masina cu prietenii si am plecat,peste 80 km ne-au si oprit si am primit 25lei amenda pt ca nu aveam permisul la mine. BAFTA LA TRASEU;):ciggy: |
mersi:D
|
felicitari pentru permis
si eu am umblat fara permis dupa ce am reusit examenul vreo 6 7 zile am umblat si nu avea nimeni nici-o treamba cu mine poti veni linistit parerea mea |
BRAVO !!! PuFuL3T3
|
felicitari PuFuL3T3 acum poti sa zici ca ai permis :)
|
vladutzu se stie unde va ava loc noua intalnire ? ma iei si pe mine atunci ?:-P:lol:
|
Quote:
|
la interex k acolo nu ne deranjeaza nimeni :))))
|
fratilor, se vinde urgent vw scirocco gtx din 88 pret 27 mil. masina nu are gram de rugina, proaspat revopsita...
arcurile si suspensiile sunt schimbate acum 6 luni, sunt sport, doar ele au fost aprox 16 mil, se poate dovedi cu factura. masina are cd player sony x-plod cumparat acu 3 luni, la pachet cu 2 boxe sony de 15cm. distributie schimbata recent. ulei nou nout castrol inchidere centralizata alarma acte la zi 160000 km. pt alte detalii: robert_nino88 sau 0742234121 URGENT, valabil cateva zile, daca nu, nu se mai vinde... poze mai vechi cu ea gasiti aici: anunt vechi VW scirocco. |
SCUZE pentru double post, in loc de edit am dat Quote...
care din voi aveti cont pe siteul Lockerz?... e un site simplu, raspunzi la niste intrebari zilnic si castigi puncte, dupa care poti cumpara ipoduri, wii, si alte chestii... e pe baza de invitatie siteul, daca vreti invitatie astept pm:D castig si eu 2 puncte pt fiecare invitatie trimisa... o colega a primit un iPod Touch zilele trecute, castigat pe site, deci e pe bune:) daca vreti invitatie astept pm sau postati aici: LOCKERZ |
scirocco are tractiune pe fata asai domnilor???
|
|
Din cate stiu eu DA !!! e tractiune fata dar e si integrala dar nu stiu la care model de scirocco :?:
|
modelul acesta care ii pus mai sus de vinzare aici pe forum ii 88
dar asa stiu ca trage numa fata |
da, doar fata trage...
pretu nou este 24 mil, e urgenta... |
ma nustizi careva de ce nu mai imi vin mailuri de la 4tuning... :-|
|
Quote:
|
ms mult:mrhappy:
|
24 milioane?? ce il da asa ieftin? ce hibe are?:)
|
are nevoie urgenta d bani...
|
care imi dati nr lu alin? YED imi tre rapid
|
Til dau eu pe privat...
|
mersi