![]() |
tocmai asta vroiam sa intreb si yo,buna intrebare
dar nu cred ca se mai risca la un logan dupa ce-a patit nu cred ca mai se merita oricum,asteptam sa ne spuna ce isi i-a si ce are de gand cu ea :) R3SP3KT |
deocamdata astept sa vad ce fac baietii de la aigurari... apoi urmeaza sa optez pt o masina cu niste calitati mai sportive decat loganul si mult mai sigura.... probabil un A6/A4/Seat Leone.... depinde de cati bani dispun... oricum nu o iau noua, o aduc din germania...
probabil un BMW525d din 2003... a adus un prieten cu tot cu taxe la 13 miare din Belgia... aveam 200.000km reali.... oricum facuti pe autostrada ! dar asta mai ramane de vazut... ar fi posibil sa`mi iau un jeep.... dar inca nu discutam subiectul asta pt ca inca sunt \"fericitul\" castigator al unui loz necastigator.... asta e.... |
bah voi sunteti beton :lol:
\"vai masjina asja vai masjina asja\" ... da bah masjina ii baza ?? hai sa va zic io cum ar trebui ... ba tu esti intreg ? ai patit ceva ? si pe urma masjina ... sau nu? :roll: mno si bah bafta la urmatoarea achizitzie :wink: |
MAT cum ai ajuns sa iti cumperi logan daca u ai posibilitatea sa iti cumperi A6/A4/BMW ?? cam toate astea fac cat 2 logane si un pic!!! (SH) ???
|
good question
probabil a luat-o pt spatiul mare care-l are pt alte intrebuintari :wink: zic yo R3SP3KT |
apropo
ce intelegeti voi prin kilometrii reali? ce au ajuns chinezii sa faca facaturi si la kilometrii? :lol: ce a inceput kilometrajul sa minta sau cum? ca nu inteleg kilometru real ala :oops: |
nu e dat kilometrajul inapoi, asta vroiam sa zic... supn asta in cunostinta de cauza.... bine, nu zic ca toate sau nici macar majoritatea.... o mica parte din ele...
Tufy pai mi-am luat logan pt ca trebuia sa mai car cate una alta cu el si sa-l frec toata ziua pe drumuri ordinare... m-ar fi durut inima sa ma comport asa cu o bijuterie.... oricum acum vreau sa-mi cumpar un papuc de prin 90 sa mi se rupa de el sau o duba mai naspa.... |
si a6 nu-ti mai iei ?
numai un papuk de prin 90 ? |
Re:
Quote:
adica potzi sa dai kilometrajul inapoi la logan? |
Re:
Quote:
|
eu m`am interesat de treaba...poate nu destul...da` oricum mi s`a spus ca e electronic shi nu se poate...eventual sa`l duci la 0...da` nu sa``l dai in urma n kilometrii.
|
va rog sa mah scuzati pt off topic dar nu mai pot sa tin in mine :lol:
dar imi place la nebunie semnatura lui junkie 8) bv frate :wink: R3SP3KT |
Re:
Quote:
fara \"frate\" ca sunt fata! :chick: semnatura e facuta de piry..moderatoru de pe cluj :wink: |
looooooooooooooooool :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: care piry? in varianta light sau ala cu zahar? :lol: :lol: :lol: |
pai imi cumpar acum o masina sa pot cara cu ea ca am multe bisnisuri :lol: ....
:lol: si dupa ce imi dau astia de la asigurari banii normal ca'mi iau si o masina mai finã.... si le tin pe amandoua ca doar nu's nebun sa car una alta cu audi sau ce o sa'mi iau.... cat despre datul kilometrilor inapoi nu trebuie dat jos nici un bord si rupt nici un sigiliu.... totul se face cu ajutorul unui soft ! JUNKIE cand ma scoti la un suc ? :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning