![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
Si aici este vorba si de experienta degeaba ai tu de 6 luni permis daca nu stii ce sa faci intr-un anumit caz, ca deh in 6 luni n-ai cum sa treci prin prea multe. |
Ba eu am facut in primele 6 luni cele mai multe intamplari, de la ferit babe prin sate, asta mergand legal, la a vedea cum vine nebunu din fata pe contrasens, depaseste tir, isi da seama ca nu are timp, opreste tu dacia care saraca, ocoleam baltile, ca ma udam la picioare. Adevarate aventuri. N-am acordat primul ajutor, ca n-am avut ocazia, sper sa n-am incontinuare.
Numai bine, si nu mergeti bai aventurierilor fara permis, sau cu talente, ca o sa va treaca printr-un stalp |
Quote:
stau sa iti insir ?am numai doua drumuri asa..in 3 zile ;) dragasani->pitesti->bals->dragasani(100+90+50) numai 2 drumuri si sunt 500 km...si credema ca am facut de 3 drumul asta...a si uitasem duminica dragasani-bucuresti-rm.valcea -dragsani..inca 500 km aproape...si nua re rost sa ma continui...ce e asa de necrezut?eu 60% din timpul liber il petrec pe strazi... un calcul simplu ..numai de pe data de 10 pana azi ..500 km bucuresti + 300 azinoapte sibiu...plus un drum de pitesti pe 11..500+300+240:D asta numai intr`o sapt...2 sapt am avut masina in "service" la segmentat imi cer scuze pt offtopic,nu sariti pe mine :D |
Salut...nu stiu daca s-a discutat dar as fii curios ce se intampla daca te prinde politia si: nu ai asigurare obligatorie; ai revizia tehnica expirata, nu ai platit impozitul ....si ai numere de bulgaria :P
|
ceva nasol de tot:D
|
penale peste penale...si vreo 120 mil;) numai pt asigurare este 30 mil,rovigneta 20 si ceva....etc
|
deci sa nu te mai plimbi cu masina !!!
|
nici macar sa nu te urci in ea...pe tata l`au prins cu dacia papuc de la servici....nu avea asigurare..normal k el a zis k nu are actele la el ca e maisna de service..au verificat prin statie masina...si i`u dat numerele jos de pe ea sa vina cu platforma dupa masina...sau cu actele:))a incuiato si a lasato acolo:))
|
Quote:
|
Si daca venea un tembel stiu eu ce masina de lux ca sunt destule in tm, nu iti acorda pioritate si se oprea direct in tine? Teoretic el era de vina, practic masina ta nu avea ce cauta pe drumuri, deci plateai totul din buzunar. Sau daca erai tu de vina si intrai in unu ca saracul si-a luat de la gura cativa ani buni sa isi cumpere si el o masina sh la 2000 euro, si intrai tu in el, si pt ca n-ai asigurarea statea sa se si judece cu tine, sa mai scoata saracul alti bani din buzunar, si situatiile se continua. Pentru asta tre sa zici mersi, nu pt ca nu ai luat amenda, eu unul sincer imi doresc sa te fi oprit si sa iti fi dat 120 mil amenda eventual un dosar penal si dreptul de a mai conduce vreodata.
Cred ca orice sofer/posesor care scoate o groaza de bani din buzunar pentru taxe, asigurari, itp-uri, impozite si asa mai departe imi va da drepate, din moment ce noi o facem de ce sa tragem pe urma prostiei altora. |
Quote:
Unii, nu toti. :D |
herbas iti dau dreptate...eu pt impozit,asigurare si alte chesti mi`am vandut unele chestii..si mi`a zgariat`o si mie cineva care nu avea asig la masina...si decat sa ma judec cu el ....pt o aripa...avea saracu o dacie 1300..asta e....cum iti e norocul...oricum nu strica sa platesti taxele...gadeste ca doamne fereste dai cu o rabla fara acte intr`un seria 7....:) esti bucuros sa ai o casa sa o poti vinde...si daca e vre`un smeker te mai si omoara putin..
|
Sau orice masina cu casco, pentru ca firma de asigurari te da in judecata pentru recuperarea pagubelor si aici sunt echipe intregi de juristi, gata sa te sece de bani, plus firme de recuperare, plus executari fortate si chinul continua.
|
daca e un vaide mama luid e om care a muncit o viata pt o dacie si nu are nimic,decat rabla lui..din ce vrei tu sa plateasca...?cel mai rau il poate baga la puscarie si omul e fericit ca scapa ...dar tu ramai tot cu masina lovita....si tot tu suporti...;)daia sunt asigurarile
|
Quote:
mda corect..si eu sunt de acord cu asigurarile si taxele...la mine nu a fost vorba de rea intentie sau chestii de genu...fiind masina inscrisa in bg ...trebuia sa ma duc acolo cu ia sa fac itp si toate cele...dar nu am putut sa ma duc si i-am dat actele la unu sa imi faca sigurare si tot ce trebuie si in acea perioada am circulat de cateva ori cu era fara nici un act...stiu k am gresit si mi se putea intampla 1 din cele multe chestii naspa dar am scapat... P.S. nu mai fii asa rautacios tu nu ai mers niciodata cu masina stiind k ai ceva in neregula al ea? ;) |
De la condus fara permis s-a ajuns la discutii cu asigurari / taxe / accidente si ce trebuie facut in cazul unui accident fara asigurari.
Revenim si noi la subiectul de baza? Daca vreti sa vorbiti neaparat despre asigurari, taxe, casco - etc, faceti un topic nou. ;) |
In sfarsit cineva care sa ne dea pe brazda pe toti :)
Nu mai e niciunu care a condus fara permis si a patit ceva,sau a facut ceva deosebit,sa ne spuna si noua ce s-a intamplat ? |
Quote:
ma prins...am ajuns la o intelegere cu nenea garcea si fiecare a plecat pe drumul lui:) |
si cat i-ai dat ??
ca nu cred ca te-a lasat sa pleci de pomana... :D |
as fii vrut eu:) totusi...zic mersi ca am scapat asa ''usor''
2 mil...acu 2 ani...de atunci nu am mai indraznit :D decat in parcare... |
Quote:
Eu zic ca mai ieftin ca mine nu a scapat nimeni. Permisul meu+dosar penal+dreptul ei de a da de permis = 20ron :lol: |
intr-adevar...ai avut noroc...MARE NOROC !!
eu stiu pe cineva care merge frecvent in bulgaria fara permis (dar bulgarii is spagari rau) asta are 27 de ani,si il opreste politia,si ii da o bancnota de 100 Leva,si gata,pleaca mai departe,nici nu coboara din masina... |
Eu stiu pe cineva care a "primit" cadou un dosar penal.
Adaugat la acest lucru, 5 ani nu are voie sa dea de permis dupa ce face 18 ani. Cool, nu?! |
Laser,frate !!
Da' ce incerca sa faca ? Se plimba si el in jurul blocului,sau conducea frecvent ?? (adica des,si pe distante lungi...) |
A iesit la o plimbare pana la o prietena de-a lui care era la 3 blocuri mai incolo.
Frate, daca in lege spune sa nu iesi fara permis, nu iesi. Punct. |
Eu conduc fara permis din cand in cand.
|
pai...nu ai permis ??
|
Conduce cand are permisul suspendat. La asta se refera.
|
se refera ca, conduce cand isi uita permisul acasa, nu ca nu-l are:-P
|
v-as povestii eu cum a condus un prieten care are 17 ani dupa ce a baut 2 cani de votca cu 150 prin oras anul asta dupa seara de inviere....dar e prea lunga povestea....
|
pai...nu ne grabim...spune :D
|
Quote:
|
Ah, sorry. :D
Sindrom, esti baiat cuminte daca nu conduci cu permisul suspendat. :D Fara dovada. :) |
cum v-au sfatuit toti asa va zic si eu...NU CONDUCETI FARA PERMIS... si sa va zic si dc...cum sunt multi care au postat pe forum asa sunt(eram) si eu...
-17 ani(cateva luni pana la 18) -un chef nebun de condus -masina la discretie treaba s-a intamplat in vacanta de vara, ai mei au un club in afara orasului si asa mi-am exersat la inceput talentele de "sofer"...am inceput sa le cer masina pe camp si au vazut k ma descurc cu multe insistente m-au lasat sa o conduc si pe drumul judetean.vazand k nu am nici o problema si cunoscandu-i pe politistii din sat in caz de ceva au prins incredere si ma trimiteau dupa marfa chestii dar doar in sat peacolo...am inceput sa le cer masina si mi-o dadeau sa ma mai duc cu pisde una alta:"> apoi am inceput sa o mai iau seara si baut si treaz pana au aflat...nu mi-au zis nimic... TOTUL PANA INTR-O SEARA... am luat masina lu taicamiu un AUDI A4 putin baut ca de obicei cu gandul sa ma duc la cineva in oras...45 KM distanta...am asteptat sa adoarma m-am suit si am plecat...dupa 3 km parcursi urma o curba super urata unde si eu ca prostu nush ce cautam in torpedo...rulam tare...peste 100 si ceva+neatentie am pierdut controlul si am agatat podul unei case dupa care masina s-a ridicat din spate si s-a izbit cu portbagajul de acoperisul casei si botul in jos stand pe casa in pozitie verticala...poate vi se pare a film de actiune dar asa s-a intamplat...am avut un enorm noroc k nu am patit nimic cu toate ca nu s-a deschis airbagul nici centura nu aveam...doar un mic cucui la cap.acu dupa o gramada de timp abia se misca dosarul(e vorba despre dosar penal:|) si astept sa ma cheme in instanta...deci ma astept la vreo 6 luni cu suspendare sau doar amenda pt ca eram minor, nu victime si baba nu a avut pretentii doar sa-i fac casa...asa ca MASIA E PRAF:((( dar bine ca am scapat cu viata fara nici o vanataie si doar mustrare de la ai mei si o teorie in fiecare zi timp de vreo luna :)) AVETI GRIJA CUM CNDUCETI SI CE FACETI;) |
Quote:
foarte aiurea ce ti s-a intamplat...dar de... din greseli inveti...:| |
Quote:
|
Quote:
|
Sper ca mustrarea aia sa te fi durut destul de bine.
Cum spuneam: unii la varsta de 18-20 de ani nu sunt copti la minte si nu ar trebui sa aiba permise, daramite cei sub 18 ani? Inainte sa sara in sus copiii de pe forum sa stea si sa se analizeze bine de tot: sunteti siguri ca nu veti vrea sa va impresionati prietenii sau o pisicuta oarecare cu un permis caruia nu i s-a uscat nici macar cerneala sau fara permis? Daca raspundeti sincer si fara sa va mintiti pe voi insiva, veti vedea ca am dreptate. Da, sunt de acord sa inveti sa conduci pe camp, prin poligon, locurile care nu se considera drumuri publice, dar nu ai ce cauta la volan daca nu ai varsta legala pentru a detine un permis. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning