![]() |
Re: My Seicento NT O5 YRJ
cand vine filtrul ?
|
VINE VINE VINE VINE VINE VINE saptamana asta :D!!! Deabea astept!!! Si turometru!!! WHOOOOOOPY!!! (nu degeaba am stat si am facut atestate :) )
|
bine asa :D sa le vedem pe masinuta :D
|
Hai dude cu poze, turometru o sa il pui original de seicento sau pui unul stock. Asteptam poze :D
|
2 Attachment(s)
Nu am inteles man ce ai vrut sa spui :) Cum adica sa pun unul original de seicento sau unul stock??? (pai original sau stock e tot una)...si NU...pun un turometru aftermarket cu shiftlight (na poza curiosule) si un filtru in carcasa carbon (na nk o poza curiosule :) ) ...si la sfarsitul saptamanii le am pe masina, sper!!! Is asa nerabdator, se vede, nu??? (am asteptat de mult timp sa am $ sa mi le cumpar si acum FINALY!!! Am dat comanda!!! Acum sper sa nu se rastoarne masina de la posta care mi le aduce :)) )
|
Morph sa-ti fie de bine...asteptam sa vedem cum vin pe masina, am fost si eu cu a mea sa cumpar un traseu + filtru de inox si din pacate nu se potrivea pe masina...asa ca astept sa vad cum vine la tine poate ma inspiri.
Bafta ;) |
Quote:
|
Buburuza gata de atac:)
|
Sincer sa fiu mai greu imi este sa pun turometrul decat sa fac traseul si sa montez filtrul (la filtru am totul gata gandit...e vb. acum doar de timp...) In schimb la turometru trebuie sa vad instructiunile de montare...sa vad unde il conectez... (stiu ca masina este capabila de turometru si are loc de turometru din fabrica...:) dar atata tot stiu :) ) Om vedea...
|
se leaga de bobina de inductie din cate stiu eu:-?? posibil sa ma insel :P
|
Ai dreptate...si eu stiu ca se poate lega SI asa...dar seicento are turometru optional ;) si am loc in bord undeva...sau undeva in ECU...nu stiu xact...trebuie sa ma uit in cartea tehnica!!! ;) P.s. man :) nu mai ai odorizante si stickere??? Sa imi pui si mie un coletel...platesc ce trebuie...vb. in private dak e cazul. Ms anticipat
|
Cine a spus ca filtrul de aer nu se aude pe motor de 1l???
5 Attachment(s)
Cine a spus ca filtrul de aer nu se aude pe motor de 1.1???
Traseul este home made de mine in dupa amiaza asta :) si mai am de lucrat la cosmetizarea lui...in mare asta este :) Ia luati de aici :D https://www.youtube.com/watch?v=As4sNIX8x5c https://www.youtube.com/watch?v=DhBLTgj56ew :!::!::!: SI LANSEZ O INTREBARE: Gaura pentru debimetru in traseul de admisie trebuie facuta mai aproape de filtru sau mai aproape de gaura din motor??? Astept raspuns detaliat :):!::!::!: |
s-a schimbat sunetul total :D , simti ca trage mai bine sau macar vreo inbunatatire ceva ?
|
bai morph... unde ai gasit turometru pt motor in 3 pistoane... k sa mor dak sunt la noi asa ceva... bulangii aia din targ nu au :|
|
Eu am 4 pistoane ;) HI HI HI!!! :)) Si am gasit pentru 4 pistoane ;)) HI HI HI
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning