![]() |
Re: Intalniri ale posesorilor de FORD
a fost misto...am stat cu NWZeu pana aproape de miezul noptii vorbind despre toate prostiile :))
@ObeLix - sa stii ca mie mi-a placut masina ta..chiar daca este inca in lucru :) |
nu toata lumea apreciaza masinile vechi si cele tunate :D cei din club ford, prefera masinile din fabrica si atat : ) ) oricum a fost bine, pacat ca nu am dat si noi o tura prin oras, astia cu cele tunate. E bine ca am mai cunoscut si noi cateva persoane de pe 4tuning ;)
obelix, tine-o tot asa ca e bine :D |
Domneeee' , ce lichid de spalat parbrizul folositi ?? :lol::lol:
@dal3x - o deosebita placere sa vorbim :), lasa un id pe PM .... sa panicam spatiul cibernetic. Va saluta maestrul de ceremonii, data viitoare facem brigada mare :) |
ne aliem cu aia de la seat :D
|
cumpar emblema cu seat :))) si pe spate ibitza ... sa nu zica lumea ca sunt intrus :)))
|
Ce e NWzeu .... nu iti plac discutiile de pe clubford ???
Ce...solutia de parbriz sau bradutul de la oglinda nu e important ? |
Bineinteles, ca si aerodinamicitatea "soriceilor" de la capace ;) toate sunt parti ale unui intreg ce NU trebuie neglijate.
|
Ma oftic...ca nu am reusit sa ajung (deh....de 2luni si jumatate s-au cam schimbat prioritatile in viata mea)....dar poate pe urmatoarea nu o ratez (si poate vin cu Fordu'.....si cu carburatoarele montate....nu de alta ...dar sa avem ce discuta) .....dar sa vina mai multe "masini" si mai putine plastice.
|
pei nu prea mai sunt multe masini...mai multe plastice :D sa se mai incalzeasca bill si facem atunci alta intalnire, poate avea apar mai multe clasice...
deci printre altele, mi-am cumparat un ulei bun rau, e aproape moca, e panther dala :lol: belea!!! kiding, am castrol :D |
salutare,
pe data de 23.01.2010 va fii o intalnire club ford "lunara" la care sa speram ca o sa se stranga mai multe persoane. aceasta intalnire va fi la CP in jur de ora 14, daca sunteti interesati sa asistati la aceasta minunata intalnire :D , si doriti sa va tin la curent cu ora exacta dati un add la id: oaie4u ( nu radeti de id e facut in copilarie :D ) va salut si sa ne vedem cu bine |
si io as vrea sa intru
|
Salut sa stiti ca mi place ideia de a ne strange undeva posesori de Ford dar treaba asta ar fi buna facuta si numai odata pe an undeva in tara nu tocmai in Bucuresti dar ramane la atitudinea voastra
|
Quote:
|
Quote:
|
Urmatoarea intalnire ?? astept cu nerabdare:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning