![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
Quote:
Cine poate sa-mi recomande niste becuri H7 GALBENE? Cel mai galben posibil de pe piata! Si H11, acelasi lucru. |
Poate nu e treaba mea.. dar de ce iti trebuie becuri cat mai galbene ???
|
5 Attachment(s)
Quote:
Astea galbene vreau sa le pun pe proiectoarele de ceata si pe faza lunga, pe scurta e bi-xenonul din fabrica ce nu ma ajuta mare lucru pe ceata chiar si cand pun pe faza lunga si se combina cu becurile normale care sunt alea stock albgalbui. Atasez niste poze cu ce vreau :D |
Bi-xenon inseamna xenon pe faza scurta si lunga :)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
mdea...
ceva noutati ? k vad k nu ai mai postat de muuuult pe aici... :sad: |
Cam asta ar fi la capitolul muzica:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=23 |
Ce ai facut cu becurile pana la urma?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Oricum ma ajunge mult adaptorul pentru casetofon si restul ca sa pun muzica la punct. Pe urma cred ca o sa-i pun xenone de 3000 k in proiectoare. --- Asta am facut azi :D Volumul pentru subwoofer, prins in piulite. Calcule si migaleala. |
ai tinut tu neaparat sa il ai sub la mana akolo?:D mie mi la prins frumos in mini torpedoul din stanga,mi la prins pe partea de sus si e la fix akolo...nu e bine sa ti fie la indemana ca oricum nu umbli des la el..
|
Quote:
Bravo..si spor la treaba-n continuare..daca ai nevoie de ajutor sti numaru meu:workout: |
2 Attachment(s)
Quote:
Remote-ul trebuie sa-l iau de la baterie, sa-i pun o siguranta si un intrerupator, sa-l aduc in fata sa am acces la el apoi sa-l duc iar in spate la statii...Volumul asta are un led pe el si asa vad daca statia primeste curent. Toate astea trebuiesc adaptate si dureaza, cu adaptoarele HI-low ( ce-mi scot RCA-uri din iesirile de difuzoare ) o sa fie crima si pedeapsa pana o sa le gasesc un loc si demontez jumate de bord sa ma leg la iesiri. La sfarsit nu trebuie sa se vada NIMIC schimbat la masina. Quote:
---- L.E. Anunt! Caut butoan PDC ( de pe seria 5 E39 ) si buton de pe E46 cu HK, cel cu difuzor. Am atasat poze. Mai caut si consola pe care se monteaza care sa aibe pe langa scaune incalzite si DSC inca 2 gauri. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning