![]() |
laudele sunt degeaba pentru ca masina asta iti lasa gura apa...
toti admiram si aplaudam da nimeni nu intreaba cat consuma... ca flacarile alea nu's pe gaz :lol: deci ? cat consuma urban? |
Re:
Quote:
Si de la 2.0 16v +150Cp am sa trec si mai departe la 2.0 16v T si +205 Cp ... Cand vrei cu adevarat sa iti fuga masina , nu te mai gandesti la consum . Si la cum arata , sa aiba 75 de cai ar fi fost \" rusine \" pentru ea. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vezi sa nu-ti dai si tu foc la OO, cum fac astia, tot cu o Astra... :wink:
http://www.cardomain.com/memberpage/600618/4 Asta cu Astra lui participa la competitii de Flame Throwing... Ce caterinca... Dar cred ca el are un sistem cu gaz, cumva, ca are motor de 8 valve, 1.6 parca... |
frumos frumos data viitoare o sa incerc sa stau shi eu asha la Andrei...
sa vedem daka ma ard... |
Hondare nu le mai da frate idei, chiar vrei sa ii vezi in flacari? :lol: :lol:
|
Aveti grija sa nu fi mancat niste fasole ceva mai devreme de pozat... :wink:
|
Si totusi...pe langa katerinka...e un pericol daca nu esti atent :D
Poze cu fracari pe ambele parti? ati rezolvat? ART,baga tilifonu ala jmecher la incarcat....sa ai baterie kaloomea :D Baftos si VREM POZE! :) ,10x PS: Andrei,deocamdata ma gandesc cum sa fac rost de bani,ca dupa aceea sigur vorbim pentru un 2,0 16v (150+) sau poate cine stie,un motor de vectra 4x4 de 204cp :) dar mi-ar trebui si puntile de la masina aia...mai vb oricum,merci |
2 Attachment(s)
Sper sa nu se supere cineva pe mine k pun eu pozele astea
|
Eu unul nu :)
Fain rau de tot! :) |
Felicitari pentru masina!
Foarte frumoasa! |
akum este frumoasa shi la interior... arata foarte bine... are elemente roshii...seamana cu exteriorul...
|
Pai atunci vrem poze si cu interioru :)
|
1 Attachment(s)
Soon .... sa termin \" aranjamentele florale ' din interior .
:lol: |
Filmele promise sau pozele cu interiorul cand vin??? :D :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning