![]() |
Re: Conducere fara permis
mai sunt shi pe aici care conduc fara permis shi se cred deja mari soferi:twisted:
|
da nasol rau..sa va spun ce am patit si eu..la 16 ani am luat masina lu taicameo,el era in germania si mama de servici,era masina acas,,am luat un pr si 2 fete,l-a plimbare,in aceea zi era raliu pe aeroport m-am dus acolo(dar nu ca sa ma dau cu vreunu)sa privesc doar:lol: ...dupa ce sa terminat a venit politia acolo am plecat repede..iar la iesire era un politist..care pazea aveam cam 110 km/h ,se pune in fata mea...trag frana de mana cand l-am vazut si il lovesc cu masina derapand..l-am aruncat vreo 15-20 m!(la 110 km/h)...va da-ti seama am dat sa fug sa pus un logan in fata mea..s-a luat dupa mine..vreo 14-16 km..nu m-au prins,l-a masina aveam niste nr. de franta expirate si nu m-au gasit dupa numere....
m-am gandit sa o duc imediat acasa..am bagat la peco si am oprit cu frana de mana intrand intr-o cisterna a lu petrom:sad: ..a venit tata imediat,maicamea,politia salvarea..iar fratemeo a luat vina asupra..lui!..sincer acum nu as mai face ce am facut atunci regret foarte mult..plus ca am stricat masina..airbaguri..etc! |
Quote:
da da da ..te am vazut la radio :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
pai normal k nu l ai lovit rau ma ...doar ce dracu ..aveai doar 110 km si nu l ai aruncat decat cativa zeci de metrii...
dang dang :doh: iar lu frateto i a luat doar 3 luni carnetu, pt ca a condus o masina cu nr expirate, nu a oprit la semnalele politistului, a produs si un accident, si nici nu a respectat viteza intr o benzinarie :rolleyes2 aa..lasa ma sa ghicesc, l a scapat tatal tau :idea: |
Quote:
|
Quote:
totusi .. meritai un premiu ptr curaj :D |
Quote:
greu de crezut... 1.taicatu' era in germania....nu prea vad cum a venit imediat.... 2.cum/de ce sa opresti cu frana de mana???..... 3.fatitu' nu era nimcar cu tn in masina....si zici ca a venit polita...salvarea imediat la fata locului.. iar fatitu' nu era acolo...nu vad cum a putut lua vina asupra lui |
:))))))))))))
in consecinta conduceti fara permis=>cretini pe viata(fara sa supar pe nimeni) asteptati sa luati permisu si dupa aia sa conduceti=>tot respectu cine vrea sa inteleaga bine,cine nu macar mergeti pe drumuri de tara sa nu luati si pe vreunu(+) nevinovat dupa voi noroc |
si asa daca incerc sa explic..nu am cui asa..ca ntineti-o pe a voastra eu am fost ontopic,am zis ceva..dar voi incepeti cu comentari si aberati cum se face de obicei aici..numai de astea sunteti buni!:???:
|
Quote:
a, sa nu uit, fac scoala de soferi pe un m3. |
Quote:
|
acum trebuia sa radem nu? =))...:)))),,hai mai zii ceva!
ce tot face-ti baza parca si vad ca phaeton nare nici permis..:))! ho gata ..daca face-ti asa rezolvati ceva...!nu va inteleg! iar tu phaeton stii ca cine rade la urma rade mai bine...da-m noi ochiI!;) |
Quote:
mai am o luna jumate pana la examen. mai asl pls, ma bati ? dam noi ochii ? suntem la 6 700 de km departare mai mascarici. linisteste te. hai sa ne canalizam energie spre ceva constructiv. povesteste ceva mai bine , din experienta ta, legata de conducerea fara permis. dang dang :omfg: :omfg: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning