![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
imi pare foarte rau pt.probele tau :sad: nu am fost de fata sa vad cum s-a intamplat,dar daca baiatu cu 'cartu s-a dat in spectacol (mai ales ca nu si-a asumat paguba )nu cred ca scapa nebatut...sincer.. acuma daca s-a dat normal si pur si simplu s-a intamplat poate gaseam o intelegere... pacat si rusine organizatorilor...
|
imi pare sincer rau pt ceea ce s-a intamplat cu pinky probe!chiar nu meritai asa ceva :cry: stiu cat suflet ai investit in el,bani...prin cate ai trecut si cate nopti nedormite au fost pana a ajuns atat de frumos...nu te descuraja din cauza celor care comenteaza inutil! multi vad si isi dau cu parerea dar foarte putini inteleg cu adevarat prin ce treci si cat e de greu sa modifici o masina...din toate punctele de vedere... dar asa cum ai trecut peste nenumaratele greutati de-a lungul anilor o sa treci si peste incidentul neplacut de duminica si pinky probe va fi iar la fel de frumos...stiu sigur asta...fiindca il iubesti foarte mult.multa bafta ramo!
vroiam si noi sa mergem la sibiu...dar din cate am auzit am facut bine ca am stat acasa.... P.S: daca te putem ajuta cumva,sau vrei sa vorbim....we're here 4 you! |
Felicitari pentru interviu:-P
Nu e chiar atat de grav se poate repara ... ai nevoie de cineva care lucreza bine in fibra .. si avem meseriasi .... Succes cu Pinky Probe! |
este destul de tarziu am citit randurile alea multe scrise de tine si restu printre randuri...
nu pot decat sa zic ca mi s-a rupt sufletu cand am vazut pozele cu rozaliu :sad: a fost ca atunci cand am gasit masina troznita in parcare si nimeni nu a vrut sa vada nimic (chiar daca e dacie o iubesc la fel cum isi iubesc toti de pe acest forum masinile/motoarele) sper ca rozaliu sa se faca bine cat mai repede si sper sa invatam si noi sa organizam un show asa cum trebuie... fara incidente ca acesta sau cum a fost cel de la 4 tuning days din bucuresti... |
Quote:
Legat de bara, este duraflex combinat cu un material flexibil de plastic, oricat as repara vor aparea fisuri pe viitor. Si aici sunt meseriasi destui care stiu despre ce este vorba si nu se baga. |
Probele asa cum am spus, va fi din nou cum a fost. Va trece un timp dar se va repara asa cum trebuie, nu carpit.
Prin ce am scris pe pagina anterioara am vrut doar sa atrag atentia in anumite privinte. Eu oricum am invatat multe din acest eveniment pe propria piele. Nemultumiri sunt si vor ramane si din partea mea si din partea altora. Asta este. |
Si oricum o piesa reparata,peticita etc nu va fi niciodata la fel ca o piesa turnata,noua. Desi la exterior va arata ca prima data, in interior treaba sta altfel, isi pierde din proprietati, si dupa cum a spus si stapana te trezesti cu fisuri la primul hop sau in timp.
Pt o astfel de masina ai nevoie si de nervi de otel, ca sa te poti stapani. Eu personal nu ajungeam la amenintari cu cel care mi-ar fi lovit masina, mai ales facand pe smecherul, terminam pe loc cu el. Bafta multa la remediat si la ce ti-ai mai propus cu ea. |
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat! Pacat ca bara nu poate fi reparata... daca ar fi fost din fibra de sticla ar fi fost floare la ureche...
Curios totusi faptul ca s-a rupt, ar trebui sa le-o trimiti inapoi celor de la Duraflex sa vada ca nu e chiar ca in reclame... Quote:
Totusi, nu e vorba de negru mat sau alb 12 si nici macar de o vopsea standard, dintr-un catalog. |
Imi pare rau pt tine si daca pot ajuta cu ceva doar da un telefon..
Nu stiu ce se intampla daca eram toata echipa Custom acolo ... Quote:
|
Nu stiu ce sa scriu, sant foarte uimit :rolleyes2, imi pare rau pt Probe, imi pare rau ca acel eveniment care trebuia sa inbunatateasca nivelul acestui sport din pacate din cauza unor organizatori inconstienti sa umbrit enorm aceasta disciplina, consider ca vina totala in acest asa zis SHOW o poarta strict organizatorii dar si cei care le-au permis si au aprobat desfasurarea evenimentului... Sper ca totusi acei raspunzatori sa plateasca pt greselile grave ce le-au comis, cineva sa ai traga la raspundere, iar altii sa ai treaca in lista neagra a organizarilor de Show-uri pt a nu se repeta niciodata....
Succes Ramona in tot ce trebuie sa faci.... |
Quote:
Oare ce pozitie luai tu daca i se intampla chestia cuiva drag tie .. sora ta/prietena ta? |
Nu spune nimeni ca nu e regretabila,cu totii stim ce inseamna pasiunea pt masinii,dar se putea rezolva si fara amenintarii inutile..
ii dadeam cheiile ca sa o repare,inlocuiasca, ceream asigurarea organizatoriilor... Un singur lucru vreau sa subliniez ...s-a facut drift,burn..de ce atunci nimeni nu a zis nimic?se stie ca sar pietricele,bucati de cauciuc...se pot intampla evenimente neplacute...se stia ca se expun unor pericole. |
ah...parca imi aduc bine aminte cand ti-am spus sa nu-l mai plimbi pe la show-uri...barem daca patea ceva cand erai tu la volan era alta situatia...macar acum o sa mai ai ceva lucru si la el,chiar daca probabil banii aia ajungeau in alta parte :rolleyes2
dar tu esti fata descurcareata si ambitioasa,deci fruntea sus :!: p.s. si cel mai calm om din lume daca ar fi fost in locul ei tot l-ar fi urecheat pe cel din cart...pentru ca merita;cat priveste organizatorii,este foarte usor ca dansii sa nu mai reuseasca performanta de a avea bijuterii la vreun eveniment de-al lor,si mi s-ar parea normal sa fie asa la ce atitudine au avut...pacat :rolleyes2 |
Am citit tot ce s'a intamplat , sincer , imi pare rau! E nasol sa stai cu masina in service ... si sa ai o vopsea custom ... :sad:
|
am zis si am fost rugat sa nu mai postez dar o s`o fac. Toti aveti repulsia asta si sunteti revoltati pe tara in care traiti, daca se intampla ceva ce nu va priveste ziceti replici de genu "pai da, traim in romania" "tara de ..." etc, da nu va uitati ca majoritatea o faceti asa, nu stiti si n`ati auzit de o rezolvare pe cale amiabila, numai cu paru, injuraturi si restu, ca asa ati fost invatati la revolutie. O crapatura intr`o bara si gata, hai sa`l mierlim pe fraier, probabil Nasu a fost primu film dat la televizor dupa comunism si v`a marcat. Daca sunteti de acord ca atunci cand gresesti cum a facut "X" sa fii amenintat cu fel si fel de chestii mai ales ca e decat un copil si vrei sa te dai smardoi sa`l sperii, atunci doresc sa se intample aceeasi chestie si celor care sunt de acord cu asta. Nu am spus ca nu imi pare rau, imi pare rau pt ce s`a intamplat, am vb cu Ramona de nenumarate ori si pe net si fata in fata si am felicitat`o pt ce a reusit, i`am propus sa o duc la pro motor cu mult timp in urma, chiar sa faca o filiala MR in Arad, poate sa confirme, nu am nimic cu ea. dar nu sunt de acord cu modul in care au decurs lucrurile, pun pariu ca decurgeau altfel daca de ex eu dadeam cu cartul in masina.
Acum vad ca se aduc avocati in discutie, probabil pt intimidarea lui X sau mai stiu eu ce, daca tot vreti sa platiti un avocat, atunci dati in judecata firma de carturi, am vazut intr`o filmare ca erau inscrise, deci trebuiau sa aibe asigurare si tot ce trebuie, am dreptate? Daca tu Ramona i`ai intrebat pe cei cu carturile de asigurari si etc si nu ti s`a raspuns, ai lasat`o asa? Cine e de vina, cel care s`a dat cu cartul unde stia ca are voie? Sau firma care a pretins ca au asigurari si tot ce trebuie ca sa ia banii la fraieri si cand s`a intamplat ceva s`au facut nevazuti? In fine, e urat ce s`a intamplat dar s`a facut prea mare caz, si eu am vopsea custom, si eu am cautat 4 luni dupa ea si am gasit`o intr`un final, asta e, se intampla nu tre sa ne omoram sa ne dam in cap pt o bara. Toate se rezolva intr`un final. Sper sa fie bine pt toata lumea. Va salut! |
Kalu, cu toate respectele pentru tine si pentru pasiunea ta. Deja vorbim inutilitati. Baiatul nu a fost lovit, a fost tras afara din cart, NU DE MINE!!! Eu am ridicat tonul la el, si mi se pare normal, ce trebuia sa plang si sa ma las calcata? Hai sa nu mai discutam asta si sa nu ii plangem de mila pentru o scuturatura si cateva vorbe spuse la nervi, ca nu a murit. Altfel continua cu vorbele de sus si nu se trezea la realitate. Nu l-a dat nimeni in judecata ;) sa nu aberam.
Daca era un copil in locul Probelui? Bine zis! Ii zdrobea picioarele sau poate mai mult, si daca erai tu tatal imi pot imagina cum reactionai. Am vrut doar sa arat ce se poate intampla! Si sunt sigura ca am procedat bine. Legat de asigurarea carturilor. Erau intr-o parcare privata, politia si instanta spune ca acolo nu au nevoie de asigurare. Kalu, nu trebuie sa te opreasca nimeni din a scrie la acest toipc, scrie dar te rog, hai cu argumente nu cu pareri, ca asa vom umple pagini cu pareri infloriri care nu isi au sensul. Vorbeste cu SYD mai detaliat sa iti spuna si ce ne-am inteles si cred ca vei avea dovada ca nu i-am vrut si nu ii vreau rau baiatului! Cu respect! |
Quote:
imi permit sa-mi dau si eu cu parerea in cauza,fiind aproape de organizare de evenimente auto de ceva vreme 1.imi exprim regretul pentru lipsa de comunicare si interes a organizatorilor DACA e asa cum spui tu,lucru de care ma indoiesc sincer,am vazut ca ai tendinta sa dramatizezi si sa infloresti lucrurile.Esti femeie,deci intr-o oarecare masura e de inteles.Vina pentru nefericitul eveniment o poarta dpdv legal organizatorii pentru ca nu au asigurat o suprafata delimitata pentru evolutia kart-ului in asa fel incat sa nu existe incidente si implicit si cel care a fost la volanul kart-ului care ti-a creat tie paguba dar de-aici si pana la atitudini cocalaresti si mafiote de genu' scos copilu' de gat din kart si amenintat cu sechestrarea e mult drum,lipsa de civilizatie si omenie presupun ca de-aici a degenerat totul,intervenind ambitii si de-o parte si de alta a nefericitului eveniment sincer sa fiu,la ce om abitios si orgolios sunt probabil as fi reactionat intr-un mod asemanator si m-as fi pus de-a doua,ti-as fi dat cu flit numai ca sa-ti arat ca amenintarile si gesturile violente nu duc nicaieri,gest si atitudine gresite din partea mea,dar ....asta e sper sa se incheie discutia asta intr-un mod amiabil,desi slabe sperante sa iti fie acoperita paguba si sa treci peste eveniment parerea cea mai mare de rau e ca la noi inca se organizeaza evenimente "pe genunchi" nu de catre profesionisti,care stiu ce fac,doar cu pasiune si suflet pus pentru masini,ca inca primeaza orgoliile si in unele cazuri proastele obiceiuri care ne-au consacrat drept "tigani" in Europa cat despre cei care "eu as fi facut,as fi jucat in picioare,as fi spart timpane" parerea mea e ca nu esti prost destul daca nu esti si fudul plus ca pe net multi sunt zmei in loc sa gasim solutii si sa conlucram ca sa dam inainte ne mancam intre noi ca niste caini hamesiti ...atitudine tipic romaneasca,balcanica,etc inca odata,imi pare rau sa aud ca s-a intamplat evenimentul asta nedorit si sper sa se calmeze apele intr-un fel zi buna,respect pentru pasionati |
totusi ,,,,, sa nu uitam ca nu doar Ramona este singura pagubita ,,,,sa nu uitati de Vento ,,,acel gri mat la care eu cred ca e mai mare paguba ca la probe ,,,mai e si corsa aia cameleon ,,,in fine astea sunt detalii ,,,,,toata lumea cere liniste si sa se calmeze apele ,fratilor din MR inteleg ca vreti sa scoateti caciula cu orice pret insa pagubele trebuie platite ,,,,altfel nu va vad bine in viitor faceti cumva si remediati greselile chiar daca nu se vor putea remedia integral insa nu cum i-a spus un organizator propietarului ventoului ,,,,,,citez : uite nr asta de telefon , e un vopsitor suna si vb cu el , la care vopsitorul respectiv o da din colt in colt cu chestii de genul : suna-ma peste 2-3 saptamani sa vad cum am vreme , pe cand sa te iau etc etc etc ,,,,,un fel de dai pace ,,,,
|
Cea ce citesc, nu imi vine sa cred, imi pare foarte rau pentru ford-ul tau :cry:
>:D< |
WOW , cate discutii pentru o bara :shock: , altii au gasit masina arzand in parcare si nu au mai murit!
Ma gandesc Doamne fereste de aveai un accident , ce faceai ? iti luai viata ? daca pentru o bara faci asa... Trist... e doar o masina , nu o fi unica , se repara , cum s'a facut prima data , se poate face si a 2-a oara , acum nu trebuie omorat omul ca a intrat cu kart-ul in bara ta , si la mine a intrat unul frontal in mine , ce trebuia sa fac ? sa ii sechestrez familia ? Nu... totul a decurs normal , a spus ca a fost din greseala s'a reparat a platit totul si e OK! Dar unde s'a ajuns ... mie mi se pare ca nu e frumos! Multa bafta |
Quote:
Si...chiar e unica masina si bara :rolleyes2 |
Quote:
Cat poate costa o bara si vopseaua pentru ea ? ... |
mai conteaza? conteaza ca te duci la un show cu masina pe roti si vi cu ea pe platforma.
Daca ai muncii zi de zi la o masina nu ai fi la fel? pentru multi o masina nu e o gramada de fiare. Imi pare rau ramo pentru ce sa intamplat. organizare calumea a fost la arad la armonia |
trist pentru ce s-a intamplat cu probe-ul , regretabila atitudinea voastra -ma refer la acele trasaturi afara din cart ........chiar nu credeam ca niste oameni atat de pasionati ca voi pot reactiona asa ....si de ce era nevoie sa aduci masina pe platforma ? pentru crapaturile alea ? :rolleyes2
|
Stiu ca iubeste masinuta aceea, e sufletul tau ! Am auzit ce ti s-a intamplat si-mi pare rau , stiu cam 5% prin ce treci , nu e aceeasi situatie ca la tine, insa si eu am bara fata crapata. Dar na, ai sa treci peste si va fi ca nou.
Capul sus , sunt sigur ca sunt mult mai multe persoane care te sustin , decat cele rautacioase, o sa revii in forta :D |
Quote:
Quote:
Intradevar e o masina frumoasa , dar totusi e doar un FORD PROBE! nu e un Ferrari Italia , sa iti dau cu pumnii in cap... :rolleyes2 |
Quote:
Masina oricum a venit la show pe platforma si nu numai la Sibiu ...stiu ca de multe ori a dus-o asa tocmai ca nu cumva sa se intample ceva pe drum ...etc si se intampla in cadrul unei expozitii! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sau e discriminare pe varste ? daca aveam 50 ani eram catalogat altfel ? |
Quote:
poate ar fi bine sa se stearga mare parte din mesajele scrise legate de acest incident |
Quote:
|
eu zic sa incetati si sa lasati topicul linistit, nu vi s`a mai luat de discutii interminabile si romanisme d`astea? serios acuma, ea a vb ca parte pagubita, eu am vb in calitate de reprezentant al clubului si ca o cunosc, iar sarpe are mai multe curse organizate decat anii multora adunati la un loc si starturi date cat n`ati mancat fripturi de porc si pui adunate toti care vb aiurea :) inteleg si eu foarte bine pasiunea pt masina, stiu ce inseamna sa muncesti la o masina si cand o scoti prima zi sa nu dai o tura de oras ca te trosneste unu care nu se uita in oglinda. Mai gata, mai lasati topicul sa respire.
Va salut. |
"DrifterGT", ai spus ce ai avut de spus cat si cum ai crezut de cuviinta, INSA, las-o asa !
Observ ca Ramona si-a exprimat regretul si supararea, MR si-a exprimat punctul de vedere, parerile userilor forumului sunt impartite, cei implicati in acest nefericit eveniment o vor rezolva intr-un mod civilizat. Asadar daca discutati despre masina sunteti bineveniti, daca se cauta doar polemici si flame vizavi de acest subiect neplacut o sa intervin in functie de cat de "gogoman" va fi postul in cauza! |
am si eu de transmis cateva mesaje:
1: pt cei care spun ca e doar o bara, ca nu e singurul probe de pe pamant, ca nu e ferrari....fratilor..e un probe, dar nu oarecare, e o bara scumpa, probabil cat una de ferrari daca punem la socoteala toate cheltuielile! nu stie numeni cat de usor sau de greu, cat de putin sau mult s-a muncit la masina aia pana sa ajunga asa! 2. vis-a-vis de reactie...nu a fost una civilizata dar a fost una normala! mi-e cand mi-a lovit prima data cineva masina m-am enervat in asa hal incat mi-au aparut pete pe piele, nu pot sa explic reactia...si masina era stock 3. ca se face prea mult tam-tam, ca daca faceai accident....nu este o masina, este o bijuterie pt cei care stiu sa aprecieze, pt ramona mult mai mult! cand iesi cu masina pe strada esti predispus la accidente si iti asumi riscul, cand te duci la expo stii ca o pui acolo si o gasesti la fel, teoretic nu trebuie sa existe nici un risc la care sa te expui, tocmai de aceea masina a fost adusa pe platforma...sa nu pateasca nimic! sincer consider ca este o pierdere, nu doar pt probe... reparatia tine pe loc alte proiecte, daca mi se intampla mie era mult mai usor..e o masina de zi cu zi si se repara mult mai repede si mai ieftin. |
Mie se pare firesc ca a tipat si l-a luat de acolo pe ala cu kartul,e o reactie care vine pe loc,nu mai gandesti. Stiu cum e,eu de cand am permisul luat am dat masina la 2 oameni,cu mine in dreapta,si cand am vazut ce fel o conduceam aproape ca imi venea sa ma risc la dosar penal sa o iau sa merg eu cu ea ca ma durea inima. Asa e cand investesti bani si sentimente intr-o masina. Dar nici nu ii poti scoate ochii omului ca a intrat cu kartul in masina,nu a vrut el sa faca asta. Succes la reparatii Ramona.
|
Quote:
Stii ce inseamna sa bagi bani in masina ta, banii TAI (nu ai parintilor) care-i obtii tu, prin timpul-nervii si rabdarea ta ? Poate a bagat 10$ in masina asta sau poate chiar 10,000 $, sunt bani, mai ales munca, pasiune si te cam doare cand vezi ca vine neglijata de altii, ba pe deasupra si luata la misto. Crede-ma ca Audi-ul de la avatarul tau nu vine apreciat de nimeni, e un Audi, un simplu Audi (cu scuzele de rigoare pentru propietari), dar cand te uiti cata munca a fost depusa in masina asta crede-ma ca se schimba total parerea oamenilor, si oameni care au masini mult mai scumpe au admirat-o si au felicitat-o pe Ramona, iar ea stie bine asta. Acum te gasesti tu sa spui ca nu e un 458 Italia. Si daca nu e ce ? Deja din asta se intelege cata legatura ai tu cu masinile daca ai recurs repede ca exemplu la un Ferrari (masina care intreaga lume o cunoaste). Serios vorbind, ia-ti o perioada de gandire, documenteaza-te si revino cu posturi mai inteligente, mai gandite si mai UTILE, altfel nu vei face nimic altceva decat sa-ti exprimi propiul caracter antipatic in fata intregii lumi. Nu e nevoie sa-mi dai reply la post, as aprecia mai mult daca ai inghitii si ai invata asa cum si eu am facut la varsta ta ! Stergeti posturile astea de aici si faceti curat, va rog frumos ! |
revenind la subiectul topicului....sunt putini barbati care fac mancare...dar dovedesc ca barbatii sunt cei mai buni la asta...asa cum cred k vrei sa dovedesti u ca sunt putine femei care fac tuning dar sunt cele mai bune la asta...eu ca un mic misogin ce sunt,spun ca ai facut si faci lucruri bune si frumoase cu masinuta asta...dar nu recunosc suprematia femeii in domeniu asta, nici mort:))
|
Ce sa zic, nasol ceea ce s-a intamplat la Sibiu. Ideea e alta, nu conteaza daca e Ferrari sau Probe, daca pagubele sunt de mii de euro sau sute, gestul e paguba. Ca s-a ajuns ca masina sa fie lovita intr-un eveniment si i s-a intors spatele pe urma. :shock:
|
nasol pentru incidentul neplacut, nu e chiar asea rau, eu zic ca se repara usor bara...mai rau cu vopsit-o ca sa iasa nuanta barii la fel ca restu masini :rolleyes2 dar o repari tu si o faci din nou frumoasa. Oricum la nervi si la suparare faci multe chestii pe care mai tarziu le regreti. Sper sa rezolvati problema cum trebuie, cu calm si fara alte probleme. Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning