![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
Ii de acord cineva cu concursul de VT propus de juana_man,se mai baga cineva?eu oricum refac opelu dupa gusturile mele...cred ca o sa iasa mai bine decat prima:-)
|
BRAVOS....deci imi place mult...o mica sugestie..capota rosie si cum zice raul plelungita un pic peste faruri si oglinzile alea sa fie cromate
|
in orice caz...esti bun ...la 16 ani esti super tare...tot asa
|
2 Attachment(s)
Dupa cum am promis masina lui ben refacuta...astept pareri
|
toata stima arnold...super tare si asta...e fain ca ai pastrat linia initiala a masinii...si jantele sunt super faine...se potrivesc toate...ai gusturi nu gluma...bara fata exact asa am sa o fac la comanda si o sa-i pun numele ...bumper under VT...FELICITARI INCA ODATA
|
Mersi Ben:D ...si mie imi place cum a iesit...poate culoarea nu se potriveste,daca ai vreo idee...zi ce culoare crezi ca iar sta mai bine si se rezolva
|
felicitari under vt...o iesit fain opelu...
|
culoare...ti-am zis...nu ma intereseaza decat...ROSU si ALBASTRU...sunt stelist dinala rau....si numa asta visez...rosu si albastru...nici o alta culoare sa nu fie pe ea...nici negru.. nimik..
|
1 Attachment(s)
ben,rosu si albastru fara negru...
|
Acuma da...a iesit fain ....
|
da fain...da trebuia sa lasi rosu al ei...RED MAGMA...ca e litru aproape 100 de euro in betesig....da vad ca nu-ti palce rosu ala!
|
daca se poate sa ma bag si eu, nu ar arata mai bine ori rosie cu linie ( poate chiar fulger sau flacara) albastra pe lateral, sau albastra cu variantele astea rosii? designul e superb....
|
da byrons..vad ca fuge imaginatia...da nu ar arata rau cu un fulger...sincer m-am indragostit de modelul asta de opel...cu greu m-as desparti de el. abia astept sa fie banii stransi sa pun in practica ideile de desgin ale lui under VT
|
ii cool o sa incerc si eu
|
2 Attachment(s)
de data asta un passat4...ceva simplu
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning