![]() |
Re: SUV big boys : Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG
nu e facut pe platforma lui, e facut in colaborare, 2 chestii total diferite.
|
Quote:
|
eu asa stiam, ca e facut pe platforma si sasiu de touareg
|
ahahahahhaha
dute in germania si vezi daca sunt suvuri mai tari decat cayenne toureg ML GL si q7...cayennu e printre cele mai de TOP suvuri...ce ai zis tu akolo poti sa zici de un grand cheroche(care finisarile lasa de dorit..)da sa zici asa de un kayenne...sau cum a zis cineva o pagina mai in urma..ca,cayenne e un 911 mai ridicat etc... Urcati va intrun cayenne..ca o sa va skimbati parerile instantaneu.. |
Eu as alege Porsche Cayenne Turbo S deoarece designul ml-ului ce cam expirat nu e mare diferente intre modelul din 2007 si cel din 2000
|
...performante asemanatore,pretul asemanator,deci aleg cayennul pt design...
...ar mai fi si minusurile,nu numai plusurile...la mercedes sistemul computerizat de mangement este sensibil,iar cayennul esti limitat in off road... |
si eu merg pentru cayenne clar....
|
ml ul clar e mai agresiv decat cayenne-ul ,care, dupa parerea mea arata ca o broasca raioasa din fata....nu am bani de nici una,asa ca deocamdata doar aspectul exterior conteza ptr mine.si aici ml- ul e cu 10 clase peste broasca raioasa
|
Porsche forever.....deci Cayenne...de ce au luat un ML modificat de AMG :-P ca Porsche-u e din fabrica....nu e "trecut" pe la Ghemballa sau 9ff :peace: sper ca nu sunt off topic
|
in primul rand, aleg cayenne pt ca este cel mai capabil SUV in adevaratul sens al cuvantului, in al doilea rand, cayenne nu este construit pe platforma lui tuareg, este o colaborare si sa ne amintim ca, porsche cayenne a fost lansat primul iar daca vi se pare, unora, ca ml-ul este mai luxos, va inselati amarnic. La ora actuala cayenne turbo S este cel mai capabil suv in regim off road siiiiiiiiii sa fim seriosi, ml, x5, q7, se pot numi SportUtilityVehicle.................. nu prea cred.............poate pentru oras sunt potrivite dar in rest, NU. iar daca vrei o masina pt oras, la pretul asta ai muuuuuuuuulte alternative......
|
Quote:
|
Cayenne Turbo Road Test DVD - VanPala-Heavy Metal 2 of 17 un test adevarat cu porsche cayenne turboS ..................da intradevar ml 63 amg este superior lui x5 si q7............iti respect opinia dar pe prrsche tot nu il fece mai ales in regim off road
|
Quote:
On topic:in ciuda faptului ca ML este o masina reusita,imi place mai mult Cayenne-ul ;) |
Quote:
daca luxul conteaza putin, offroadul conteaza ai alege Caddilac Escalade? :)) ai mers vreodata cu un Escalade ? E extrem de confortabil.. pe autostrada. Pe straziile noastre, si mai ales offroad poti sa uiti de el:) Iar ce rost are circuitul la un SUV ? :| Porsche cayenne. Chit ca e un Touareg cu emblema de porsche. Dar distinctie mai mare si performante mai bune |
Mercedes...e mai masculin si are "istorie mai lunga decat Porsche-ul..Eu zic k Porsche ar trebuii sa faca de stiu ei mai bine...Supercars., nu SUV
Btw: eu nu am vazut pe nimeni de la Top Gear in filmu ala :| |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning