![]() |
Re: Sexul....un subiect tabu !
va intreb eu ceva...ce parere aveti despre sex-mod de a-ti plati facturile.si nu ma refer neaparat la prostitutie
|
bine ar fi sa imi plateasca vreuna facturile mele de telefon pt o partida:rolleyes2 :oops:
|
http://www.adevarul.ro/articole/unul...tudiile/334312
chiar in adevarul de azi e studiat subiectul :) |
am zis ca nu ma refer neaparat la prostitutie
|
Probabil de acolo i s-a si tras ideea :))
|
hai mai baieti ma...chiar asa....ELODIA..?!?!?!.......hai Laurica mai merge, dar asta cu elodia m-a dat gata......sunteti mortali....
Ma bucur ca au aparut si ceva fete pe topic.....chiar daca sunt mai timide....au si ele un cuvant de spus............ Am inceput niste cursuri de curand, asa ca nu am timp sa mai intru asa des pe forum sa ma ciondanesc cu voi,.... Daca vreti sa mai continuati aceasta discutie, bine.....daca nu................ @ALEKS - Eu mi-am terminat "lucrarea"......;) mai departe topicul ramane pe mana ta......, mersi pt. "ajutor".... |
Cum adica ti-ai terminat lucrarea... asa sec.
Eu ma gandeam ca pana la urama te va agata careva!? :) Sau nu te lasi agatata asa cu una cu doua? |
poate a agatat-o deja cineva ;)
dar vezi ca fata spunea ca nu rvea sa fie agatata ca are prieten :D |
eh,acum urmeaza sa apara prietenul si noi sa ne aplecam in fatza lui si sa-l felicitam pt ce are
|
Pentru ce profesoara sau meseriasa are nu? Nu asa ai vrut sa zici?
|
mda...
din moment ce alexa.aura s-a retras de pe topic, iar subiectul nu mai pare a fi interesant in lipsa ei, am sa il inchid pana cand va reveni ea sau altcineva cu dorinta de a-l redeschide |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning