![]() |
Re: Ce vor barbatii?
ne pare rau sa cetim astea iulia...
da' las...ca esti fata frumoasa...desteapta...si ... o sa surada soarele si pe strada ta ;) |
Quote:
zici ca esti de 2 ani or so .. iubesti ... esti iubit .. e persoana care-ti aduce zambetul pe buze prin simplul fapt ca-i auzi vocea ... bla bla bla all that shit ... nu te satisface, nu i`o zici in fatza? de ce ? ti-e rusine ? my fuckin` god , that`s so wrong .. parerea mea .. ii zici in fatza ... face spume 2-3 zile .. (el) ii trece... dupa care. .. .. discuta.. si rezolva cumva problema,dupa care toate-s bune si frumoase. (punct) a te fte cu altii nu cred ca e o rezolvare, de fapt , e o rezolvare, dar... nu e cea mai buna , asta e clar. |
hmzz mi`au disparut vre`o 2 posturi unde imi exprimam parerea liber ... whatever
|
Quote:
....probabil ptr ca scrii cuvinte obscene baby si le mai scrii si kat capu tau de mare :shrug_no: .... |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
....da asa a zis sa vedem dak si al ta dispare :) :) :)...am zis klar si eu k nu im i place ....da mai am o curiozitate dak era ea baiat si nu il satisfacea femeia si merea la alte fete ...tot asa ziceati???....eu cred k stiudeja raspunsu......
|
barbat curva nu prea am auzit sa se spuna.... oricum pt mine era aceeasi chestie... tot inselat... iubire nu exista! cu una statea degeaba din obisnuinta cu alta pt sex! tot ***ul ala , parerea mea
|
Quote:
|
de asta s`a inventat sex"y" clubul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
eu n-am sters nimic ...
puteti sa folositi curva .. tarfa.. trompeta , trotineta .. si alte sinonime .. nu-s de acord in schimb cu .. jigniri .. intre userii forumului , gen retard and so on ... so .. don`t be mad at me , n-am sters eu , dupa parerea mea , a gresit si .. e curva.. nu pana la capat.. caci .. acolo era o problema... insa .. tot curva e .. : / no offence .. |
...ofence nu e de ce ....nu stiu eu sper sa se hotareask ea cu ceva sa termine odata ori cu unu ori cu altu....si posturile lu psycho chiar au fost sterse ....so cine sterge posturi?:( :(
|
Quote:
|
Din tot ce am citit pe aici am remarcat ca fetele sunt mult mai dezamagite in dragoste decat baietii. Eu am remarcat o chestie, cu cat esti mai bun in relatie cu atat esti luat de prost, in concluzie m-am reprofilat.. ma port frumos dar cu limite, nu ii mai fac toate hatarurile la orice ora din zi si din noapte si sa vedeti ce recunoscatoare a devenit.
Acum, nu stiu daca acest lucru e valabil si pt fete, in general baietii sunt mai dintr-o bucata si daca nu le convine ceva pot sa zica oricand "La revedere" si raman cu buza umflata in mii de lacrimi cristaline. :-P In concluzie.. e bine sa fi "baiat" si sa tolerezi dar cu limite ca altfel femeia ti se suie in cap. :D |
Cat despre cazul de mai sus cu fata nesatisfacuta... se plange in stanga si in dreapta ca vai domne nu e satisfacuta si deaia trebuie sa treaca si pe la altul ca sa nu zica lumea ca e panarama.. desi cam e. :D
Daca tot are atractie pt tipul respectiv.. caci trebuie sa exista o atractie din moment ce se arde cu el, de ce draq nu ramane cu el? Sunt curios daca apare altul care o satisface si mai bine.. ce-o sa faca.. o sa stea cu fundul in 3 luntre? |
Quote:
... aste e chestie de 2 lei .... "a avut doar 8 orgasme" ... scria cineva.... pai daca a-ti avea idee cum se face si de ce se face dragoste a-ti intelege si chestia cu orgasmul ca daca vrei doar sa-ti umplii o gaura atunci iti trebuie un magician nu un baiat/barbat... sexul este o imbinare a doua planuri (spiritual si fizic) nu o miscare mecanica.... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning