![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
5 Attachment(s)
Eu sunt posesoarea unei masini americane pe care trebuie sa o vand din motive financiare. Masina merge super. Uitati si cateva poze facute de mine astazi. Ornamentul de Buick dupa capota mi-a fost furat. Acum am altul dar nu l-am mai pus ca sa nu mi-l mai fure.:rolleyes2.
1997 BUICK PARK AVENUE 170 MII KILOMETRI (MAJORITATEA EFECTUATI IN USA) MASINA AMERICANA MOTOR: 6 CILINDRI, CAPACITATE CILINDRICA 3800, 205CP CONSUM: 10 l/100 km TRANSMISIE AUTOMATA, SERVO DIRECTIE, INTERIOR DIN PIELE ELECTRIC: SCAUNELE DIN FATA, OGLINZILE REGLABILE DIN INTERIOR, GEAMURI, OGLINZILE SI LUNETA INCALZITE, SENZORI DE LUMINA SI PLOAIE, PORTBAGAJ ELECTRIC FOARTE SPATIOS, INCHIDERE CENTRALIZATA,TEMPERATURA REGLABILA PENTRU PASAGERII DIN FATA,VOLANUL REGLABIL, COMENZI PE VOLAN, PILOT AUTOMAT, ABS, AER CONDITIONAT ..ETC… DEOSEBITA IN STARE FOARTE BUNA,INTRODUSA IN ROMANIA IN MAI 2005, CONDUSA DOAR DE O SINGURA PERSOANA NECESITA VOPSIRE –s-a decojit datorita diferentei de climat ESTE O PLACERE SA O CONDUCI! RELATII : 0742-072231 7 000 EURO NEGOCIABIL |
acu k americanii au cumparat si fabrica de la craiova vom vedea si mai multe masini americane prin romania...:bored:
|
frumoase...am vazut cand am fost la siab un mustang...arata minunat,era exact ca in filmul "gone in 60 seconds" din pacate nu mi-au dat voie sa ma urc si sa fac poze la interior,am facut decat o poza din fata...
|
e inmatric in USA sau RO buick-ul de mai sus, accepti si variante??
|
Dniro 25 singura varianta este CASH.;) Am nevoie mare-mare de bani ca altfel nu as vinde-o ....Dar asa ca info...ce variante?
|
un vecin de-al meu este obsedat de americane. are 2 cadillacs escalade ( old & new),un corvette z06 si 2 chrysler 300c,dintre care unul are motor hemi.
u lucky bastard |
Am uitat sa-ti raspund la intrebare Dniro. Masina este inmatriculata in USA.
Cobra zi-i vecinului tau de masina mea. :) Cobor pretul 0742072231 |
americana
forumul are o sectiunde de bazar te rog sa incetezi sa postezi in acest thread detalii despre vanzarea masinii tale. |
https://forum.4tuning.ro/434-masina-mea-chrysler-dodge-jeep/53376-chrysler-300m-3-5-a.html ma anunt si eu. Tineti naibii NATO astia la noi aici sa circulam si noi ( cei care nu stau in centru ) mai pe la 15-17 % asa .
|
Quote:
In principiu e destul de simplu sa o procuri,si chiar ieftin(depinde de ce marca/model vorbim)dar problema intervine cand vrei sa o inregistrezi in circulatie,cand vrei sa o rulezi intr-un oras ca si Clujul(sa nu mai vorbim de Bucuresti)dupa ce o iei...la 3 luni te gandesti sa o vinzi. Deci sfatul meu e sa te gandesti foarte bine,exista riscul de a arunca ceva bani pe fereastra,nu incerc sa denigrez masinile americane...eu unul sunt bolnav dupa astea,nimeni si niciodata nu ma va putea convinge ca o masina japoneza sau europeana e mai bune.....doar ca e mai convenabila. |
Da' nu ii mai simplu sa cumperi o masina care sa semene mult,da' sa fie europeana,sa consume putin,si sa fie frumoasa ? (ford granada modelul vechi,avea un baiat aici pe forum)
|
Salut toti pasionatii de masini americane! Azi am descoperit prin Google acest site si forum. Vad ca se discuta despre masini americane, eu am acest microb de 25 de ani incoace si am adunat cateva masini americane. Mergeti la anunturile de vanzari masini, al site-ului 4 tuning, sa vedeti ce am la vanzare : Chevrolet Blazer 1978,Chevrolet Camaro 1974,1978,1982,1983, Ford Mustang 1967, Ford Galaxy 1960,Ford Thunderbird 1965, Plymouth Barracuda 1965, Buick Century 1973,Buick Century 1979, 1980,1982,Oldsmobile Cutlass 1979,Pontiac Firebird 1991.Nu vrau sa incarc forumul cu poze, le gasiti la Anunturile de vanzari auto. Vand piese auto americane SH si aduc orice piese auto americane noi din SUA in 10 zile.Repar auto americane.Tel.0744826482, id mess:tcgi2000.
|
Quote:
|
Quote:
Oricum eu imi doresc de knd ma stiu masini americane vechi si asta caut si voi avea:-P |
oh doah mashinile din america sunt verry muscle dar verry BIG:D:twisted::evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning