![]() |
Re: Audi R8 2008 vs. Porsche 911 Carrera 4 2006
Quote:
|
Prea multa 'tensiune' la topicu' asta :twisted: Fiekre are parerea lui & topicu' presupun k asta urmarea:sa-shi dea fiekre cu parerea,nuh:?:
Intr-adevar nu se pot compara cele 2 din mai multe puncte de vedere pe care voi deja le-ati mentionat,nu le mai zic si eu. Tin sa precizez k eu ash fii mai mult dekt fericita s am 420 d cp 'sub capota' :chick: iar k design prefer R8-ul fara s stau p ganduri. Gusturile nu se discuta;) :peace: |
in aceasta comparatie audi castiga detasat ... pot sa spun ca am avut ocazia sa opresc intr`o pompa langa una in germania si arata fenomenal ...sunt fan porsche dar pusa langa un porsche il eclipseaza fara discutie (excludem carera gt )
|
Quote:
pentru ca cineva doreste exact ce ofera audi.. lux imbinat cu sportivitate? pentru ca cineva este fan audi? pntru ca cineva doreste quattro in schimbul rwd? NU TOATA LUMEA ISI CUMPARA O MASINA STRICT CA SCOATE TIMP MAI BUN PE CIRCUIT SAU CA SCOATE MAI BINE 0-100 0-200. SPER CA AI INTELES CA ERAI NELAMURIT de exemplu eu am o cunostinta care are ff multi bani si de la 18 ani a avut numai OPEL acum avand pe la 47 ani si un vectra OPC... |
Quote:
o coparatie mai buna ar fi R8 vs Gallardo Coupe... dar si la comparatia asta pierde R8... deci cum am zis... o compara numai cu un Carrera 4, fiindca e singura pe care o bate teoretic pe hartie... dar din pacate pentru ei, si aici sunt muci ca masina lor costa aproape dublu a, si in caz ca nu stii, acel 4, de la carrera 4, inseamna AWD :) |
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=_VyRVKpcKgk |
ce prosti suntem... astia au facut deja un test cu aceleasi masini LOL
https://www.youtube.com/watch?v=gLciy...elated&search= traduceti-ne si noua alarora care nu stim germana pe scurt parerea lor... parca vad ca tot prefera porsche... din film pare sa ia curbele mult mai frumos, si sa sustina alunecarea controlat... la R8 ti se invarte curu aproape imediat pare... deci e speranta... macar o sa fie si mai putini owneri R8, ca o buna parte o sa se sinucida :lol: |
Quote:
Si deoarece topicul asta se axeaza pe ce am scris mai sus, comparatia nu mi se pare una tocmai potrivita. Asa ca stai jos, ai 4. |
Quote:
Presupun ca nu toti care-si cumpara R8 sunt atat de prosti... Nu stiu cat sens are comparatia... chiar ma intereseaza prea putin ... da nu mai scoateti R8-ul ca o masina slaba pt pretul pe care il are ... pt ca intra mai multe lucruri in ecuatie cand este calculat pretul unei masini ... Nu sunt oamenii aia care au facut destui bani ca sa-si permita R8 tampiti si voi destepti ... :rolleyes2 Chiar si "cretinul" ala de clarkson ... a zis ... ceva de genu: singura ezitare de a da r8-ului 5 stele este ca i-as da 6 (5 stele fiind maxim ... in caz ca va intrebati) |
Quote:
|
Quote:
si dupa tine tot ce prefera un cumparator este cat de mult i se umfla ouale cu madrie cand merge pe strada cu ea, si cum arata peafara? asa e, aia bogati care se pisa pe bani poate, dar o gramada din aia cu bani, au facut bani ca au fost destepti, deci e de asteptat sa fie destepti cat de cat si la capitolul masini si sa se uite la mai mult. de exemplu: -consum de benzina -cat CO2 emite pe kilometru -cate airbag-uri are -este safe? -are traction control si o tona de alte amestecuri de litere care sa ma faca sa ma simt in control -cat costa fiecare chestie optionala -daca o sa mearga perfect sau o sa fi cu ea in service mereu -daca e awd -cat de agila e in curbe -cat de bine opreste -cifrele de performanta -pretul -confortul interior -practicalitatea masini -stylingul interior normal ca o sa fie o tona pe care n-o sai intereseze decat ca E BENGOASA SI MERGE REPEDE CA NAIBA, dar restul dintre noi, care avem carnet de mai mult de 5 ani si restul de cunoscatori, o sa stim mai bine cand vedem una pe strada... Si mie imi place cum arata, doar nu as cumparao... dar daca va place asa de mult, puneti pe lista de ce va place asa de mult R8 (designul exterior suntem toti de acord, arata grozav) si convingetine si pe noi |
hai sa fimi seriosi acum.. cati dintre cei care cumpara o masina se uita la emisiile de gaze si distanta de oprire??? poate celelalte optiuni le mai ia in calcul mai mult sau mai putin, dar celelalte de care am pomenit nu conteaza mai deloc..
|
eu ma uit la frane si la altele dar la emisii stiu ca o sa fie si mai rau decat o dau ei asa ca ...
|
da ... clientul decide ... si da ... in general tre sa te duca capul sa faci banii necesari ca sa iti permiti o masina ca R8 ... si sunt oameni care au cumparat ... si nu ma refer aici la Romania pt ca se stie ca aici multi isi iau masina la figuri ... da pe afara daca ai bani de o masina ca r8 (nu bani sa iti cumperi ci sa iti permiti ... o anumita proportionalitate intre avere si banii disponibili pt o masina) ... ai destul cap incat sa nu iti iei la figuri.
Pretul da ... e mai mare ... consumul: nici eu nu ma uit la consum ... mai ales unu care vrea sa-si ia un r8 sau un porsche ... cand o sa se inventeze masini perfomante care o sa consume 5% o sa-mi iau una ...:rolleyes2 Cateva link-uri care ar da ceva motive pt a alege si rahatul:rolleyes2 asta de r8 : http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...4/audi_r8.html http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...llCars/227640/ http://www.autobild.de/artikel/Theme...gh_376650.html revista evo: "It soon becomes clear that the R8’s baseline abilities are similarly extraordinary: its amazing stability, traction and grip, unparalleled steering accuracy and bite, its uncannily flat and disturbance-free ride. For these attributes alone it blows the reference points thus far provided by the others out of the frame. But the crucial difference between the Audi and the supercar markers we’ve driven down in – what shines through like a halogen beacon – is the sublime effortlessness of it all" nu am da nici un verdict ... alegerea tine de subiectivism. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning