![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
parerea mea..e k bora lu grasanu` arata super...c s mai..o masina facuta cu gust..hmm si din kte am obs azi..si`a si foliat`o p spate..Sper sa nu ma insel.! |
xact man...e vb. de niggers :) P.S. si mie mia placut k toata lumea sa ambalat :))
|
daca ati vorbi romaneste nu s-ar mai ambala toata lumea...8)
|
Incepand cu aceasta saptamana ...intalnirile saptamanale se vor tine in ziua de Vineri ...incepand cu ora 20:00. Si va rog sa fiti cat de cat punctuali ..cand se poate ...daca se poate ;)
|
Quote:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
E valabil pt toata lumea ...in masura posibilitatilor ...na tu esti un caz mai special:). dar fa tot posibilul sa nu te lasi asteptat de fiecare data;)
|
ce mai e nou prin oras ? ... a mai aparut vreo masina ? :)
|
Quote:
e vreo problema?????:evil: |
34 Attachment(s)
Quote:
Cateava poze de Vineri;) |
cred ca a fost nevoie de multa ,munca si timp nu?
|
10 Attachment(s)
Dupa indelungi asteptari am primit si pozele ...putine la numar ce-i drept ... cu vizita noastra de la Targu Neamt din vara:D
|
1 Attachment(s)
si unu de la intalnirea de saptamana trecuta;)
|
foarte bn realizat filmuletzu ... abia astept sa revin la intalnirea saptamanala :) ...
|
1 Attachment(s)
recunoasteti locul?
|
Foarte tare ...pune-le si pe celelalte :D
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa ca pe 31 mai iau si eu permis si ciordesc cheile de la masina lu taimiu daca nu imi ia si mie un ursan 325 pe care l-am vazut. :twisted: Is nebun dupe Bmw-uri, acum taimiu are un bmw si is nebun dupe el numa ca nu am varsta legala pt a conduce pe strazi. Ma mai desparte vreo juma de an :cry: . Da dupe ce iau permisul vin si eu la voi :D .
|
Quote:
|
=)) Daca vrei sa te plimbi pe la Roman poti apela la mine ;) Pun si benzina daca vrei :)))))
|
22 Attachment(s)
Vreau sa multumec celor care au fost prezenti aseara la intalnire ...celor din Targu Neamt, Bacau, Bicaz si nu in ultimul rand celor din oras :D Pe saptamana viitoare sper sa fim daca nu lafel de multi macar pe jumatate:twisted: Se voor continua filmarile ...de data asta cu interviuri ...cine va dori sa impartaseasca cateva impresii de la intalniri...:D Cateva poze de aseara....sper sa mai adun ca io nu am avut timp de poze si filme:)
|
Problema trebuia prezentata altfel din punctul meu de vedere:
Inainte de a incepe cei de la Actual TV sa filmeze, poate ca era indicat sa ne adunam toti si sa faci unele prezentari. La modul cum s-a procedat, nu am stiut nici cand au inceput, nici cand au terminat! A fost putin aiurea. Speram ca data viitoare, sa fie filmarea mai bine organizata. O alta problema tine de filmarea anumitor masini. De ce unele au fost fotografiate si altele nu? Adica daca eu am motorul vopsit sau angel-eyes cu ce e mai presus de alta masina ?(nu dau exemplu, caci s-a vazut). Oare nu suntem toti egali, indiferent de ceea ce-am pus pe masina? E doar o constatare si daca deranjeaza pe cineva, rog sa ma scuze. PS. Ai o poza beton in post Alin! Te las pe tine sa ghicesti care e!:lol: :lol: |
Quote:
|
Looome primele 3 poze apartin beeemerului????
|
Daca nu ma insel, prima poza e a unui fiat... parca :) oricum, a fost prima oara cand am mers la o intalnire 4 tuning..si mi-a placut la nebunie..mai ales pe platforma...
|
alin sper sa mai putem onora si cu alta ocazie invitatiile...
|
Quote:
|
Alin ..cu filmarea de vinerea trecuta ati reusit sa faceti rost de ea ? ..poate`o urcati pe forum dac nu e mare sa`o vada si ochiu celor care au ratat intalnirea :D
multam |
e mare ....dar avem cateva mai mici
|
Quote:
|
Pe pagina precedenta sunt ceva poze...dar putine...
|
2 Attachment(s)
si cateva filme
|
ce frumos se termina un filmulet... cu farurile mele :-)))))))
|
Quote:
|
eee pt cei care au fost acolo ..stiu ei ce a fost:)
|
Quote:
|
astept sa cada ... apoi o schimb ... ca nu ma dau banii afara din casa !!!
|
Quote:
|
nu am ce sa stric....
|
Care mai ai si ppe mine in seara asta la intalnire? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning