![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
ar fi fost mai fain dak as fi avut ceva vinyl-uri.........da nu am:(
|
4 Attachment(s)
sa-mi ziceti daca is bune pozele
|
Ar fi mai bune daca le-ai lua putin mai jos......Mai ales cele din profil.......
|
cine imi da si mie o idee pentru o bara fata de Logan? primeste rasplata o pereche de pleoape :)
|
apoi am sa fac alte poze si am sa pun altele :(
|
2 Attachment(s)
funy incearca sa faci o poza cum ii Lexus-u ce l-am pus.....................
toyo se face.......o sa imi pun bibilica la contributie maine;)......... Inka o creatie:D:arrow: :arrow: |
2 fast 4 u trimite-mi te rog nr. tau de tel. prim PM, vreau sa vorbesc cu tine.
Mersi. |
o sa fac zilele astea alte poze asa cum vreti si o sa pun altele apoi
|
Quote:
Cum sa fie spoileru`.. ? aerisiri mari.. mai mici .. ai putea da cateva detalii.. cam cum ai vrea sa arate.. cred k pe diseara fac o poza cu telefonu` la ce am facut.. ;) numa` bine |
Quote:
Astept cu interes ideea ta, eventual iti trimit niste poze cu bara din toate unghiurile sa ai peste ce compune.Mersi anticipat, ce masina ai? |
deocamdata am un Pe-Jos 407 CC :D glumeam.. nu am deocamdata masina.. desi sper la una cat de repede.. :) incerc sa fac mai multe modele.. si cine stie, poate chiar o sa iti placa careva.. :D
|
Ms ms BB.................ideea e k eu am timp sa fac si chiar imi place:D.......
|
1 Attachment(s)
Daca se poate nu'm faceti si mie niste pleoape pls,accept mai multe idei ba chiar m'as bucura..mrs
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
........... c ziceti ???...facuta cu paint shop pro XI ....:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
cheetos .. maine cand vin de la scoala ma ocup de pleoape pt tine.. ca acu is cam sleepy.. :D
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
ideea e sa nu te grabesti.. mai bine faci una de calitate in 2 ore.. decat 20 care is vai de capu lor intr-o ora.. keep it simple.. ;)
|
phubee ai idei faine da nu te grabi in realizare........faci masina si dupa aia incepi si te uiti la detalii sa nu ai colturi sau greseli........dupa aia incearca sa gasesti o culoare cat mai reala pt masina pt k asta e virtual tuningu....sa modifici masina dar in asa fel incat sa para cat mai reala;)......bafta pe viitor
|
2 Attachment(s)
cheetos....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am uitat.. ;) daaa.. am avut unele dificultati tehnice.. Your copy of Photoshop CS2 has expired... :| pe dreq... Serial No. nou.. valabil inca 1086 de zile.. :D astea-s facute acu, in 20 de minute. da cand o sa mai pot mai fac ceva.. k is foarte ocupat cu scoala.. clasa a XII-a .. ;) numa` bine..
|
Alex2fast4u mrs mult,si bafta
|
Iata: Virtual Tuning
http://hvtm.totalcar.hu/car/m/fiat/209580.jpg |
|
|
|
is facute de baietii din HVTM .. lucra foarte curat baietii.. insa au experienta.. ;) din cate stiu sunt din ungaria.. misto oricum :D
|
Nu numai experienta trebuie, cred ca mai mult rabdare. Am incercat cindva si eu sa fac dar nu am rabdare. Din pacate...
|
1 Attachment(s)
Hai sa vedem ce imaginatie aveti cu masinuta mea :D
Scuze ca e masina murdara si poza e facuta cu telefonul :) Attachment 266546 |
1 Attachment(s)
Funny am incercat ceva.........nu e chiar terminata.......cateva retusuri mai trebuie dar tare prost stau cu timpu zilele astea:(.........:arrow:
|
Frumos. Nu prea exagerat. Cool.
|
apoi de incarcat nu puteam sa o incarc k nu ii sta bine la masina asta:D........plain and simple:D
|
sper ca n-ai uitat de logan...
|
nu am uitat.. da nu am tare am avut timp... ocupat pe la scoala.. faza ii k il desenez si dupa aia tre eventual sa-l scanez.. dak nu reusesc apoi ii fac poza.. in orice caz.. incerc cat de repede.. :D
|
pana acuma arata super masina daca te rog mult incerci sa vezi cum arata cu masca fata ca la golf-u gti asa din panza neagra eu cam la asa ceva mam gandit sa imi fac fata dar nu stiu cum i-ar sta ma ajuti pls.......nu-i nici o graba cand ai tu timp sa mai lucri la ea atuncea da incerci ms inca odata8)
|
ok.....pun masca GTi...
Juana asa arata cu kitu ala ce mi-ai trim:arrow: :arrow: nu arata rau:D |
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeettttoooooon!!!!!!!!!!!!:peace: :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning