![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
Eu cand am plecat erau 4 masini..au mai ramas 3..asta la 20:45 cam asa..banuiesc ca dupaia s`au strans mai multi..
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Absent si eu ...abia am ajuns acasa :|
|
Quote:
|
Am venit sa cunosc o parte a grupului , gratie invitatiei lui DEV( ptr care ii multumesc ). Mi-a facut placere sa revad cunostinte vechi si-mi pare rau ca nu am putut sta mai mult , pentru a-mi face altele noi .
Data viitoare!! |
Quote:
|
17 Attachment(s)
Colorata, azi e gata, scuze pentru intarziere baieti...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoase pozele ;)
|
Frumoase pozele :)
E poveste lunga cu Emooo Emooo.....ne-a povestit KYSu o peripetie cu unu care i-a lovit masina si a fugit ....si dupa ''cercetari criminalistice'' l-a gasit pe forum :):) ''Cercetari criminalistice'' = sunet masina=> BMW sticla far Bosch => pisicuta Coupe ....deci foarte tare a fost :D:D |
Tweety_rzw lasa-mi si mie un pm cu nr tau.. sau id de mess sau ambele:)) (sunt tipu cu corsa roshie)
|
frumos daca v-a vizitat cosmin , pacat ca eu plecasem :D
|
nici noi nu eram :)) multi ala ambreaj ... etc etc...
|
Quote:
|
Frumoase pozele...Da Alex asa e are un stil foarte tare de a povesti pacat ca nu am fost sa aud si eu povestea. Nenea, promiti ca o mai spui si data viitoare ? Si sa le zici si lor povestea aia cu ala de la RAR :lol:
|
Din cauza unei probleme a bazei de date, a fost nevoie de un rollback. Rugam toti userii sa se inregistreze din nou ( cei ce nu s-au inregistrat pana pe data de " 11-27-2010 "
Ne Cerem Scuze! Rugam toti membrii care si-au postat masinile sa editeze primul post si sa urce din nou pozele prin attachments! Va multumim CINE VREA BINE...CINE NU... http://dreamworks.ingashka.ro/forum2/forum.php |
Nasol cu forumul...ma miram eu de ce nu mergea azi :-). Bine ca s-a rezolvat
|
Da..am incercat si eu de vreo cateva ori sa intru azi si nu a mers..
Cred ca iar trebuie sa fac cont..e a-3-a oara :)) |
Daca dai la membrii si te regasesti, numai e nevoie :).
|
Membru a`l clubului numai sunt :rolleyes2
|
Quote:
|
Mi`am facut cont din nou.
Nu mai mergea sa intru pe vechiul cont ;) Nu am vrut sa para ironic. sorry. |
Mersi frumos Andrey :P.
|
miam fqt si eu cont :D
|
A fost afisat locul/ora de intalnire pe forum.
|
O sa prezint si eu masina in curand din nou. Nu am avut timp e super nebunie la munca ....zici ca au luat-o razna.
Scuze daca intarzii dar asta e motivul :rolleyes2 |
Quote:
In sfarsit, am "urcat" si un video http://dreamworks.ingashka.ro/forum2...&p=184#post184 |
hai cu anotimpul ala:X sa ies si io cu masina mea care trb dusa la remat cum a zis cnv pe youtube :) i multumesc foarte mult :) masina aia a fost foarte foarte omorata in 6 luni am schimbat 2 cutii si 2 motoare ... deci na...
alooo nenea io nu am gasit pe forum unde facem intalnirile :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
N-avem dusmani, nu ne vaneaza nimeni :). Desigur, noi vrem sa crestem, dar faptul ca nu oricine poate vedea locul intalnirii nu afecteaza lucrul acesta. Cine doreste sa vina la intalniri, are numarul meu si lui Razvan, plus ca poate trimite un p.m. Cum Tapu, KYS, Vali EK, si altii au ajuns la intalniri, pot ajunge si restul. Daca mai e ceva de lamurit... |
Asteptam membrii -> http://dreamworks.ingashka.ro/forum2...NI-si-CONDITII
|
Cum nu toti au aflat, avem o fata in club, don'soara Zeta :D.Proiectul ei poate fi urmarit --> https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...-golf-2-a.html
Bine ai venit Zeta. |
Eu am aflatttt...eu stiammmmmmmmmm :-P. Bine ai venit Zeta :bunch:
|
...va multumesc frumos colegii...:oops:
imi pare rau....nu prea pot ajunge la intalnirii...ma omoara programul de la munca...da nu e problema ne vedem in trafic... azi am vazut GXG-ul undeva pe drumul gazarului era oprit in fata unui magazin..probabil "alimenta":twisted: |
Nu-i nimic Zeta...nici eu nu prea pot ajunge tot din cauza programului de la munca. Dar cum ai spus si tu, ne vedem in trafic ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote: