Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

vlad_vdo 26-11-08 21:46

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

peste prag am niste aparatori de plastic negru mat care il imbraca complet. din 2 bucati. una de la roata din fata pana dupa mijloc si inca o bucata care urca si pe pasajul rotii

bobby_gsi2 27-11-08 08:39

Stiu...dar care dintre ele iti lipseste? Tu ai 4 sau 2 usi? Din cate stiu...eu am toate ornementele in afara de cel dreapta fatza...ca de asta nu le-am pus nici eu.

-Caz- 27-11-08 10:28

sincer e prima oara cand iti vizitez topicul si am ramas placut surprins de "activitatea" ta si de "sufletul" pe care l-ai pus in masina , Bravo Tie !

bobby_gsi2 27-11-08 14:19

Ai avut rabdare sa citesti topicul de la inceput? :) Diferenta s-ar fi observat daca aveam mai multe poze cu masina inainte sa ma apuc de ea....am vreo 3-4 dar acolo zici ca e perfecta :), oricum cine o stie si inainte a vazut diferentele. Inca nu arata cum vreau eu...insa in primvara apar noutati. Mersi de apreciere.

TwentyOne 27-11-08 16:17

sa inteleg ca nu o mai vinzi?

bobby_gsi2 27-11-08 18:28

Crezi ca imi da cineva 3000 pe ea? Sunt constient ca e peste pretul pietei....dar la fel de constient sunt pentru ca imi cunosc masina. De aceea o pastrez si continui investitia in ea.......dar desigur ea tot la vanzare sta :)

bobby_gsi2 01-12-08 09:40

Chiar daca azi e sarbatoare nationala......voi face o mica revizie la masina.....si cel mai important ii voi curata injectoarele ca nu se mai poate....pe la 2000 de ture face uart de tot se ingatuie.......sa fie oare de la axa ? :)

salfkm 01-12-08 11:37

Tu care axa o ai acuma,cea de 276 de grade?Daca vrei o axa mai agresiva si care banuiesc ca ti s-ar potrivi ar fi cea de la motorul de 1.8 cu injectie multipunct(tot de 115cp),acest motor are axa de 296 de grade de fabrica,pe cand C20NE-ul are axa de 274 de grade,iar C20SEH-ul de 273 de grade.

bobby_gsi2 01-12-08 11:51

Eu stiam ca seh-ul si 1,8-ul au si mai putine grade. Axa care s-a rupt era de 296 de grade si aveam un relanti.....plus ca ma dispera samerg cu ea in oras , in ture mici mergea innecata si se ingatuia....dar si dupa 2500 de ture era super. Stiu ca cea normala de ne are 216 parca...sau 226......o sa ma interesez.

salfkm 01-12-08 14:38

1 Attachment(s)
Uita-te la poza asta ca sa vezi exact gradele axelor cu came,de aici am stiut sa iti spun exact fiecare axa cate grade are

vlad_vdo 01-12-08 23:13

bobby o bara de rigidizare intre bascule ai auzit pe la cineva? m=ar interesa!

bobby_gsi2 02-12-08 08:23

Pe aia nici eu nu o am....urmeaza sa o achizitionez si o mai vreau si pe cea din spate......eu o am decat pe cea din fata...dintre amortizoare. M-am interesat si cu vreo 80 de euro le completez :)

salfkm 02-12-08 12:25

Ai vazut diagrama aceea cu axele cu came pe care ti-am pus-o?Ce parere ai?

bobby_gsi2 02-12-08 13:12

Abia acum am observat-o.....nu stiu ce sa zic....eu spun ce scrie in catalog la schrick. Oricum diferenta intre came la axa mea si la una stock se vede de la o posta.....ale mele sunt mai patrate...tin mai mult supapele deschise...iar intre axa asta care o am si cealalta care s-a rupt este exact de 1 mm masurat de mine. Acum milimetrul ala nu stiu ce reprezinta...nu ma pricep la asa ceva. O alta dioferenta am simtit-o cand am pus iar axa stock pana mi-a venit asta de 276....parca peste 5000 de ture masina nu mai tragea...pe cand acum trage pana la 7000.

Skma 02-12-08 19:40

Daca nu ai soft eu zic ca nu are cum sa traga pana la 7000!
Limitarea din cate stiu eu e la 6200!

sco211 02-12-08 19:55

parca scria undeva ca nu mai e calculatorul de serie...ceea ce ar insemna ca se poate numii si "soft"

bobby_gsi2 03-12-08 08:17

Chiar nu m-am uitat exact unde limiteaza acum...dar sigur nu la 6200 ca inainte ;)

bobby_gsi2 21-12-08 09:23

In urma unui drum pana la tara.....masina a ajuns unde ii place ei cel mai mult.....pe un macadam f bun....si nu m-am abtinut sa nu ma joc cu ea.......imi place la nebunie.....insa la insonorizantul de sub masina sigur nu ii place :)

dany_let 22-12-08 14:41

are cineva geamuri de kadett care se deschid??? pentru spate???

bobby_gsi2 31-12-08 11:54

Odata cu sarbatorile de iarna masina s-a conformat si a devenit mai buna, asta dupa mici reglaje la "debilmetru", trage satisfacator chiar si cu benzina de 95......asa e pe criza :) , insa la relanti si sub 2000 de ture face ca toti dracii, cred ca merge inecata.
La Multi Ani tuturor , multa sanatate fie ca noul an sa va aduca numai satisfactii si bucurii!!!

magnifiqo 31-12-08 13:45

Sarbatori fericite si tie si fie ca 2009 sa transforme to raul spre bine . La multi ani !!

bobby_gsi2 07-01-09 10:25

Din ciclul cand omul nu are criza financiara si si-o face singur.....am ajuns sa ma bucur la un set de stergatoare din silicon.....sau din ce dreaq sunt :) de care sunt super multumit...recomand .

brummy 08-01-09 15:17

pfoaaai... super masinutza.. bravo bobby :dance:
tu ai simtzit ceva cand ai montat axu?
p.s. am factura in fata, axu + 8 culbutori (din care mi-au venit 9) "328,80 mit mehrwertsteuer" adica cu tva + taxa de transfer. si tu l-ai comandat de la Sandtler?

bobby_gsi2 08-01-09 15:49

Mie mi l-a comandat un baiat de la bucuresti....nu am factura nu am nimic. Axa mea a costat 326 de euro plus 120 ron transportul si rambursul de la bucuresti pana aici.
La mine e a doua axa.....am mai avut una si mai rea dar aia s-a rupt. Prea mari schimbari nu se observa.....la mine cu prima axa s-a simtit abia dupa ce am schimbat calculatorul...si a mai fost observata o schimbare cand am trecut iar la axa stock....parca dupa 5000 de ture nu tragea.......cu astea "sport" trage pana sus de tot.
Ps: axa cealalta de 296 a costat 200 de euro si era sh.......dar din pacate cred ca uleiul prost si-a spus cuvantul.

brummy 08-01-09 16:01

mare pacat :(
eu deocamdata folosesc ulei GM 5W30 full syntetic, sper ca e ok

bobby_gsi2 08-01-09 16:10

Nu e cam subtire? Mi se pare exagerat 5 pentru un motor de generatie veche cum sunt ale noastre...mai ales ca am vazut ca nu prea ai compresie :)........sfatul meu....treci rapid pe castrol rs 10w60, e si grosutz....si face fata cu brio si la temperaturi inalte.....asta inseamna cox masiv la peste 5000 de ture. Uleiul degeaba e bun daca in ture nu mai face fatza si isi pierde din proprietati.

brummy 08-01-09 19:03

oricum, pe la sfarsitu lui februarie se va desface din nou motorul, trebe sa marim compresia si poate mai primesc idei noi pana atunci.
atunci am sa incerc uleiul mentzionat de tine, ca unii din club folosesc deja acel tip. mersiii :woowoo:

vlad_vdo 09-01-09 12:26

am si eu o intrebare.care sunt punctele in care cedeaza caroseria la gsi. am auzit ca ar fi ceva probleme si care sunt semnele daca stii?
merci

bobby_gsi2 09-01-09 13:14

Bratele fata....acolo unde se prinde in caroserie (podea) pe acolo cedeaza ajungand chiar sa "plece" rotile fata si desigur cele stiute de toti.....parguri si aripile spate.
Le:ne vedem la raliu la covasna?

vlad_vdo 09-01-09 13:23

talpile le-am sudat. se dezlipisera intradevar. am crezt ca mai exista locuri in structura de rezistenta? cand e la covasna?

bobby_gsi2 09-01-09 13:25

Inca nu se stie exact......ba ca saptamana viitoare....ba ca pe 24.....e raliul ala al zapezii reprogramat din decembrie din cauza ca atunci nu era zapada. Cunosc raliul....m-am rasturnat anul trecut , dar anul asta cred ca vin ca spectator.

vlad_vdo 09-01-09 13:29

as veni. ne gasim pe acolo daca ajung ca nu e greu...:D

rhadu 09-01-09 15:02

cu ce masina erai anu trecut ?:O

bobby_gsi2 09-01-09 15:05

Golf 2 gti 16v, masina de curse bineinteles....oricum roll-barul nu a fost afectat :)

bubugsi 11-01-09 19:19

spune si u la lume ca vad k ai 40 de pagini aici...k ai un pr cu un gsi alb kare sta numai la service k a fost vandut de fostul propietar cu inima rea si k e si de vanzare k am imbatranit 7 ani intr-unu cu masina asta......pacat de ea k nu a fost exact ce mi-am dorit..poate o vrea cineva (gsi 2 usi alb 2,0l 8v)momentan defect(inecat)oricum io stiu cum e B 78 TBV ca am alergato :D;)...oricum bafta ca ai o masina invidiata de multi chiar si de mine

bobby_gsi2 12-01-09 08:50

fwtwte-n nas ai mai mers si cu masina......dar chior cum esti nici numarul nu il vezi bine.... e cu 75 nu cu 78. Stai linistit ca o inviem si pe aia alba curand.

bobby_gsi2 13-01-09 20:42

8 Attachment(s)
Din ciclul "ca la noi la nimeni" am gasit niste poze de la ultima legala de la pitesti.....bineinteles ca eu ma pregatisem cu slick-uri.....dar asfaltul era ud....si am zis sa le schimb cu rotile mele de strada, dupa ce le-am schimbat....pana a inceput cursa.......asflatul s-a uscat perfect si mi-a fost lene sa le pun inapoi. Oricum tot locul 1 luam :P

brummy 13-01-09 22:27

pfoaai mama ce jentzi frumoase (speedline).. super..
btw ce cauciucuri sunt? nu cumva toyo proxies?

TwentyOne 13-01-09 22:50

off-topic: vezi ca in poza 5, e un tip gata sa te impuste , probabil de gelozie :))

Skma 14-01-09 09:09

Din ce vad eu nu sunt toyo "proxies" sunt marangoni zeta!;)

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning