![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
..vine foarte ok ..in poze :twisted: ;)
|
frumos golfu, inca putin si e gata, abia astept sa il vad (baftoaso)
totusi cum se numesc jantele alea? |
jock..nu doar in poze:-P
ZaNe94: mai e mult..pana e gata. Schmidt space line 8) |
motoru zboara imediat afara acum ca nu ai nimic conectat la el, sta doar in tampoane. atat ca ai nevoie de inca vreo doi baieti ca niste stejari sa ridice cu spor.
|
Mihai acum stiu cum se face :D ..... doar am avut un profesor bun:hug:
Va doresc un Paste fericit!!! multumesc moderatorului pentru "curatenia de pasti";) |
Paste fericit si tie Zeta.:hug:
|
faina masina...
ar fi belea sa o faci rat-rod. la asta te-ai gandit? |
Bong , rat-rod... imi place..dar nu pe masina mea:D
m-am sucit putin in ceea ce priveste Bad-ul...renunt la el...automat trebuie sa renunt si la hayon... deci masina va arata cam asa: la bara fata se astupa tot mai putin semnalele, faruri clare fara lupe, grila fara semn sau cu semn ( la asta ma mai gandesc putin :D) hayon-ul va fi ca asta. care il am acum dar fara "pleoape" pe stopuri, stopurile se schimba si ele:D...cu pragurile inca nu stiu... am nevoie de niste sfaturi. Va avea 2 culori. O culoare sub capota si o culoare toata masina. ...M-am uitat eu la niste filmulete frumoase:twisted:...:lol::lol::lol: |
Quote:
ce combinatie de culori te-ai gandit sa o faci? |
Quote:
|
tigermotorsport: surpriza:D
_Bj_: eu zic ca o iti placa si asa;), ca sa fac masina cum "am gandit-o" prima oara ar insemna sa copiez prea mult... |
In primul rand vreau sa t felicit pt tot c ai facut pana acum la masina si pt ambitia d care dai dovada,rar intalnesti asa fete,care sa traga d suruburi :D ! Am luat topicul d la inceput si ti'am urmarit toata evolutia,bravo,sper sa iasa o masina dupa care o sa cascam ochii p strada :shock: ! Dak zici k lucrezi prin berceni sper sa n intalnim p la un semafor :-) ! Ink o data felicitari,jos palaria pt cei care te ajuta si spor la treaba k e frumos afara ;) !
|
No comment :shock: abia astept cum o sa arate la final mica racheta :D
|
Cum poate sa arate cu jantele alea:shock::shock:
esti pe drumul cel bun! felicitari! e de vis Golful. bafta in continuare ca mai ai de munca, dar produsul finit prinde forma incet incet. |
Renunţi la haionul ăsta?
Īl vinzi? Dacă da, cam la ce bani? :) |
nrgia: multumesc frumos, din pacate nu mai lucrez in zona berceni...dar daca vezi vreodata in trafic un matiz verde care iti da flash-uri sa stii ca eu sunt:-P:lol:... A venit caldura...timp nu prea am:sad:
blackjack: multumesc FED express: incet si sigur..nu e graba;) andi_cimpean: nu e de vanzare:D |
Quote:
Sincer ... ma bucur ca renunti la haion, si incerci sa fi originala ;). |
Daca e matizul kre apre in pozele cu jantele sigur t recunosc :lol: si in leg cu timpul nu cred k t grabeste nimeni,vorba lui alex.jdm "incet si sigur" ;) ! T astept p topicul meu sa o vezi p ABY a mea si sa'ti dai cu parerea :oops: :lol: ,succes in continuare cu proiectul tau !
|
Sunt sigur ca ai mai facut cateva la gargaritza dar esti misterioasa :))) bafta in continuare !
|
Zenta ce faci fată dormi ,ai mai făcut ceva la masină ? succes īncontinuare...
|
ceva nou?
|
ZETOOOOO da'niii vestiliii aciliiiSheaaaa ;))
|
Mai vrei motorul?
|
furry_lion,Daniel_DRV,ghiszmo,Tweety_rzw: din pacate in perioada de vara stau prost cu banii:sad: la masina nu am mai facut nimic decat am cumparat alte stopuri (multumesc MOUZE) si am facut rost de vopseaua pentru motor (iti multumesc Jock si ii multumesc si vecinului tau, fara voi nu as fi gasit codul de culoare :D ) vreau sa fac multe, bani sunt putin:cry:
daca apare ceva nou va anunt scuze ..... pentru raspunsul asa greu dar numai am nici calculator ( s-a stricat:cry: ) Iulian GTO: da, il mai vreau ...vin la sfarsitul lunii sa il iau . multumesc mult inca o data:oops::oops: |
off numai belele ai :) lasa ca le faci tu usor pe toate !!
|
frumos pana acuma ceia ce nu se pupa cu masina ii haionu ala in rest bafta in continuare
|
Quote:
Bafta in continuare cu masina... |
clar ca gusturile nu se discuta fiecare cei place
|
F*t*-i mama ei de limba romana...grea a dracului! E forum. Nu chat. Macar aici incercati sa scrieti cum trebuie...
ON: ce se mai aude de proiectul tau? Parea ceva promitator. |
Quote:
|
noi te asteptam oricum cu vesti noi :D
|
presimt că iar vei lucra īn iarna aceasta...nu prea īţi place căldura..:D
|
da... in iarna imi revin cu banii ...si usor usor o sa ajung unde vreau..
stau si ma uit pe geam...la ea... trec pe langa ea si nu pot face nimic..:cry: ..dar ma asteapta. Stiu eu:D |
dar cum te rabda sufletul sa treci pe langa ea in fiecare zi si sa nu pui mana sa faci nimic...cat mai rezisti?=))
|
Quote:
|
te asteapta te asteapta :P
|
8 Attachment(s)
si dupa o pauza foarte lunga incepe iar lucru la JAF:D
am curatat, am dat cu fuler si cand va avea timp vopsitorul o sa si vopsesc (sub capota) pe 15 luna viitoare cumpar grila, faruri si cred ca si bara pe fata ( daca gasesc) sunt atatea de facut la masina asta... nici nu stiu cu ce sa incep:???: scuze pentru claritatea pozelor sunt facute cu telefonul |
Cred ca va iesi o masina pe cinste ! felicitari !
|
Quote:
|
ce grila pui?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning