![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
1 Attachment(s)
fac ceva mai special la pake
gen asa :) renunt la ele, dar cand nu am ce face voi incerca sa le repar singur |
Masina arata foarte bine ;)
Capacul nu poate fi refacut cu fibra? |
el merge refacut dar la prima montare/scoatere cred ca iar ar ceda
|
Cred ca o sa arate mai bine fara capacele centrale si cu prezoanele colorate.Poze noi?
|
jantele sunt la pake...marti-miercuri sper sa le iau
intre timp de la salon am luat niste nebunii gen: solutie roti, solutie pt bitum si alte tampenii de pe asfalt si de la porumbei, si plastidp cu care as vrea sa refac stema spate,manerele interioare, plasticul dintre usi si poate si la oglinzi daca mai ramane :lol: La prezoane colorate am renuntat intrucat trebuia sa schimb sistemul de prindere al rotii...insa am facut rost de capace de plastic negre pt suruburi. Jantele cred ca vor iesi un gri inchis cu perla maro(la soare),,,si eu am emotii :)))) |
Ceva poze ?:-P
|
3 Attachment(s)
Mai bune cand da soarele, pt perla !
Pana atunci multumiri: villanueva si pake :drunk: :D |
1 Attachment(s)
cea mai investitie :)))
discuri+ placute fata/spate Ate + lichid frana ate |
Tu ai folie pe stopuri, sau sunt vopsite ?
|
folie
si la marsalier am decupat cu grija dar voi renunta la folie, si voi pune rosie sau las chiar stock..m-am plictisit si vreau sa pun si folie galbena pe proiectoare poate fac si pozitii usa.. poate vede vecinul vxl :lol: |
Arata super cu jantele in culoarea asta.
Cred ca look-ul ar fi perfect si cu tint pe fata, la fel ca pe spate. |
Mult mai bine o sa arate stock.. M-am uitat si la primele poze si arata foarte bine. Bine ca e folie ca o poti da jos imediat..
|
Quote:
la geamuri deja am folie prea inchisa pe fata... ar fi culmea sa raman fara talon de la o folie si nu de la 18' si low in realitate se vede altfel folia, depinde cum bate lumina |
Ma refeream la geamurile fata. Asa mi s-a parut din poza pe care ai pus-o.
Oricum arata excelent. |
7 Attachment(s)
Operatiunea folie jos stopuri si operatiunea plastidip manere interioare si stema spate.
Cum trebuia sa demontez fetele de usa, am preferat sa bag hartie pe sub manere si ziare in jur si am dat direct cu ele montate. La prima vedere au iesit bine, culoarea e ca inainte fapt pt care nu se vede nici o diferenta unde am decojit butonul. Ideea e ca trebuie sa fi atent cand scoti ziarele mai ales daca dai mai multe maini si lasi sa se usuce.. se transforma in colant si risti sa ciupesti manerul putin asa cum am facut si eu..dar am reparat oarecum :lol: Un proiector nu mai arde, am crezut ca s-a ars, asa ca am bagat mana pe la roata pt a ajunge la el...noroc ca am mana subtire... cand colo becul era bun... deci s-a intamplat ceva.. din cate am vazut mike mi-a pus o siguranta sus la baterie si nu e arsa; daca era arsa nu mergeau ambele banuiesc :D ... Acum de ce nu merge proiectorul nu stiu, dar ma va lamuri mike sper.. :lol: ps: intre timp am reparat si capacul de la janta rupt..i-am construit marginea dintr-un plastic de la un bidon..topit,modelat, lipit cu pistol etc..momentan arata destul de rezistent.. acum spre sa gasesc o nuanta asemanatoare la un laborator de vopsele... Si un primer mai ieftin, nu 50 ron un spray. La ele as da si cu primer..desi la capacele de iarna am dat doar cu spray si rezista ok dupa 2 ani de mers prin zapada. |
Lucrezi foarte atent si asta se vede. Arata ca de fabrica si manerele si capacul de la roata.
|
Felicitari! Manerele au iesit super! :)
Cand te hotarasti sa duci stalpii dintre geamuri la vopsit, da-mi si mie un mesaj ca vreau si eu sa ii fac. |
sorin_maican20: asa imi place sa lucrez..si as face mult mai multe daca as avea unde si ce-mi trebuie..dpmdv e o placere sa stai cand e cald sa lucrezi la masina si sa faci fix cum vrei..stim toti ca din pacate mesterii de la noi lucreaza in scarba, sictiriti, plictisiti, fac treaba de mantuiala etc.. de parca nu esti client.
MytareKtine: daca nu uit te anunt insa dupa 1 mai..eu as vrea sa fac si oglinzile si plafonul, dar acum sa vad ce si cum... |
intalnire noua megane II, pe forumul reno la sectiunea intalniri:lol:
http://www.reno.ro/INTALNIRE-MEGANE-II-t277994.html |
2 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
De plictiseala. folie galbena proiectoare + folie rosie stopuri
urmeaza modul pozitii sua :lol: |
5 Attachment(s)
Pt cei interesati de intalnirile Megane&Friends, pt o mai buna comunicare s-a facut:
Club Megane RO https://www.facebook.com/groups/6003.../?notif_t=like |
Salut!
Foarte tare masina, am si eu un megane ca al tau si pot spune ca masina ta reprezinta o sursa de inspiratie pentru mine, e fix ce trebuie, nu stiu cum sa zic :lol: Voiam sa te intreb daca la stopuri ai folosit folie cu o anumita transparenta si daca da, ce valoare. |
MS :D
Folia pe stopuri e rosie si atat. Iti vand rotile daca vrei 8) |
Asa repede te-ai plictisit de ele ? :lol:
Am "plans" doua saptamani dupa ce am vazut ca ai dat dezent-urile, voiam sa le iau si am vazut prea tarziu. |
2 Attachment(s)
gata si cu pozitiile USA, in sfarsit 8)
|
2 Attachment(s)
.............
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ms aleks :)
O mica intalnire... |
Prea bine arata masina, mi-as face si eu farurile asemanatoare cu astea ale tale (ma refer la culoare deocamdata). Am o rugaminte la tine, poti pune o poza cu proiectoarele aprinse? Zilele astea o sa-mi pun si eu si as vrea sa stiu cum se vede. Multa bafta in continuare cu masina! :D
|
4 Attachment(s)
Ms, insa daca imi iese ce vreau o sa fie cum trebuie :)
Intre timp am reusit sa vopsesc capacele centrale la jante :)) Sambata i-am facut si un semi polish, insa n-am mai avut rabdare sa dau si ceara :D M-a rupt masian de polish la spate :)) ps: poza cu proiectoarele |
Foarte tare!! Ai o masina de invidiat. Pozitile alea sunt criminale! Abia astept sa imi fac si eu la fel :D
|
4 Attachment(s)
poze de la intalnire megane :)
|
2 Attachment(s)
jantele inca sunt de vanzare:lol:
|
1 Attachment(s)
Intre timp, a venit mosul :lol:
|
2 Attachment(s)
Arata bine masina,dar nu ma impac cu jantele negre,de la distanta zici ca sunt jante de tabla.Daca vroiai o culoare inchisa la jante era mai potrivit un gri carbon,parerea mea.
|
Asa e, jantele deschise la culoare se vad mai bine, chiar si noaptea si dau impresia de janta mai mare, dar masina fiind alba am vrut un contrast si sa maschez cumva cele 8 gauri... Jantele sunt carbon inchis cu perla ( chiar si sprayul luat pt capace e pe cod de carbon ); Sunt mai multe tipuri de gri. Oricum in poze arata altfel, dar cu siguranta nu e negru :D
Am avut de ales intre acest gri inchis si negru lucios :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
MS :D cu bordurile deja am experienta :D
Jantele de rs nu imi plac, insa acest model DA ( r26r)! Oricum sunt 5x... Am gasit jante interesante 5x... insa pe langa costul flanselor (5-7milioane), apare si neincrederea fata de acest sistem... si 18 4x100 nu gasesti mai nimic, care sa si merite. Am si client pt jantele mele dar negasind altceva nu le-am mai dat... |
2 Attachment(s)
Cam asta e treaba :) Urmeaza si toba sa o pun
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning