![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
am facut o oarecare asemanare in legatura cu inaltimea...sa fie distanta intre roata si aripa aprox cum ii in poza...dar oricum nu urmaresc pe nimeni...asa ca va fi cum va fi tiganie ii golfu tau...adica a fost ca nici macar nu-l mai ai dar sa nu intram in detalii Quote:
Quote:
ce oaaaaaaaaaaaameni:rolleyes2 |
Voi chiar vreti ca sa rugineasca masina pe dedesubt? Nu vedeti ce drumuri are acolo in sat? Eu chiar ma bucur ca il lasa asa high.. pt ca banesc de saraca masina.
Asteptati sa vedeti finalul si apoi tam-tam. Spor sosule. Astept sa vad ceva frumos din Bora! :arrow: |
Quote:
oricum nu are cum sa multumeasca pe toata lumea iar intalimea cu siguranta o las cat sa imi fie ok...imi place si mie low low...dar nu sa si practic ca la golf am patit-o si nu am bani de dat aiureah |
acuma am vazut si eu despre care bora era vorba, daca ii pui reglabila o lasi cat vrei tu ca sa si poti circula.;)
|
Quote:
dar na,cine ii batman ii batman:)) |
3 Attachment(s)
cam asa arata acum....is total multumit de look si reltaiv de functionalitate...(lumineaza ok....dar faza lunga nu ma multumeste...bate prea sus...)
poate reusesc sa fac ceva reglaje,dar daca ii practic faza lunga atunci cea scurta ii prea jos....in rest ii super,intre timp am montat si bara dar deja era tarziu sa fac poze acum ca am terminat capitolul faruri....adaptez tipsul cand am timp caut gume pentru spate si vine curand reglabila next is stopuriile,chichituri prin interior si mai vedem...tragem linie:rolleyes2 |
sa nu uiti de husele Type-r la interior ;)
|
Esti rau Sebi :) Hai ca poate o sa iasa ceva frumos la final. Eu sper cel putin..
|
bora cu ochelari :)) ce interesant arata cu marginile cromate. :P
|
Parca nu arata cine stie ce.... Pune-i fata la loc, si urca jantele (sau inca e prea frig??). Stie sebi ce stie, nu cred ca a fost chiar rautate.... :lol:
|
Quote:
tu o sa fi primul instiintat in legatura cu asa ceva... nu am cuvinte,mai bine nu zic nimic Quote:
Quote:
Quote:
si inca ceva...dar,stie ce stie...adica stiti ce stiti ca voi doi sunteti ASI!!!:rolleyes2 pentru tine ca sa arate trebuie un ciocan si model tico...in fine sa nu intram in discutii sunt satul de abureli daca nu aveti ceva constructiv de spus atunci mai bine ma scutiti,nu postati va rog..multumesc |
Intr-adevar...vorbeste saracia :)) Sti cum zic?
|
Quote:
in fine...iar o dam in off aiureah |
felcitari pentru munca depusa , frumoasa masina
|
Quote:
bafta si voua |
6 Attachment(s)
iata astea sunt pozele
sa spuna cine ce vrea,eu sunt incantat cum arata singura chestie sa le pot regla bine sa fie functional si faza lunga...probabil o fi si de la bec pentru ca din cate am vazut sunt ceva becuri adaptate nu cele speciale,originale si pozitia a iesit ok...lumineaza bine in spatele lupei...se vede in umbra,frumos |
e bine....hai cu jantele si suspensi odata!
|
Quote:
si nu numai....si altele |
lupele sunt de 2.5 sau 2.8?
|
Quote:
vreau neaparat sa aflu ce becuri trebuie pentru ele si cumpar noi |
1 Attachment(s)
indicat ar fi becuri D2S de 4300k, asa sunt cele de uzina la masinile cu xenon. plus de asta poti cumpara becuri originale philips sau osram.
eu vreau sa-mi pun lupe pe golf 2 si nu stiu de care: 2,5 sau 2,8? |
Lasa-i pe aia doi in pace, is frustrati sau is ****** daca nu te suporta sau nu le place masina nu stiu dupa ce mai posteaza. Ii chiar culmea, numa iti strica topicul.
|
Quote:
ca eu am lupe cu bixenon adica din lupa se modifica faza la golf 2 eu zic ca ar fi suficient 2.5...totusi si farul ii mai mic..si nu ii chiar foarte mare diferenta de lumina Quote:
niste aburiti:)) hai ca eventual Sebastian mai are ce sa zica una alta,desi a depasit limita si pana la umra nu ii el cine pare dar celalat ii var si amar...tico realizat cu ciocanul in valoarea jantelor mele:)) dar el batman,insa important este ca stiu de pe forum ce ii tuning si isi permite sa dea cu parerea ca are mari realizari8) |
becurile D2S sunt cu o singura faza si schimbarea fazelor se face din lupa, iar cu 2 faze sunt H4 care au un electromagnet in ele care schimba fazele.
|
Quote:
in rest ar mai fi h7 sau h1...dar nu si cazul meu(ma gandesc)ca am instalatie pentru becuri h4 sunt unele bora care au separat faza lunga de cea scurta |
3 Attachment(s)
D2S sunt singurele xenoane originale produse de philips si osram, pe care le poti gasi si in dezmembrari.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
2.Te ataci foarte mult, si chiar nu vad de ce... Ti-am zis ceva anormal? Am intrebat daca e frig la tine acolo, te-am intrebat de huse, atat... 3.Nu te-am jignit cu nimic, tot ce-am zis a fost legat de masina, nu inteleg de unde pana unde bati apropouri la tico si la tuning cu ciocanu, si etc. Concluzia e ca daca vrei sa ne porcaim, stiu si eu sa jignesc. Daca vorbim frumos, bine. Daca nu, obitii pareri de la cine vrei. Si ca un apropo, chiar si dupa ce ai pus farurile cu lupe, INCA mai dezabati tema asta.... poti sa incerci mai bine pe google, afli mai multe decat daca aduni posturi si umpli pagini, sincer iti spun. |
Doamne , becuri d2s , h7 , h4 wtf? scrie pe spatele lupei foarte clar ce tip de bec trebuie folosit acolo , bixenon poate fi doar pe bec [ h4 ] sau din lupa [ cele cu solenoid ] , iar soclul nu conteaza acolo ! pune si te uita atent in spatele lupei ca trebuie sa scrie ce tip de bec trebuie folosit acolo !
|
Vezi ca daca is lupe din alea chinezesti sunt becuri speciale mai scurte
|
Quote:
Quote:
depinde ce model de lupa ai si ce iti permite sa faci la ea Quote:
nu sunt certat cu limba deloc dar cand dau de persoane de genul imi vin fel si fel de idei si incerc sa prescurtez ca si asa is stresat destul cand vad deja numele tau sau altora...de genul subiectul il voi dezbate cat vreau eu,daca nu iti place nu te uita,nu posta si gata...pana la urma cine esti tu sa zici ca ii destul sau nu?! scuteste-ma Quote:
probabil ar trebui d2s...asta vreau sa aflu ce bec trebuie...99% ii lupa g3.. Quote:
|
poti te rog sa nu mai raspunzi fiecarei persoane , fiecarui comentariu
daca iti zic acum ca arata bine masina,o sa raspunzi multumesc nu? nu de alta dar se supara lumea pt ca sunt atatea pagini scrise degeaba |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
"Applicable to: G1 Projector Lens, G3 Projector Lens, G5 Projector Lens, G8 Projector Lens" |
Quote:
nu...nu am sa raspund Quote:
pana la urma ma doare fix undeva de topic si etc...se poate si inchide din partea mea masina o fac pentru mine...daca nu va intereseaza,nu starneste interes,nu este de folos,asta e.. Quote:
|
Quote:
Ce intreb eu si ce raspunzi tu .. Spor la tuning , pana acum imi place mult ..cred :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Quote:
cine se simte se simte si atat mai adaug 2 poze cu stickerele ca am chef de discutii ca nu ii ok si etc:)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
cat tine tine...is multumit apropo...ma ajuta si pe mine cineva ca ce imitatie de bec ar trebuie sa fie asta? are un cacat facut,tiganit si asa sta cat de cat in lupa asta nu ii bec original si normal ca pe urma nu bate bine o fi ceva "copie" pentru d2s? |
Gulerul ala e facut cumva dintr-un dop de bere ?
Ai vazut vreodata cum arata un bec D2S ?:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning