![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Speed fly > eu am auzit (subliniez auzit) ca ar fii primit unii si dupa 3-4 luni. dar la cati "vrajitori" am vazut si pe forum aici....nu prea stiu ce sa mai cred.
aa, si nu e vorba ca s-a inregistrat peste, ca ei oricum iti arata poza, nu filmul. Am inteles ca nu se mai filmeaza acum, doar poze.."say cheese!". dar nu stiu care e procedura, iti face poza si se pastreaza, sau o scoate cand te duci tu la ei...? Draqq> cand vii de la munca si ai chef sa arunci un ochi aici, da-ti si tu cu parerea. care e termenul? |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
GEO eu stiu k se filmeaza si k proba video se tine max 1 luna .. adik dk intr`o luna nu ti`a venit nimik acasa .. dupa aia toate, toate sunt egale cu zero, potzi primii 10 poze ! iar termenu legal e de 30 zile,a dat si la tv! si au zis clar orice instiintzare primita dupa 30 ziel nu e valabila .. au fost cazuri knd unii au primit de astea si dupa 5 luni, de la evenimen = 0, si pers care nu mai aveau auto.. si bomba bombelor e k astia care trimit amenzile acasa, uneori le mai baga si din burta pt k a fost un caz ( si nu cred k e singuru ) knd o pers a primit o amenda .. pt viteza .. cu 2 luni inate de a`si inscrie autoturismul in RO .. care defapt era cumparat din Germania !!!! asta a fost penala .. ( masina a fost adusa si inscrisa in RO in iunie .. si tipa a primit plicul prin aug - sept.. cu data din luna Aprilie ( knd cik ar fi fost surprinsa de radar ..) asa k .. si normal k in instantza au pierdut pt k nu aveau proba ! Treaba`i clara orice vien dupa 30 ziel de la data knd se specifica k ai fost surprins se anuleaza !
|
asa o fii, nu pot sa spun ca stiu. oi avea d ecastigat in fata instantei, dar stai sa te judeci luni intregi? dca e ceva mai deosebit da, dar pt o simpla amenda...
|
Quote:
|
Quote:
La radarele fixe dupa DN termenul e de 6 luni. Aia au filmarea si la 6 luni pt ca se stocheaza pe hard-uri nu pe casete. |
Quote:
|
Quote:
in 48 de ore |
Draqq si dak vreau sa omologhez ceva piese tre sa platesc pt fiekre in parte sau platesc pretul la o piesa si l omologheaza p toate
de ex un eleron,jenti si cauciucuri,terminal tunning, deci nu vreau mare lucru pt interior imi tre omologare:tapiterie piele ,audio? |
Quote:
??????? |
Tapiteria si instalatia audio??......hai mah sa fim seriosi:D Ce astea sunt elemente de securitate care prin inlocuirea lor cu unele necorespunzatoare pot pune in pericol siguranta rutiera?
|
:lol: pt interior nu.
jentile si cauciucurile daca nu respecta specificatiile din cartea masinii trebuie omologate. eleron...nu cred. terminal tuning? :lol: ce-i aia? toba finala vrei sa zici? |
Quote:
eu am luat amenda pt poluare fonik k aveam muzik data prea tare si cik s-au tinut cu masina de politie dupa mine aproape 2 km si eu nu i-am auzit si decat iesisara dupa o straduta laterala in spatele meu si au dart drumu la sirena si girofare si am tras in max 100m p dr da nu am oprit muzik cand au venit la masina si era data destul de tare si i-a deranjat k nu m-am dat jos din masina sa ma duc la ei.nu aveau cu c sa s lege decat d muzik k masina era in regula toata erau niste milogi de la tara k asta s-a intamplat in dabuleni (cik ala e oras) da i-am dat in judekta si i-am castigat k nu s-au prezentat asa k mai bine intreb p cineva in cauza kre se ofera sa imi dea raspuns k sa inteleg k nu trebuie dar pt toba finala?presupun k da k aia face mai mult zgomot decat cea originala si poate mai iau o amenda pt poluare fonik bine a zis ala kre a zis k "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" |
Quote:
Tapiteria, pielea si audio nu se omologheaza (la audio cel mai bine e sa tzil faca un profesionist sau o firma ca satzi de-a garantzie.) Cauciucurile si jantele se omologheaza :D |
Quote:
Ideea cu muzica data la maxim e alta. Poate sa treaca o salvare, pompieri, ceva care se deplaseaza de urgentza undeva si u nefiind atent sa nu ii vezi si mai ales sa ii auzi. |
Quote:
|
dupa parerea mea astia ce merg cu muzica data la maxim de nu-si mai aud gandurile sunt niste ageamii nu soferi, iar cu omologatu la rar sunt mai multe chestii mai ales legate de jante si cauciucuri , spre exemplu fabricantul nu produce un anumit model doar pentru o singura dimensiune si asta se poate demonstra orice fabricant care se respecta are o plaja de dimensiuni cu care masina poate rula in perfecta siguaranta fara modificari la suspensie frane sau alte chestii de genu asta , in romania se profita de ignoranta si nestiinta oamenilor si se iau bani pe o chestie pe care in mod mormal nu ar trebui si de aceea dupa parerea mea injinieri de la rar sunt niste hoti in frunte cu aia care iau deciziile astea pentru ca daca ar vrea sa fie un sistem bine pus la punct ar putea face cerere la fabricanti sa le puna la dispozitie marimile de roti ca sa zic asa la care modelu respectiv se incadreaza ,si ar trebui sa fie doar o formalitate sa ti le treaca in talonu ala nu sa mergi sa stai la cozi si sa platesti sume astronomice pentru niste chestii care deja sunt testate de ingineri mult mai inteligenti decat multi rearisti de pe la noi .
Dar asta e romania unde te fura care cum poate. |
Quote:
Ziua mai merge cum mai merge dar seara crede-ma ca daca ai un sistem audio mai performant si cu subwoofer si amplificator in porbagaj cam deranjeaza linistea in zona. Ideea cu salvarea e alta ala alearga sa salveze o viatza, vine X cu manelele date la maxim, cu vulturul pe dacie, cu ochelari de soare la ochi, cu cotul pe geam si tzigara in mana, cu aere de director de companie multinationala, iese pe Sos. Stefan cel Mare din coloana sa intre pe linia de tramvai, salvarea vine cu viteza, girofare si alte chestii pt ca treb sa ajunga cu muribundu la spital si il pocnejte nea caisa. Si crede-ma ca nu e fictiune chiar a fost un accident de genul asta pe Stefan cel Mare soldat cu avarii minore chiar acum 4 zile si tot mister X gay man era cu gura mare. Hai ca am deraiat rau de la subiect :D Daca am suparat pe cineva cu asta sry. Ideea e alta. Gandeste ca ai puteai fi u in salvarea aia si gandeste-te ca vrei sa ajungi "safe" la spital. |
Quote:
La faza cu cauciucurile si jantele si eu sunt de aceeasi parere cu tine draculas. |
si inca ceva nu cred ca e de competenta politiei sa decida daca eu am cauciuce mai mari sau folie pe jam sau alte chestiii.treaba politiei rutiere mai ales ar trebui sa fie aceea de a supraveghea traficul nu sa-si dea cu parerea cu privire la ce am sau ce nu am pe masina .
|
Quote:
|
in total cred ca detin peste 2000hp :) si nici una nu mai e stock :) si n-am probleme cu omologatu aici politia are alte treburi nu sa umble dupa cai verzi pe pereti si nici nu te opreste pentru "control de rutina" ceea ce mie mi se pare un abuz si o veche reminescenta a comunismului in care militianu facea ce vroia el :) si apropo nu te supara pe mine dar la bucuresti l-am scuipat pe un coleg de-al tau langa mariot ca so luat de mine degeaba dar ia trecut repede.
|
Quote:
Misto masini :D :D :D. Pana o sa ajunga tara asta la nivelul altor tarii din U.E. (la nivelul SUA niciodata) mai avem de tras mulllltttt. Daca nu se incepe de sus de tot degeabaaaaaaa. |
gresesti amarnic :) am pus eu cu botu pe labe adjunct de rutiera asa ca... nu mai zi la nimeni da am pile mari in romania foarte foarte mari . Vad ca ti-ai pus chargeru ala de politie ca avatar sa-ti spun care-i mersu cu ele so decis militia din cateva state sa le incerce pentru ca modelele de ford crown victoria police interceptor sunt deja depasite iar chargerul nu le-a placut cred ca vor renunta la el cat de repede nu este confortabil deloc
|
Quote:
eu am vazut si in oglinda masina de pol cand a iesit in spatele meu si pana a aprins girofarele si sirena am facut k o suta de metri deci am si vazut-o am si auzit-o dar l-a deranjat faptul k nu m-am dat jos din masina sa ma duc la el si nu am oprit muzik d tot cand vb cu mine aia de se dau jos din masina si s duc la ei dupa parerea mea s simt vinovati de ceva altfel nu imi explic sau mai rau sunt invatati k p vremea comunistilor d c sa ma dau jos din masina? mi s pare normal sa vina sa ii deschizi geamul si sa s recomande 1 data ,sa spuna pt c te-a oprit nu asa cum a facut el öpreste muzik si da-te jos din masina'nu ai bunul simt sa t dai jos si sa vi la noi tre sa t scoatem noi ?" cam ceva de genul asta erau vb agentului dak pot sa il numesc asa si mai zicea k e si de la rutiera din craiova deci pana la urma uni isi merita ceea ce fac si stiu sa fac si sa se impuna prin vorbe iar altii.... las la atitudinea voastra si a ta draqq k sunt colegii tai nu crezi k am dreptate deci eu practic nu eram vinovat cu nimic |
Quote:
|
Quote:
Crezi ca ma intereseaza ca ai pus adjunct de rutiera la punct l-oi fi pus knd ai avut dreptate. Dar daca nu ai dreptate, e mai greu un pik. Eu decat la greseala opresct asa ca nu vad dc ar fi omu nesimtit sa nu recunoasca. Nu recunoaste si ma ia misto treaba lui, dar razand il fak :D. |
de-asta ai intarziat tu, ha? la 21:09 postai pe forum. sa inteleg ca ai alergat-o ca sa ajungi in 10 minute :P :lol: glumeam
apropos, parca acum nu mai ai voie sa te dai jos din masina cand te opreste Politia. am dreptate? stiam ca trebuie sa stai in masina, opresti motorul si stai cu mainile pe volan...si agentul e obligat sa se legitimeze, nu ca "asa ar fi frumos". Draculas, sa le stapanesti sanatos pe toate si sa ai grija de ele...masinile adik ;) (ca femei nu stiu). La noi viata inca e cacanie, nu bate inca spre roz...mai avem multi ani pana sa ne schimbam mentalitatea, ca asta e schimbarea care ne trebuie noua, nu eutanasierea porcului pe cantece de leagan....(mai bine il bagam intr-o masina cu manele la maxim, ca isi taie gatul singur...) :lol: |
ceasu asta merge anapoda...greseala mea Draqq :)
|
pentru draqq da am avut dreptate dar cu toate astea au incercat sa ma incalte cu suspendare de permis pe 3 luni cica pentru depasire pe linie continua unde nu exista nici marcaj si nici indicator asta o fost la bistrita iar meletzianu credea ca e destept si i-am demonstrat ca nu e nici el si nici sefu lui pe care l-am scos din pat la 2 dimineata in urma unui telefon si l-am facut sa vina la fatza locului.
Geo de masini am grija doar evoul este zob din pacate :( deh cauciucuri michelin ele au fost cauza acu dupa ce mi-o platit asigurarea tot astept sa iasa evo 10 sa-mi bag bani in el :) |
Draqq spune-mi si mie daca imi fac o toba de esapament si nu ii omologata se leaga garda de mine ? si de ce ? deci o fac incat sa nu depaseasca pragul fonic legal
|
nu conteaza...trebuie omologata. adica te duci la rar si ei verifica acea toba. daca e ok, iti dau omologarea (o hartie)
|
Si cam cat coasta omologarea asta ??
|
n-am idee, il asteptam pe drqq sa iti raspunda. dar nici el nu cred ca stie. alea sunt tarife pe care RAR-ul poate sa ti le spuna. suni la ei si intrebi
|
Quote:
|
Ma auzi daca am masina tuning si e cu numere straine poate sa imi faca ceva politia asta romana mai ales ca am si acte cum ca locuesc in tara de unde e masina???????? rog pe cine sa imi spune si mie
|
Quote:
Nu stam noi sa sa facem flotari ca sa ne uitam sub masina stai linistit. Faza nasoala sa nu gasesti vre-un echipaj de la noi care e si cu rar-ul :P :D |
Quote:
Da bineinteles ca are ce satzi faka. Itzi da amenda numai ca nutzi i-a talonul. |
Quote:
|
Quote:
|
Oki scuze de faza cu ,,MA`` dar mam cam enervat pt ca uni nu stiu sa aprecieze frumosul
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning