![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
Pentru ca din ce tin minte au fost concurenti care au facut spin in toate rundele. Ori m-a batut pe mine soarele in cap si nu mai retin.
nus ce sa zic, lasam filmele sa vb , or sa apara toate calificarile cat de curand, io nu am vazut calificarile k ma chinuiam sa repar cutia intr-un fel :)) |
Quote:
timpul le rezolva..... bafta.... sa fie asa e, suntem inca in perioada de incercari, conteaza ca imi place masina si cum se comporta ( atunci cand merge ) usor usor va avea si putere mai mare si alte upgradeuri |
|
Quote:
|
diful e fff scurt, e 3.90, insa rapoartele din cutie se pare ca sunt f lungi, o sa schimb diful in viitor cu ceva mai scurt
|
Quote:
|
comparativ cu dif de BMW la acelasi raport, este scurt
|
9 Attachment(s)
Pozele de la Suceava MC Mate.
BAFTA in continuare in ceea ce faci :D !!! |
Quote:
Glumesc..mie imi place S13 cel mai mult dintre Nissan-uri (except R34 da' nu se pune) bafta |
bai nene cea mai importanta e ambitia ta..si vointa... te-am vazut la suceava
bafta multa in continuare |
o facem noi sa coopereze :D
|
Ti-am citit tot topicul... Felicitari pt tot ce ai facut din masina pana acum, si succes la ce o sa urmeze :twisted:
|
C s mai aude mate? :D
Noutati ceva? |
O sa vii la Suceava ??? Sper ca o sa fii si tu prezent :D (nu de alta dar prima data cand ai fost nu te-a ajutat masina :P)
|
ce se mai aude de masina?:D
|
nmk momentan , sta in parcare cumintica
|
se vinde 5000e !! masina este inscrisa , scaun recaro pole position (670e), sr20det red top, FM Intercooler, ambreaj exedy stage 2 racing, cu volanta usurata, evacuare 76. Cine e interesat 0721 40 55 69
|
Cf ma Mate o vinzi ? ce ai patit? :(
|
Quote:
|
Ce dracu ati patit toti acolo la capitala,asta era ultimul lucru pe care credeam sa o vad.NU TE CRED!!!!!!!!!!
|
Poate vrea altceva,sau ceva mai bun...
|
dak se vinde momentan o las mai moale cu driftul , alte planuri pt moment
|
Quote:
|
Quote:
|
masina se vinde si pe bucati incepand de azi:
Motor SR20DET RED TOP - Complet alternator, electromotor, ECU , instalatie, MAF - cutie viteze - ambreaj Exedy Stage 2 Racing + Volanta F1 Usurata - filtru aer sport + intercooler si tubulatura - evacuare 76mm ------------------------------------------------------------------------- 1900 E TOATE Usor disc Scaune RECARO POLE POSITION - ( 3 Luni vechime ) cu tot cu sine Nissan - 500 e ( a fost 700 e doar scaunul ) ------------------------------------------------------------------------- Caroserie Inscrisa , ramforasta, suspensie intarita 1500e Nu se dezmembreaza pe piese caroseria si nici motorul !!!!! |
masina a plecat spre iasi , ii urez bafta noului proprietar !
|
Trist .... sa aud ... cum a plecat completa sau?
|
a plecat completa, noul proprietar va continua ce am inceput eu, cat despre mine pt moment, driftul ramane in stand by pe viitor voi face o masina asa cum imi doresc , si sigur va avea motor de 6 pistoane turbo
Continuarea proiectului aici : Nissan 200SX S13 SR20DET | Performance Road & Drift Project |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning