![]() |
Re: Lista cu turbine
sal..
am si eu o curiozitate, maine imi montez kit Turbo pe celica 1,8 2zz. cu turbina gerrett gt28RS, injectoare de 750cc...cati cai as obtine , ptr ca unde citesc sau cu cne vb au pareri diferite. MS mult |
pai nu depinde numai de turbina si injectoare , depinde de soft de presiunea la care o sa mergi de multe chestii , banuiesc ca pe langa injectoare ai si o pompa adecvata
|
Cu RS-ul nu mai mult de 300, ii mic compresorul.
|
Hexer ,eu cred ca daca motorul ASTA face 372 cai cu un compresor ceva mai MIC de 60mm (K04-2283DXB ce pare ca ar avea ~58mm) ,nu se poate defini gt28rs ca avand compresor mic:). Oricum, garrett spune ca turbina face (cu softul adecvat) pana la 360cai si sunt destule cazuri (torquestats-exista grafice si run-uri acolo). Apoi..eu merg cu turbina asta pe masina de ceva timp..si nu cred ca o masina cu 300 cai fwd si 1300kg ar fi putut scoate 12.7 pe sfert de mila...in fapt,majoritatea cuprelor si golfurilor de 350-400 cai,scot timpi de 13+ sec in romania...asta cu o turbina pe care producatorul o da cafiind buna pt maxim 330cai...
|
Eu nu vreu sa ma bag iarasi in discutii cre nu duc nicaieri...aud despre cai impresionante in cazul 1.8T-urilor...
Ce e garantat e utmatorul: Cu axe de 285, techeti mechanici, portat, supape marite, gt3076, decomprimat, biele si pistoane forjate, bigport, galerie de evacuare din teava si evacuare de 1m cu stand alone DTA a scos 430 cai la 1.6 bari. Iar la fel unde am fost si am vazut, la dyno project era 1.8T day, nu era nici una care a facut peste 260cai, si majoriatea avea K04... Acum putme continua discutia dar cred ca e irrelevant...o masina de 300 cai reali cu gume adegvate e posibil. Bine ai zis de masini cu 350-400 cai, din romania... rwd, 1100kg si 420 cai a mers mid 10...care mod normal tot e imposibil. Breki cu 460 cai a mers 9.8 care la fel e greu de crezut....dar am fost acolo si a repetat performanta de mai mutle ori, si stiu masian ca nu are peste 500. Deci cam atat depre cai...unii sunt mai vioi, altii, mai batrani :arrow: |
legat de cai...si de timpii care nu se pupa cu caii...
mi s-a parut relevant sa postez aici o vorba auzita din batrani. " Caii vand masina, cuplul castiga cursele". |
Quote:
|
Imi spune si mie cineva niste turbine cu geometrie fixa si pe ce marca de masina se gasesc?mi-ar fi de mare ajutor sa aflu
|
Renault Trafic 1.9 DCI 100
|
http://www.dieselevante.it/index.asp
aici gasesti mare majoritate a turbinelor folosite pe masini de strada... |
sal am si eu un r19 1,8cmc,16v,135hp si ma intereseaza si pe mine un turbo pt el imi puteti spune daca este unul dedicat pt el sau sunt universale.
|
Quote:
|
ai turbo? si pretul care e?
|
baga un mail la [email protected] sau activeazati pm si vb acolo
|
Stau si ma intreb daca la un astra 1,9 cdti dth 16v 110kw as schimba turbina cu una de la alfa 2,4jtd ,un intercooler mai mare si un soft custom...Poate ati mai vazut combinatia asta la acest motor si mi-ati putea spune cam care ar fi aportul de caluti,ponei si alte "tropaitoare"
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning