![]() |
Re: kingpin mobil
Ce-ar fi să renunţaţi la remarcile astea maneliste cu invidia şi duşmanii?
Se discută civilizat, nu văd injurii, nu văd posturi agresive, ci doar date. Oamneii se contrazic, dar o fac cu date clare. Daca voi nu puteti discuta la concret, evitaţi bălăriile de posturi inutile. Nu postaţi dacă n-aveţi nimic de spus. |
Hai sa ne calmam cu discutiile despre compresor... Este in mod CERT un Eaton M45. Am vazut destule si pot spune clar ca este M45 si nu M62. M62 difera la aspect exterior, in primul rand. In al doilea rand, motorul de pe acest Logan n-ar avea ce face cu un M62, intrucat compresorul ar fi mult prea mare pentru capacitatea de 1.6L care o are. Compresorul trebuie calibrat corect pentru motorul pe care s epune, altfel el poate incurca mai mult situatia, decat sa o usureze: compresor prea mic -> debit de aer insuficient; compresor prea mare -> efort prea mare pentru motor ca sa-l roteasca (compresoarele de genul asta se comporta ca o a doua volanta). Deci, putem spune cert ca este M45, daca nu cumva a reusit sa gaseasca unul mai vechi, generatie M3x.
|
Nu mai zic nimic.....
|
4 Attachment(s)
Astazi am mai primit un pachetel :dirol:
Discuri EBC Turbo Groove de 259mm ventilate si striate, furnizate de http://www.4turbo.ro/ Un disc cantareste 3 kg |
Bune si ieftine:)schimbi si placutele acum?
|
Am si alte etriere si placute petru puntea fata care asteapta sa fie montate :-)
|
mortale discurile! sper sa fie si performante
|
Quote:
Succes in continuare:) |
5 Attachment(s)
Si cateva poze cu noile jante, oz ultraleggera pe 17" :lol:
|
Arata bine, dar nu mai e asa de joasa...
|
sa vezi pe ce frig le-am montat:))))) oricum .. arata superb .. mai tre un set de coilover-KW si e totul perfect
|
Quote:
|
eram la mine la hala ..dar de lene nu am mai bagat masina inauntru
|
omul mi-a promis o demonstratie iarna asta cand o sa vina in bv!! da Doamne asfalt uscat 8):peace:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning