![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Quote:
la 1 ? |
Quote:
Desi sa stii ca nu tine, pentru ca am facut o sa zicem...cursa de strada...intre STI-ul meu si mini STI-ul meu (comandat de altcineva) si a castigat ala mare :) :D:D:D La 1. raspunde altcineva |
Quote:
Eu ziceam sa-mi teleghidez masina mare, nu mai stau la volan si gata, pot sa merg la veceu cat vrea vezica mea:)) |
Quote:
|
O punem si de un expo cu machete, ca am vreo 6 bucati? Jaloane sunt, banda aduc eu, gagici vreo 2, facem un perimetru acolo de 2/2m :o
Legat de cursa, aviz amatorilor, aduc brosuri cu blesteme de: "plezni-i-ar chiulasa!", "arza-i-s-ar fisele de la bujii!", "taia-l-ar nevoia la start!" + multe altele ajutatoare (contra cost si descantecele aferente) :twisted: |
lasa-ma sa ghicesc,dragos,e un enzo:))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
=)))))am si eu una. poate ne dam
|
4 Attachment(s)
Doar un polish sa le mai dau...:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Pour les connaisseurs...
Gata caterinca. Provoc orice masina pana in 6v, inclusiv 8) |
Quote:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/5fS4oqxJAy4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/5fS4oqxJAy4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> este o integrala 1:10 cu tuning :) si un motor in specsuri zicea ca ia in jur de 70km/h, echipata cu slickuri :) ! Aa...si cica merge si mai tare de cand are semnatura lui Giri pe caroserie ;) |
|
Nu v-ati obisnuit pana acum ca cei cu Ferrari, Porsche, Lambo etc. sa aiba figuri mari in cap, mai oameni buni :D .
Eu aduc masinutele. De toate avem 12. facem expo la cortul nostru :D LE: Noi venim pe Slobozia-Harsova-Kogalniceanu. Mai lung cu 50 de km drumul dar iesim mai ieftin si mergem "atza", fara sa mai pierdem timpul prin Braila si la Bac. E bine asa sau sunt "suprize" pe traseul asta? |
parerea mea e sa veniti pe ruta buzau -braila -isaccea - tulcea
este drumul foarte ok eu cand am venit la buzau de multe ori am facut traseul asta la bac la braila e bine, nu sunt probleme dar voi veniti pe unde doriti .... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning