![]() |
Re: Accidente in VL
4 Attachment(s)
ete ca ma numar si io printre ghinionisti... sa ma pisss p ei d soferi tampiti cu tot cu aia de le da permisu ... plm.. asta e.. nu e nimik. grav.. da masina pwla.... ca va sta in service ceva vreme.. :-<
|
6 Attachment(s)
aa si am uitat sa mentionez.. ca e a doua oara.. bara era nou pe spate.. si haionu... uitati si nite poze de data trekuta. pt cei care nu o mai shtiu..
|
nu`s kum sa va zic.. aveti grija la ceilati... ca o patim din cauza la alti nebuni.. :-< ... nu ca noi am fii cine shtie ce experti.. da de obicei asa se intampla.. take care.. all.. viteza nu ucide... inconstientii ucid..
|
ffffff....!!!!!! ce s-a intamplat man..? ai franat si ti-a intrat bou in spate?
Ie si haionu afectat? Am patit-o si eu o data, in timp ce stateam la semafor, mi-au intrat 2 proaste cu un atv de la valentina in spate :evil:,nu mi-au spart decat spoilerul :lol: (era putin crapat), in rest n-am avut nimic..? |
cipy nu mai saluta cand se plimba in lybra cu nr de IT:P si trece pe republicii:P glumeam man:P
|
gogule .. naspa frate .. io`n locu` tau`l puneam sa manance bara :))) .. orikum .. nu mi s`a`ntamplat asa ceva si nu`mi doresc .. cel mai naspa e fara masina .. io stiu mai bine k de o luna nu mai am :(
|
deci nu e nimic grav.. haionu e ok.. umpic scriat.. de zici ca ai dat cu keia.. asa.. aia nu e problema.. bara e sparta.. tre skimbata.. am rezolvat deja.. o sa imi fac masina pe asigurarea lui.. si i`am mai cerut 2mil.. ca sa nu il dau in gat ca era baut ;) miercuri o sa o bag in service.. orikum atai de la ford.. mi`au zis ca pana sambata dupa masa e gata masina.. :P si orikum e programata pt revizie totala.. motor.. scuturile de pe sub ea.. articulatii.. si alte mici defectiuni.. :P
P.S. Cipy.. io efectiv stateam pe loc la semafor. si dupa vreo 20s duap ce m`am oprit pe loc m`am trezit cu ala in cur.. omu cica se uita la telefon.. ata e.. neatentia.. si alcoolul.. rezulta DANGER :) |
exact asa am patit si eu man, numai ca alea au apasat pe ambreaj in loc sa apese pe frana :lol:
p.s. trafy man, creme-ma ca nu te-am vazut... sorry :oops: |
nu`i nimik:P:P
|
ce nasol...:(:(
mai devreme la intrare in olanesti s`au lovit 2 motoare si 1 scuter,le`a taiat calea unu cu o dacie:o ....copilu cu scuteru a sarit in santz si cel cu motoru a zburat cativa metri si a cazut intr`un santz(avea echipament)...nu a murit nimeni...am vrut sa fac niste poze da erau prea multi ...si .....:rolleyes2 :cry: |
Am vrut sa fac o parcare:))))alta data sa vezi grija la taximetristi dastia ca sunt mari prostii...le-am facut o pagura astora la casco:)))
|
lasa nene...pacat ca nu ai stat sa auzi comentarile alora:) se uitau rromani in masina..pusesera ochii pe alea p acolo...era unu cu aparatu foto care se credea Aaronel Design...
|
1 Attachment(s)
plm asta e:))e bine ca am casco:))si ca nu era nici unu pe trotuar ....asta e cel mai important ca masina nu e lovita chiar asa rau cum credeam...daca dadeam in ala cu matizu il nenoroceam...
|
hop si yo cu o tripla sparta, bara zgariata si aripa infundata... nu am fost de vina, eram parcat, a venit un rege al soselelor si n-a avut loc prea bine pe strada :)) nu am poze, nu insistati ca nici nu fac
|
3 Attachment(s)
Fratilor am pus-o nici nu cred ca mai trb sa mai spun dc daca suntem la sectiunea Accidente :cry: :cry: totul a inceput pe data de 17-10-2007 cand a venit tata sa ma ia de la liceu si mi-a dat masina sa conduc el fiind instructor auto si am ajuns din intamplare pe la gara si a intrat unu cu un autobuz in mine si restul va las sa vedeti in img anterioare !!!:lol: A si sa nu uit vina a fost a aluia cu autobuzul nu a mea "eu respect regulile de circulatie" ma rog din 100% nu stiu daca le aplic 60%
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning