Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

Hondarul 22-02-04 14:32

Fratilor, as pune cu mare placere poze cu masina mea insa nu am aparat digital. Voi face cateva poze si le voi scana cat mai curand.

Cat despre denumirea de cazan, intrebati-l pe Turbo110 de ce ii zice asa. Este masina mea si pentru mine este cea mai frumoasa.

Da frate, cum sa nu te enervezi cand il auzi pe unul ca se ia de astia cu Daciile care au concurat si si-au omorat masina in timp ce ei se uitau la Ciao Darwin si mancau pufuleti ??? Nu mi se pare corect sa lasi trecuta cu vederea faza asta...

Ma rog, oameni suntem, biscuiti mancam. Vremea zboara si ne trece.

Marian20 - da, am facut un 323 ursulet si un golf2 gti simplu (nu 16v).In rest, GSI, Puma, Cielo, E-Classe si cam atat.

Gabi, in H ne strangem noi, astia de pe forum din Bucuresti sa vorbim si sa mai scapam de dorinta de a apasa pedala.
Si ai avut dreptate cu inchisul topicului. Dar spune tu ce sa faci cand altul vb aiurea si te mai si jigneste ? De cunoscut nu-l cunosti, nu l-ai vazut niciodata si viceversa dar el tot vb aiurea...
Vii la acceleratie ???

Gabi 22-02-04 14:38

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Gabi, in H ne strangem noi, astia de pe forum din Bucuresti sa vorbim si sa mai scapam de dorinta de a apasa pedala.
Si ai avut dreptate cu inchisul topicului. Dar spune tu ce sa faci cand altul vb aiurea si te mai si jigneste ? De cunoscut nu-l cunosti, nu l-ai vazut niciodata si viceversa dar el tot vb aiurea...
Vii la acceleratie ???

Hondare: nu-mi explica mie de ce va strangeti in H, ca nu-mi tre' explicatii. Chiar daca nu am intervenit in topicu' de la Curse ilegale, am citit aproape tot, si stiu la fel de bine ca si voi de ce va intalniti acolo. Asa faceam si noi in vara.
Cat despre ce poti face cand unu-ti vorbeste aiurea, uita-te la semnatura lu' serban_ZENO. O sa intelegi ce vreau sa zic.

La ce viteza? Eu pana la vara nu cred ca ajung in Bucuresti. Oricum, daca Doamne ajuta pot veni, o sa stiti si voi :P

amadeus_and 22-02-04 15:07

In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am ofensat pe cineva prin post-urile mele, dar m-a deranjat teribil comentariul vizavi de lasitate, motiv pentru care am intrat in \"contre\"...
Si eu sunt o fire calma, nu ma aprind repede, dar sa aud ca cineva vorbeste de mine fara sa ma cunoasca, si sa primesc direct atac la persoana, pentru ca nu \"respect\" masinile autohtone?
Inca o data va spun, am fost si sunt posesor de \"autohtona\", masina pe care am iubit-o, si am facut o multime de sacrificii pentru ea... In urma unui eveniment \"neplacut\" am \"parasit-o\" in garaj, jurand sa nu mai conduc in viata mea o dacie, promisiune respectata din luna decembrie 2002...pana in prezent... In urma discutiilor iscate aici m-am hotarat sa-mi calc pe inima si sa o scot de la naftalina, asa ca la urmatoarea cursa vin si cu ea(daca se poate sa particip cu 2 masini...la clase diferite?!?)
Nu am nimic cu cei care participa la \"indemanare\" la volanul daciei, insa stiu limitele masinii respective si pana unde pot fi impinse, iar ce s-a intamplat la Prisma a fost mult peste capacitatea lor \"competitionala\"...
In ceea ce priveste organizarea, pana acum nu am reusit sa felicit LR si NSL pentru eveniment, asa ca o fac acum... Trebuie sa admitem cu totii ca suntem totusi la inceput, si intotdeauna e loc de mai bine...
Am \"ceva\" experienta in organizarea, planificarea si \"regizarea\" evenimentelor publice, asa ca stiu ce inseamna un eveniment de acest gen, ca organizare, costuri, probleme, etc...
Cat despre statul pe bara, fiecare are dreptul de a alege... Eu am tras de doua saptamani ca nebunul pana la 3 dimineata in service sa-mi termin masina si nu am reusit, pentru ca aveam intentia sa particip, dar asta e...nu am reusit, dar nu au intrat zilele in sac...
Daca dati cateva pagini in urma vedeti ca eu doar am raspuns la un atac direct, in care se acuzau \"fitzele\" ploiestenilor, fara sa jignesc sau sa atac pe nimeni... Probabil nu trebuia sa raspund, dar nu am putut rabda...
E ceva ciudat pe acest forum, daca raspunzi la un atac direct fara injuraturi esti catalogat bagator in seama si se spune ca vorbesti aiurea...
:x :?:
Cam atat am avut de spus...si sper sa nu o luam iar de la cap...

Marian20 22-02-04 15:13

Hondarul nu vreau sa fiu nesimtit sau nu stiu cum dar totusi nu mai exagera pls.... probabil tu nu stii cine sunt si de-asta dar na.... se mai intampla.... chiar nu am nimik cu tine sau cu masina ta dar.... din cate imi aduc eu aminte vineri ai pierdut cu golf gti simplu de 115cp a doua oara.... prima oara golful a plecat de pe gheata si stiu asta pt ca era sa ies si eu de pe strada in acelasi loc de unde a plecat el .... iar pe mine la ora actual in stadiul in care e motorul ma face un 323.... ah.... sa nu uit sa spun si cine sunt.... eu eram cu bmw-ul .... repet nu am nimik cu tine sau cu masina ta .... dar nu stiu.... parca suna cam aiurea .... am facut aia si aia cand altii stiu ca nu e chiar asa....

Hondarul 22-02-04 15:20

Mariane, eu nu zic ca la urmatoarea cursa un 323 nu ma va face...

Eu am zis doar ca o data l-am facut pe unul. Nu stiu ce s-a intamplat, cum a schimbat omul vitezele, dar l-am facut.
Probabil ca data viitoare ma va face unul cu un 323 sau chiar 320.

Si frate, lasa-ma cu abureli cum ca merg numai 4 din 6...

Am fost eu fraier ca mi-am bulit ambreiajul pt. tine.. Adica 170 cp (325)vs. 115 (2.0)... nu prea merge.

Oricum, sa nu-mi zici ca nu ti s-a intamplat sa te faca unul mai slab, ca nu te cred. Nu numai masina conteaza, nu ???

Marian20 22-02-04 15:28

:lol: :lol: :lol: Hondarul.... nu merge mei in 4.... merge in 5 bujii.... dar alta este problema.... eu trebuie sa schimb cuzinetii si vreo 4 supape.... daca nu crezi stunci scuza-ma dar eu din cauza asta nu am venit la curse la prisma si din cauza asta nu am mai venit eu in H .... am iesit atunci la vrajeala.... am zis sa vad cat mai tine si masina.... trebuia sa te dai jos din masina sa vii sa asculti cum se aude motorul meu.... si dupa aia spui ca e vrajeala.... ti-am spus.... chiar nu am nimik cu tine.... dar pe mine acum ma face un 323 tocmai pt ca motorul meu este intr-o stare deplorabila si trebuie schimbat.... in caz ca nu ai observat cand am ajuns in H intreab-l pe TNos, synkro, FireBurn , am oprit sub un copac si am schimbat bujiile .... din cauza mea s-a intarziat plecare si din cauza mea s-a mers acolo unde s-a mers.... pentru ca am spus ca vreau si eu sa merg dar nu stiam daca ma tinea masina sa ajung pana unde vroiati voi.... ca altfel nu aveam nici o problema sa merg.... dar na.... ce sa mai spun.... apropo.... parca spuneai in masina ca ai 100cp nu 115.... asa mi-aduc eu aminte....
P.S: Hondarul.... ti-am spus.... nu te agita ca-ti omori neuronii degeaba pt ca eu nu am nimik cu tine... ok? :)

Hondarul 22-02-04 15:36

Stai calm, ca nu ma agit...
Mi-am propus sa nu ma mai enervez cu forumul asta, indiferent de ce zic ceilalti.

Frate, acum ce mai conteaza 10 in sus, 10 in jos daca esti contra un ui 325 de 180 de cai (tu ai mai mult ca am vazut ce ai sub capota).

Si vad ca esti cam rautacios, in loc sa apreciezi ca stiam ca n-am nici o sansa la Morga impotriva ta si totusi m-am dat, ca nu aveai cu cine.
Oricum, stai linistit ca eu nu ma mai supar. Asta este, fiecare cu masina lui.

p.s.: cand ai bagat a III-a, au iesit scantei pe toba...

yknot 22-02-04 16:41

Vad ca incepeti sa exagerati cu atacurile.... locul asta trebuie sa aduca ceva constructiv, sa ne uneasca, nu sa ne desparta... nu conteaza pana la urma ce masina si ce putere are, ci doar fenomenul care ne aduna.

Hondarul 22-02-04 16:43

Nu ataca nimeni pe nimeni. Doar discutam.
Numai ca nu aici este locul.

Aici trebuie sa vorbim despre Prisma.
Scuze.

Anonymous 22-02-04 16:51

Eu zic sa ramaneti on topic. Sunt si eu curios ce parerea au avut oamenii de cursa de indemanare ? A fost klumea? A fost nasol ? Ar merita sa fie mai multe etape de indemanare ?( adica mai mult de 2 pe an ) Si o chestie adresata organizatoril. Nu as fi vrut sa le reproshez nimic pt ca imi dau seama cat de greu e sa organizezi asa ceva. Dar totusi au fost zone in care publicul nu a avut acces desi erau in siguranta si aveau si vizibilitate buna si zone foarte periculoase in care daca faceau un pas iti mangaiau mashina. La ce zone ma refer? la zona de dupa optuletze.. acolo unde trebuia sa faci 360 de 2 ori. Pai dc nu vroia mashina sa intoarca in spatiul acela sau prindeai un pic de apa/zapada/gheatza luai pe parbriz nu unul sau 2 oameni.. ci duzina intreaga. Am fost spectator de f multe ori si o singura data participant si stiu ca e important sa vezi ceva spectaculos de la o distanta cat mai mica, dar totusi.. nici chiar asa. Aceasta se vrea a fi o critica constructiva pt a nu avea probleme in viitor. Ca daca patzeste cineva ceva la o cursa d-asta se crizeaza toata media si bye bye legal racing.

Anonymous 22-02-04 16:58

avetzi idee cand se va pune un filmuletz pe site si pt aia care nu au putut sa ajunga la bucuresti?

TNos 22-02-04 17:20

hondare,uite acum srtau cu marian si ne uitam si noi la motorul lui sa vedem ce naiba ai vazut de are mai mult de 180 de cai,cu toate ca el din fabrica are 171 cai.Incercam sa ne dam seama pe cui si cand a incaput masina ca sa vedem cum s-a putut modifica admisia,evacuarea,cipul, biturbo si eventual NOS-ul din portbagaj,pt ca noi chiar nu staim ca masina este dotata cu asemenea modificari pana cand nu am citit post-ul tau si ti-am aflat parerea despre motorul lui marian si poate ne imprumuti ochelarii aia cu infrarosu si radiografie ai tai cu care ai vazut tu motorul vineri seara.Tin sa te anunt ca din 6 bujii,nr 5 si 4 sunt schimbate la fiecare semafor,cuzinetii sunt pe undeva dar numai pe manetoane nu,joaca leapsa pe acolo,deci sincer sa fiu daca tu nu ai facut un asemenea motor,nu stiu cum naiba faci 323.Iar scanteile din a 3-a,trebuiau sa fie flacari dar nu mai avea gaz in butelie.Cu tot respectul!!!

Hondarul 22-02-04 17:47

Frate, ma lasi cu respectul, ca vad ca va stricati...

Recunosti ca a fost aiurea sa ma dau cu el ??

Am vazut cand a ridicat capota filtrul iar despre evacuare imi dau seama ca are ceva, din moment ce scuipa scantei...

Acum, nu ma pricep asa bine la motoare ca tine...
Si am mai zis care e faza cu 323.
Daca voi n-aveti ce face, mai cautati argumente impotriva mea.
Asta e...

Marian20 22-02-04 17:55

ah scuza-ma.... am uitat de filtru ... mndeah.... ala imi da vreo 2 iepe care se inmultesc cu caii in fiecare zi.... le da si la pret redus.... cat despre evacure intradevar e modificata.... scuza-ma ... am uitat sa mentionez ca evacuarea este originala de la motor de 2000cc .... deci e putin mai rau cred eu... :P a da am uitat sa specific.... calculatorul meu dupa masina este uprgadat de la motor de 2500 din 86 motronic la motor de 2000cc jetronic daca stii ce inseamna asta.... oricum chip nu pot sa pun pe el .... cica nu mai vrea sa fie mai puternic ca pe urma se bate cu iepele alea din filtru ca le fura barbatii ... sau cine stie pt ca nu mai fac fata iepele la atatia armasari pe care ii aduce el in fiecare zi... hai ca aberezi aiurea hondare.... eu ti-am spus ca nu am nimik cu tine dar vad ca incerci sa gasesti o scuza si nu stiu de ce.... eu te-am intrebat daca ai facut 323 si gti si mi-ai spus ca da si eu stiu ca nu este asa.... de-asta m-am luat putin de tine nu pt ca am eu nu stiu ce masina ca si pe mine ma fac varza o gramada.... cat despre partea cu onoarea care mi-ai facut-o sa ma dau cu tine dupa ce ne-am rugat toti de tine 5 min.... scuza-ma dar.... ata ete...

Hondarul 22-02-04 18:04

Bine frate, o lasam asa. Fiecare cu a lui, ca vad ca o dam in diverse.
Tu o tii cu a ta si cu asta basta. Nu obisnuiesc sa vb prostii dar vad ca tu nu crezi. Asta e. Sa nu-mi zici ca nu ti s-a intamplat vreodata sa faci masini mai tari ca a ta ??? Dar cred ca degeaba ma chinui sa-ti explic.

Frate, ai masina tare, din alta clasa, asa ca nu stiu de ce te legi de mine.

Sa nu uitam ca aici e vorba de cursele legale si de Prisma, mai exact. Nu de ce vb noi aici...

All times are GMT +2. The time now is 22:58.

- Copyright 2026 4Tuning