Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

GopPo 29-11-10 00:47

Re: O fata... si un golf 2...

f f f tari jantele...acum ceva timp am cautat si eu...dar am inteles ca nu se fac 5x100 :cry:

RideTheRiddle 29-11-10 01:04

si totusi da-mi mie jantele pe care le ai acum pe golf :))
superbe jantele astea, o sa fie "tits" masina cu ele :D

Zeta 29-11-10 23:18

soosy : multumesc frumos

Я7B: stiu:D

valyh: punem...umblam...no problem;)

NXdev: nu sunt genul meu:twisted:

valitataye: daca nu da jantele pana pe 18, vor fi pe masina mea:twisted:

B-99-SAA: chiar nu stiu culoarea..imi place rosu..dar vedem...

Alex30::lol::lol::lol:..si tie iti "lipsesc" cateva "piulite"

GopPo: mersi frumos

RideTheRiddle: le pastrez pentru ITP 8)

Alex30 29-11-10 23:22

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3856300)
Alex30::lol::lol::lol:..si tie iti "lipsesc" cateva "piulite"

Stiu,stiu :lol:...hai sa vina odata 18 sa vedem jantele luate :-). Eu credeam ca deja le-ai luat..da mi-ai atras azi atentia in trafic si mi-ai zis ca pe 18 :oops:

maibunu 01-12-10 00:55

mah da repede te mai misti

Zeta 01-12-10 07:40

3 Attachment(s)
....voi ziceti ca ma misc repede, si mie mi se pare ca abia trece timpul asta :sad:

...maibunu: trebuie sa vorbim:twisted: am nevoie de instalatie electrica NOUA :mrhappy: iar a mea..ca sa iti faci o idee arta cam asa..:help::help::help:

..iar despre jante nu imi mai fac griji am vorbit cu baiatu si le tine pentru mine:twisted:

maibunu 01-12-10 13:04

cam nasol ca e CE1 dar se rezolva o sa fac poze la un MK2 cu instlatia elctrica complet noua sau o poti vedea la BLR daca ai drum pe acolo.

FED express 01-12-10 17:48

va arata crima cu jantele acelea.o alegere foarte buna.
in privinta culorii ti-as sugera un albastru sau un verde.cel putin asa as vedea-o eu.bafta in alegerea culorii si mult noroc cu proiect-ul.

RideTheRiddle 01-12-10 18:05

verdele pe golf 2 parerea mea ca da oribil, am vazut mai multe golfuri 2 verzi dar niciunu care sa si arate bine ( desi aveau roti air ride etc) . culoarea cea mai frumoasa pentru ele e rosul .

zib3r 01-12-10 19:48

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3852517)
frumoase tare jantele...doar ca mai mult ca sigur va trebui sa umbli la aripi...poate o sa ai nevoie si de distantiere...

bafta!

distantiere? cum vine asta? fi mai explicit, eu nu am inteles. daca o sa frece in aripa, pui distantiere sa iasa si mai in afara rotile? sau ce rol au pana la urma 'distantierele' ?

frumoase roti, daca si umflii aripile o sa fie bomba. bafta.

mihai.ghetto 01-12-10 20:28

exista posibilitatea ca unele jante sa fie destul de late incat sa atinga in aripi (si sa trebuiasca evazate) iar ET-ul sa fie de asa natura incat sa atinga in spate in amortizor => distantiere

Zeta 01-12-10 20:49

mihai, te rog cand ai timp fa-mi si mie o "schema"...vreau sa vopsesc in interior la motor..si nu stiu exact ce trebuie sa fac..eu am ceva in cap (ma mai invatat cineva dar cer mai multe pareri)..daca e nevoie te rog corecteaza-ma :

curat bine pana la tabla unde e rugina:arrow:matuiesc cu smilgher peste tot:arrow: dau cu grund(pensulabil) sau cu zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua):arrow:dupa dau 2-3 straturi de vopsea:arrow:si 1-2 straturi de lac?

mihai.ghetto 01-12-10 22:26

zinc este doar o solutie de protectie temporara. daca dai vopsea peste el se va coji.
cureti cat se poate, dai cu grund la pensula/pistol, apoi vopsea la pensula/pistol.

CypOR 02-12-10 17:11

Zinc-ul il dai in general peste sudura proaspata ca sa nu oxideze pana se aplica stratul de protectie...gen grund etc.

Dar dupa ce cureti rugina inainte de toate procesele enumerate, dai cu Inhibitori de Rugina (sau rust converter pe google)
Ai sa gasesti diferiti producatori iar aici difera calitatile, probabil.
un link de la cei cu 4x4 care au probleme mai mari cu rugina
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38985&page=3

Si eu am folosit kelfos si am masina vopsita de 2 ani si nu a iesit nimic pe sub vopsea. Singurul dezavantaj e ca este la bidon de 5l ~ 200 ron, dar sun sigur ca mai poti strange 2-3 si sa impartiti cantitatea si costurile. Mai e si problema stocului la ei din ce am vazut...adresa o aflii acolo la linkul ala.

Si atunci ordinea este asa:

curat bine pana la tabla unde e rugina matuiesc cu smilgher peste tot dai rust converterul si peste fara sa il cureti dai cu grund(pensulabil) EXCLUS zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua)dupa dau 2-3 straturi de vopseasi 1-2 straturi de lac?

pustiu_FUG 13-12-10 09:39

Ce frumos sa ai loc si prieteni care sa te ajute

Cat despre ultimele modificari care le vad...cu lupele acelea, jantele care sper sa pui mana pe ele si o culoare speciala(rosu perlat cu alb sau negru) am dat un exemplu s-ar face liniste pe strada cand treci:D

Bafta si mult succes in continuare!!!:flower:

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning