![]() |
Re: Simulator de drag online
Quote:
|
de ce cand castig imi spune ca am pierdut si imi apar ceva rosu si scrie ceva...
|
Hmm... nu prea am inteles nimic.... cand castigi iti zice ca pierzi si apare ceva, care e rosu :|
Probabil faci FOUL, adica furi startu |
:D nu de foul iti zice de la inceput stai ca poate revin cu o poza
|
1 Attachment(s)
ce inseamna breakout ala
|
este atunci cand tu pui timpu in care crezi tu ca faci cei 400m iar tu faci intr-un timp mai mic decat ai pus tu
|
Inseamna ca tu ai pus un bracket time pe care l-ai batut... Deci astfel ai trisat... trebuie sa pui in bracket care stii sigur ca masina nu-l poate bate... cu cel putin 0.3 mai mic decat poate masina.
|
baieti .. am intrat si eu in team.. da ink nu am cei 1500 k am avut un engine breakdown si m-o curatat de 900$ .. da incerc azi sau maine sa fac banii si sa ii depun... cu setarile curente scot un timp de 9.4 da nu stiu daca mi-s bune rapoartele la cutie.. cine ma ajuta cu unele mai bune.. ? :D
|
1st 3.956
2nd 2.208 3rd 1.658 4th 1.207 5th 0.907 6th 0.708 Final drive: 4.313 Asta folosesc eu... poti "jongla" cu aceste valori astfel incat sa ai un timp cat mai mic dar ai grija !!! |
ms S|1V3R ... mergem mai bine troaca.. acuma k am si io viteza a 6-a.. lol.. cum de pana amu nu mi-am bagat-o nush.. :| in orice caz.. ms :)
|
cum fac si eu sa am startul mai bun ? ca acum am cam 1.30 la start ..
|
1 Attachment(s)
am reusit 0,501:shock: :lol: :lol:
cred ca e cel mai bun start posibil:lol: si bogdan ca sa faci un start bun dupa ce incep sa iti lumineze semaforul bagi intra 1-a si cand da verde acelerezi;) |
dati-mi si mie niste rapoarte pt un civic turbo charged ... daca aveti :D
|
Pune-ti supercharger daca vrei sa faci ceva cu masina, adica sa castigi curse!!! Este mult mai bun decat turbochargeru
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning