![]() |
Re: Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2
Sti cum e cu ''tunerii'' din Romania , pe foaie si eu pot avea stage 1 - 400 hp , dar pe pista , abia daca se vad jumate din ei ....
|
GT2-ul. Daca era asa cum se zice poate gasitigau nurburgring-ul anu asta. Porsche a marcat dinou.
|
ma carcotasilor masina nu se stie cati cai are si nu conteaza - oricum este inca mica dar in crestere:D - a scos 11.2 pe o pista putin aderenta si in conditii de "ploaie la plecare" - adica multa apa pe rotile spate - 911T stock nu are nici o legatura cu gtr-ul de care vb si nici o sansa chiar daca eu nu am fost obisnuit cu semaforul:shock: pana una alta cel mai bun timp romanesc cronometrat este al unui nissan amarat
|
a vb careva pe aci de fiabilitatea celor 2 masini? Sau se discuta numai despre performanta/pret? Premium brand vs tehnologie? Parca avea ceva de comentat J. Clarkson intr-o emisiune despre cutia de viteze si garantia Nissanului.....
|
Quote:
|
Quote:
Nissan who? :D |
E curios ca Nissan nu au participat, ei erau obsedati de timpi pe ring si au creat ditai controversa cu sefeurile lor. Probabil ca se stiu cu musca pe caciula si nu are sens sa se faca de *** intr-o competitie de genu', cine stie. Sau poate, in viitor...
Well. |
Quote:
Quote:
36 71 SP 8T Nissan GT-R 134 24:02:26.954 22 Runden 141.453 9:17.707 36 si Lexus LFA pe locul 41 dar asta nu are legatura cu timpii record de pe ring!!Cel mai bun timp in cursa a fost scos de Ferrari F458 Italia GT cu 8:31.407 cand Ferrari F458 Italia a scos 7.32.92 in oct 2010 deci distanta enorma!! |
Ah, scuze, nu i-am vazut in top10 si am asumat ca, daca participau, la ce racheta de masina se lauda ca fac, intrau macar in top 10. Las'ca o sa fie mai bine la anu'. :)
Cam asta este diferenta intre marketing de nfs si the real deal. |
Dintre cele doua aleg Porsche, e o masina sport pursange, nu e un computer legat la un motor si pus o caroserie peste si gata a iesit supermasina. Eu vad inutile toate chestiile alea afisate pe LCD-ul Gt-r-ului, adica cu ce ma incalzeste pe mine ca vad cati G am cand accelerez sau in curbe? Devin un sofer mai bun? Poate asa o fi. Stiu ca cei de la BMW au declarat ca la M5 E60 daca se foloseste de nu stiu cate ori Launch Control se duce ceva pe la ambreiaj nu cred ca cel de la GT-R rezista mai mult.
|
Masinile de competitie sunt prea putin interesante, diferentele fata de masinile stock sunt foarte mari. Daca ne-am lua dupa rezultatele din curse ar inseamna ca Citroen este cel mai tare Hatch :))
Quote:
|
Da m-am trezit vorbind, poti sa ma contrazici? Daca ai alte informatii poti sa ni le prezinti, pentru mine GT-R-ul e o gluma proasta, singura japoneza pe care as da banii este Honda NSX. Ai comentat si tu sa nu zici ca taci din gura. Si lasa nu fi trist la Nurburgring nu a fost de vina masina, GTR-ul bate GT2-ul dar a fost pilotul slab, de fapt au fost altii 35 mai buni decat el. :)))
Si zi-mi si mie ce informatii asa de vitale pentru condus sunt afisate pe display-ul ala? Nu m-am urcat niciodata in GT-R dar sunt curios cine stie ce pilot este ascuns in mine. Poate daca am avea cu totii display-uri cu informatii din alea pe masini cine stie poate Rohrl sau Prost vor deveni mici copii pe langa noi. |
Coss_min, ia-o uşor, te rog. Nu se acordă premii pentru cel mai arogant răspuns.
|
Quote:
2. La Nurburgring nu exista masini stoc. Nici nu stiu ce sa-ti explic, Citroen este cel mai tare in WRC de 5 ani, pe strada sunt varza. Masinile de competitie pentru mine nu au nici o relevanta in variantele de strada. Nu am vazut masini de competitie de vanzare pentru circulatie stradala. 3. Pe display-ul ala sunt afisate informatii pe care in general oamenii pasionati dau multi bani sa si le monteze optional pe masina, sunt informatii care sunt citite la orice masina de competitie. Daca niste informatii in plus au ajuns sa faca o masina mai proasta e foarte tare, poate si o muzica buna face masina mai proasta:)) Prost si Rohrl citeau informatiile alea la boxe, cam alea sunt o parte din informatiile de pe laptopurile alea ale lor. Mie-mi plac "Gica contra" astia care comenteaza si denigreaza o masina si nu numai ca nu au condus-o, dar nici macar nu au fost plimbati vreodata cu ea. Asa este, la inceput ati latrat toti, dupa demonstratiile practice ale GT-R aia mai destepti au incetat, au ramas restul sa latre. Pana una alta singurele masini comparabile pret/performanta sunt Z06 si ZR1. Este clar ca sunt multe masini mai performante dar la un pret mult mai mare, care in cele mai multe cazuri nu se justifica. Pe mine putin ma intereseaza ca se numeste Nissan, sau Mercedes, sau BMW, sau Audi, sau KIa, atat timp cat raportul pret/performanta este bun, apreciez masina. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning