Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Dacia SPL - Gut...Besser...Babanu (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/50374-dacia-spl-gut-besser-babanu.html)

Baban_San 10-12-08 09:21

Re: Dacia SPL - Gut...Besser...Babanu

vom vedea, macar asa de proba 8)

Bogdan OCC 10-12-08 21:23

Oricum vor sa treaca pe Halogene, deci le dam motiv sa accelereze procesul de trecere de la becurile clasice la cele eco, citez.

animalutz 11-12-08 10:12

Deci daca vad la stiri ca a explodat instalatia de pe Magheru , stiu din a fost de vina pentru asta ! Spor la daramat . :D

Baban_San 21-12-08 23:58

2 Attachment(s)
Aseara a fost ultima noapte in care mica doamna a iesit din garaj cu greu, si a facut senzatie pe bulevardele din Bucuresti. Am iesit cu Rellaxu cu ea, eu la volan, ca deobicei a reusit sa ne impresioneze placut zic eu... ca si pe miile de oameni pe care i-a impresionat la show -uri aproape 2 sezoane complete.

Multumesc echipei de la Sound Customs Car Audio, care au reusit sa imi indeplineasca acest vis... de a transorma o dacie breck intr-o campioana nationala....

ps: expresia unui om fericit dupa un concurs castigat, si evident donsoara cu trofeele...., Rellaxu daca e ceva de adaugat te las pe tine...

animalutz 22-12-08 00:05

Babaneee ... Ce faci tati ? Ce-i cu postul asta ? Unde pleaca mica doamna ? Te apuci sa faci ce mi-ai spus cand ne-am intalnit pe Colentina ? :D Cred ca la toti ne va fi dor de ea si de unduirile suave ale plafonului ... :D

ReLLaXX 22-12-08 00:55

10 Attachment(s)
Babanu, sunt sigur ca nu ai scris usor post-ul asta. :-) Oricum, capitolul incheiat anunta un nou capitol si pana la urma asta e tot ce conteaza. Sunt oameni care reusesc sa inteleaga performanta intr-o masina "anti SPL", o masina care nu reuseste nici sa tina caldura in ea, ca sa nu mai vorbim de presiune. Cred ca a fost o incercare frumoasa. Nu usoara, dar cu certitudine interesanta.

Dacia a depasit in cele mai bune momente 150 db @ 36 Hz iar pe muzica si la 42 Hz se apropia de 152 db. Pentru dimensiunea ei si pentru o caroserie care se deformeaza vazand cu ochii, este bine. Desigur, se putea si mai bine. Dar a fost suficient. ;)

In seara asta am hotarat sa facem o ultima incercare cu montajul existent redus la esential. Cele 3 baterii deep cycle aproape la plin, respectiv 13,6V in repaus + o sursa de 150A. Cele doua amplificatoare Atomic AT-5000.1D si cele doua difuzoare Digital Designs 9515 g in incinta veche de la Plutoane, fara nici o modificare. Am stiut ca sarim de 151 cu acest montaj dar la fel stiam si ca difuzoarele sunt fortate in aceasta incinta din cauza acordajului complet nepotrivit, avand experienta ultimei etape la care masina si-a atins de fapt si recordul oficial.

La 0.5 Ohm pe amplificator si peste 13.3V in momentul masuratorii (volum maxim) difuzoarele au primit ceva mai mult decat pot sa duca conurile de hartie si spiderele normale, avand in vedere si problema acordajului incintei. Dar fiindca era ultima seara a doamnei am decis sa nu fim atenti chiar si cu riscul de a provoca defectiuni. Maine urma oricum o alta tura de masuratori inainte sa scoatem definitiv masina "din priza". Cu subsemnatul la volum am dat cateva probe ducand difuzoarele in excursie mecanica, in repetate randuri. Oricum erau programate la "imbunatatiri" pentru sezonul viitor.

In seara asta am numarat cu o Dacie Break in minus si doua DD 9515g care au cedat eroic, dar in nici un caz inutil. Se vor transorma in "ceva frumos". Un final potrivit, zic eu, pentru o masina care a reusit, atat cat a putut, sa conteze timp de doua sezoane. :-)

Asa ca multumim participantilor la proiect, indiferent de implicare. Babanu (Stefan), Mamut (Cristi) si toti cei care si-au mai omorat timpul efectuand vreo lucrare la masina asta (inclusiv batutul in plafon sau aruncatul telefoanelor pe acesta), multumim si va asteptam la anul, cu telefoane si urechi....ceva mai rezistente. ;)

Poze cu doamna si cu domnul, plus cateva din componentele vinovate pentru ultimele rezultate. Cele care conteaza. :-)

sorin_sorin95 22-12-08 01:52

Felicitari. Banuiesc ca va urma un nou proiect, ce masina va avea ca baza?

pilula20 22-12-08 02:02

15 Attachment(s)
cam atat am pt moment
IMI PARE SUPER RAU...dar o sa vina celalalta proiect...
nu am nimic de zis decat RESPECT RELLAXX & MAMUT & BABANU pt munca depusa ;)

IM 22-12-08 08:58

Felicitari pentru consecventa si ambitia in a-ti indeplini visul!

Bogdan YBR 24-12-08 00:00

@ vedeta fara sa vreau ? :)

babane : la mai mare tati ca anu care vine se anunta...low

iviTe 06-01-09 23:37

bani investiti nu gluma :D

danny_bik3ru 14-01-09 21:49

deci ii bestiala muzica din masina asta ........se simte basu si la 200 metri de masina .........cati mai multi decibeli in continuare si cat mai multe cupe

bobe 16-01-09 13:45

Re: Dacia Gz Power!

Quote:

Originally Posted by Baban_San (Post 1816756)
ce ziceai cu scorurile mari domnu? ce oprea scorurile mari in loc?? pe care altii (care altii) le fac cu 2x15' ?

:arrow: update pe muzica :-P

felicitari babane...

N0NAM3 02-03-09 21:04

Am ascultat si eu masina muzica din masina asta si se auzea de senzatie. Felicitari Babanu!

ReLLaXX 06-03-09 01:18

1 Attachment(s)
Babanu, poate nu intelege lumea de ce nu ai mai facut ceva la masina. Sa le aratam ca ai lucrat totusi la ceva. Prietenii "stie" de ce. :lol:

Update. Less hair, more face!

Pentru sufletul tau de artist, pozitia ta si fetita din background. Potrivire perfecta. :-)

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning