Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

Calimero2003 16-06-10 08:19

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3444384)
First drag test start -0.8 bar :twisted:

https://www.youtube.com/watch?v=wZbIlx237Kc

to be continued.............

Sincer nu a fost o plecare asa de reusita .... astept cu nerabdare o cursa cu MOM sau GTR (grecu) sau EVO Jeff sau Ghita etc .... momentan masina nu pare extrem de potenta. (am spus EXTREM ... )

kkk 16-06-10 08:45

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 3444543)
Sincer nu a fost o plecare asa de reusita .... astept cu nerabdare o cursa cu MOM sau GTR (grecu) sau EVO Jeff sau Ghita etc .... momentan masina nu pare extrem de potenta. (am spus EXTREM ... )

nu pare extrem de potenta pt ca nu este extrem de impinsa, chiar deloc la 0,8 bar..la presiunea asta putea sa mearga si cu interne stoc..
pt primul start e mai mult decat ok
bafta in continuare..acum incepe adevarata provocare..la setup-urile impinse catre limita.

morpheusmaster 16-06-10 10:12

Quote:

Pentru first start e un real succes! Masina MERGE!

Voi astia care carcotiti d'ampu**a ati schimbat vreodata filtrul de ulei la o masina? (cu mana voastra)...eu cred ca NU!

browser 16-06-10 10:49

Quote:

Pentru primul test pe sosea tu ce vroiai sa faca ? sa plece pe doua roti ?

Speed4U 16-06-10 13:40

Deci masina chiar merge ,zici ca o arunca cu prastia,felicitari !

gigcutzu 16-06-10 15:21

Nu stiu cum puteti voi sa va dati seama de performanta din acel filmulet...cred ca scopul filmuletului este sa demonstreze functionalitatea masinii....poate or sa puna baietii si un filmulet mai clar in care se vede cat de cat cum pleaca masina de pe loc....si nu cred ca ar fi putut sa dea din prima 1,5 ~ 2 BAR deoarece ,cred, ca este nevoie si de ceva rodaj...nivelul la care s-a lucrat este foarte avansat si necesita mult timp pentru reglaje si toate cele...
Oricum..BRAVO baieti, nu am cuvinte!!!!

privat4u2 16-06-10 15:32

Singuru care a inteles ceva din clipu pus de golum este gicutzu...eu imi doresc sa vad cat de curand masina pe strazi...multa bafta cu proiectu

alex_fan_bmw 16-06-10 15:34

felicitari george pt masina...aseara am avut ocazia sa merg in spatele ei si pot sa zic ca masina este intr-un mare fel...asteptam noi rezultate...numai bine!!!

Bolt 16-06-10 16:33

urmaresc topicul de cand a inceput si chiar asteptam un clip asa..8) unde incepe sa se vada rodul munci voastre..bafta incontinuare si setupuri cat mai bune sa vedem ce poate :twisted:

MihaiCsl 16-06-10 18:24

Incercati sa nu va mai labariti prin topicul asta,putin respect pentru George care a reusit ce multi dintre noi nu o sa reuseasca sa faca intr-o mie de ani.
Chiar daca nu inseamna nimic, mult respect George pentru ceea ce ai facut. :)

L4uR 16-06-10 20:59

GOLUM....felicitari.....la fel ca multi am asteptat un filmulet ca ala....acum banuiesc ca urmeaza teste peste teste .....dyno pana la urma a zis ceva ?

yoda 17-06-10 17:59

Quote:

unde erai "miezule"?!ne lipseau cretinatatile tale de "mare" mecanic si prea-cunoscator!vezi-ti de trompeta ta si lasa-ne pe noi, astia mai "fraieri"!
daca te asezi in fata masinii iti promit eu un start bomba de nu o sa-l uiti toata viata!e bine asa?!

Dodo_998 17-06-10 19:27

Era vorba doar de un test , masina era iesita in probe banuiesc, dar oricum era o parere din partea lui Calimero, nu trebuie sa reactionezi asa domnule Gollum, Oricui ii convine sa auda numai laude la adresa lui, dar e normal sa primesti si critici. Nu mi-o lua in nume de rau, chiar intru in fiecare zi pe threadul masinii tale si chiar astept sa o vad la treaba. Te salut si bafta!

mab24v 17-06-10 20:53

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 3448578)
Era vorba doar de un test , masina era iesita in probe banuiesc, dar oricum era o parere din partea lui Calimero, nu trebuie sa reactionezi asa domnule Gollum, Oricui ii convine sa auda numai laude la adresa lui, dar e normal sa primesti si critici. Nu mi-o lua in nume de rau, chiar intru in fiecare zi pe threadul masinii tale si chiar astept sa o vad la treaba. Te salut si bafta!

cred ca ai facut o confuzie; daca esti un pic mai atent o sa vezi ca nu gollum a reactionat si nici nu cred (sper) ca o va face; ptr ca de astazi pana pe 2 iunie suntem in vacanta:D
sunt deja 6 luni (si ma refer doar la anul asta) de munca sustinuta la acest proiect si desi vointa avem natura isi cere drepturile

am incheiat cu succes testele de strada;
1.masina "pleaca" drept, se aseaza foarte bine, nu pune probleme de aerodinamica la viteze mari (adica sta bine pe strada;), nu exista deformari ...etc; cam asta am vrut sa vedem si sa prezentam acum: ca FUNCTIONEAZA si ca a trecut de la stadiul de SCHELA sau ADUNATURA DE FIARE la VEHICUL CU TRACTIUNE PROPRIE :twisted: (ca sa nu fiu prea laudaros si sa-i zic masina)

2. la partea de setare si de crestere a puterii mai avem de munca; deocamdata am depasit cu putin nivelul de anul trecut in numai 6 ore de setare pe dyno: si pentru ca vor exista cu siguranta carcotasi care vor spune ca asta era un lucru f simplu vreau sa va spun, celor care au putin habar, ca tot softul a trebuit luat de la 0 motorul avand alt raport de compresie, alta turbina, alta admisie, alta evacuare, alte faze de distributie, alti senzori de volanta si axe cu came....etc

nu ne plac numai laudele, acceptam cu drag si criticile atata timp cat sunt constructive.
IUBIM in schimb ideile bune care ne pot ajuta in finalizarea acestui proiect, dar va rog mult, fara poze si exemple de pe youtube sau alte site-uri ptr ca varog sa ne credeti ca pe majoritattea le stim si le-am studiat indelung cu muuuuuuuult inainte sa ne apucam de acest proiect.

va asteptam la Satu Mare unde PROPRIETARUL,desi toata echipa precum si toti cunoscutii i-au recomandat sa nu o faca tocmai pentru a nu da apa la moara carcotasilor de tot felul, a hotarat sa ajunga cu setarile pe care le are ASTAZI masina (nu mai este timp de altele, plecam in vacanta :-P) pentru ca in primul rand este mai important pentru noi acum sa vedem cum se comporta in conditii de cursa si nu in ultimul rand pentru ca a promis acest lucru unor oameni care stiu ce inseamna un astfel de proiect si stiu sa aprecieze efortul depus

morpheusmaster 17-06-10 21:03

mab24v TOT RESPECTUL MEU!!! Ai vorbit, scris de 11+ dar si asa mi se pare ca tiam dat o nota prea mica! FF bune argumente aduse, restul e cancan!

...si DA! ...si eu am obs ca dl DoDo998 confunda coada vacii cu stampila primariei dar asta'i partea a 2a. N'am mai zis nimic sa nu'mi mai sara lume'n cap. Deci dodo, YODA nu e tot una cu GOLLUM. Incercati sa fiti mai atenti, inteleg ca voi cautati link'uri spre youtube si sariti peste text dar acordati umpic mai multa atentie celor scrise si de cine scrise.

P.S. Indrazneata miscare cea cu Satu Mare. Indrazneatza foc dar totusi imi pare bine si ma bucura ca a'ti luat aceasta decizie.

Succes baieti!!!

sharkylete 17-06-10 21:41

M5 -TURBO by Luca Motorsport

Quote:

Un singur cuvant, RESPECT!

Restu` e CanCan!
:paper:

Skma 17-06-10 22:33

TIGANIA TIPIC ROMANEASCA!
Felicitari pentru proiect sa speram ca se va ajunge la niste setari de top!;)

gaju 17-06-10 23:05

1 Attachment(s)
ai stickerele pregatite George !

un om care nu pune , inainte de toate , doar rezultatele obtine doar la potential maxim

ar trebui sa va fie o lectie la toti care vorbiti aiurea si poluati pe aici

prima bere o dau eu !

gollum_ 17-06-10 23:24

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 3449135)
ai stickerele pregatite George !

un om care nu pune , inainte de toate , doar rezultatele obtine doar la potential maxim

ar trebui sa va fie o lectie la toti care vorbiti aiurea si poluati pe aici

prima bere o dau eu !

Multumesc ,

Revenind on topic rezultatele partiale grosiere sunt urmatoarele :
500 hp la roata la 7000 rpm / 1.4 turbo boost / 24 grade avans / benzina de la pompa de 95 / temp aer ambientala 42 grade........

urmeaza ........... 11 zile de vacanta cu mr. Luca pe litoralul romanesc .... Satu Mare cu aceasta setare precizata anterior ........ continuare reglaje software (target boost 2.6 bar) si hardware daca apar.

Ps. Multumesc echipei Luca Motorsport pentru efortul depus in ultimele 2 zile. ;)

gigcutzu 18-06-10 00:38

Gollum din cate am inteles veniti la mare cu masinile, in special a ta? Daca veniti lasati si voi pe forum sau PM unde anume veniti caci eu sunt de la mare si poate vin sa admir si eu capodopera voastra si sa ne tragem :))) eu am 25 24v...si am si o intrebare daca se poate: Ce prezoane de chiuloasa ai sa reziste la targetul pe care il aveti de 2,6 BAR ?

gollum_ 18-06-10 07:41

1 Attachment(s)
Unul din graficele de dyno.

ps. Thanks to Racing Code for Dyno sesion

DEVIL's Style 19-06-10 02:54

Urmaresc acest topic inca de la primul post ! am vazut filmuletul , sunetul motorului ,mie cel putin mi se pare incredibil la cum se aude ! imi place ca , indiferent ca au fost bune sau rele , gollum ne a tinut la curent cu updateurile la masina ! Felicitari tuturor celor implicati in acest proiect ! Sa demonstrat cu aceasta masina ca "se poate" si la noi in romania , nu numai in afara tarii ! Mult succes in continuare!

Provenzano 19-06-10 20:15

Dupa atata timp de munca iti creste inima in tine cand vezi cum pleaca de pe loc masina asta. Bv baieti. Respect.

TIGER Cupra/GTC 20-06-10 16:23

Felicitari pentru proiectul realizat.

DaBotta 22-06-10 11:58

Tot respectul pentru munca depusa. Nu vezi in fiecare zi un proiect ca si acesta.

Cei care vorbesc aiurea mai bine s-ar abtine. Nu mai veniti si ziceti ca a fost o plecare slaba si alte baliverne. A fost prima iesire a masinii , prima plecare . Ce ar fi trebuit ? din start sa ii dea presiune maxima pe turbina si sa isi bage piciorul in ea munca doar ca sa fiti voi impresionati ?

Daca nu ati ramas impresionati de ce ati vazut atunci clar ar trebuii sa schimbati forumul ca nu ii de voi.

Vacanta placuta si abea astept sa vad masina la Satul Mare in actiune :D

ct22cop 26-06-10 13:43

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3449184)
Multumesc ,

Revenind on topic rezultatele partiale grosiere sunt urmatoarele :
500 hp la roata la 7000 rpm / 1.4 turbo boost / 24 grade avans / benzina de la pompa de 95 / temp aer ambientala 42 grade........

urmeaza ........... 11 zile de vacanta cu mr. Luca pe litoralul romanesc .... Satu Mare cu aceasta setare precizata anterior ........ continuare reglaje software (target boost 2.6 bar) si hardware daca apar.

Ps. Multumesc echipei Luca Motorsport pentru efortul depus in ultimele 2 zile. ;)

Ai prins o vreme la mare de "pus in rama" :( Asta e vreme buna de stat in garaj langa bolid si facut setari de finete :)

CoSmIn-CMN 26-06-10 19:08

Inegalabil va fi acest e34 dupa ultimele setari,vorbind de finete...
Multa bafta in continuare si succes.

FatX 03-07-10 23:29

super masina ta merita toti banii

quick_silver2 04-07-10 12:44

Nu am vazut in prima zi, masina la satu mare
nu ati spus ca o aduceti, sau?
totusi pacat, vroiam sa vad masina live:(

catalanu 04-07-10 13:06

Nu a fost la Satu Mare din cauza cutiei de viteze care....nu prea a rezistat

brucellee 05-07-10 22:30

Multa lume l-au asteptat la satu-mare dar asta e,pacat ca nu ati putut veni:sad:

gollum_ 06-07-10 09:14

2 Attachment(s)
Din cauza lipsei de pierderi in transmisie + aderenta extrema a cauciucurilor Mickey Tomson 345 - 0.9 bar ....................cutia de viteze a cedat in mers pe a 3-a din cauza cuplului de peak torque. Cutia este Ideala pentru un Super Street grav avand niste pinione si un ax extrem.... dar acum la profi este alta treaba.
Acum reconditionam integral cutia veche (Tremec TKO - 850 NM - factory rating) si impreuna cu ambreiajul triplu disc Tilton si volanta racing (totul bolt-on cu oala etc) sunt disponibile la vanzare la un super pret pe e-bay. Daca este cineva interesat vb pe PM sau la tel.

Update-ul de cutie este urmatorul :
Instalare cutie de viteze 3 viteze automatic - Turbo 400/TH400 cu transbrake + convertizor dragracing.

Super Target de finalizare : KOE Drag Bucharest.

Sper sa iasa ....................................;)

Provenzano 07-07-10 10:46

tot raul spre bine.

gollum_ 07-07-10 22:35

1 Attachment(s)
Cutia Tremec TKO a primit "dinti" noi. Se vede profesionalismul producatorului -fabrici- piese de schimb cu livrare rapida doar e fabrica de.....

Zilele urmatoare montam totul la loc .... pregatim totul pentru noul proprietar ;)

HoricutzWSR 08-07-10 15:25

noul proprietar?? :| wow

riv_gms 08-07-10 15:34

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 3502629)
noul proprietar?? :| wow

Se vinde in stadiu actual ? sau se ridica la puterea maxima si se vinde? din curiozitate si pretul...care ar fii?!

CoCaine 08-07-10 16:01

Se repara si se vinde cutia de viteze care s-a spart,nu masina !!! :))))))

HoricutzWSR 08-07-10 16:12

ma gandeam ca nu masina, doar anuntase pe celalalt forum ca a trecut pe TH400 :D

mitza mtb 09-07-10 19:27

Cred ca se refera la cutie

Quote:

Acum reconditionam integral cutia veche (Tremec TKO - 850 NM - factory rating) si impreuna cu ambreiajul triplu disc Tilton si volanta racing (totul bolt-on cu oala etc) sunt disponibile la vanzare la un super pret pe e-bay. Daca este cineva interesat vb pe PM sau la tel.

gollum_ 12-07-10 13:39

2 Attachment(s)
Partea de vanzare este aferenta KIT-ului complet de cutie viteze dupa cum urmaza:

- Volanta simpla masa - custom
- Kit compleat ambreiaj triplu disc (placa si discuri)
- Adaptare cutie Tremec TKO 600 pe motor BMW s38/M30 ( oala + placa dural)
- Rulment ambreiaj hidlaulic ( cel clasic este pe cablu)
- Cutie de viteze Tremec TKO 600 - 850 Nm - factory rating (cutia este complet refacuta - schimbat tot cu piese de origine direct din fabrica USA)
- Cuplaj de cuplate cutie - cardan (yoke 1350 style)

Kit-ul de cutie de mai sus se potriveste manusa pentru SuperStreet cu punte normala de fabrica.

Se vinde numai kit nu pe bucati.

Pt pret PM.

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning