![]() |
Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5
Sef cu tot respectul are cu 11% mai multi Cp decat BMW-ul asta o data si trebuie tinut cont de asta. Iar asta cu diferentele in linie dreapta si cicruit sun irelevante vb de 0,1sec 0-100km si 0,4sec la un tur de circuit sa fim seriosi desi are 11%mai multi cp.
|
Quote:
Quote:
in al doilea rand, care este problema ca CTS-V are mai multi cai? foarte bine, tinand cont ca este cu aprox. 30 mii dolari mai ieftin! in al treilea rand, ca tot ai adus vorba de circuit. CTS-V este cel mai rapid sedan pe Nurburgring si cu vreo 13 secunde mai rapid decat M5. concluzia o tragi singur. |
Quote:
Offtopic: E mai rapid si decat RS6? |
Din CTS V Se pot scoate lejer o gramada de cai. Sunt niste filmulete cu diferite variante cu pana la 800 CP daca nu ma insel. Interesant ca diferentele de performanta sunt IRELEVANTE acum cand BMW o fura, insa cand se discuta despre masini gen Seria 1, Seria 3 imediat se vine cu aberatii gen BMW rullz doar e cu 0.1 sec mai rapid pe circuit desi nimeni nu o sa se duca acolo dar acum la varianta de top M brusc performantele inferioare devin irelevante...mai sa fie :lol:.
|
Quote:
Ciudat ca eu stiam ca G-Power M5 e cel mai rapid sedan dar nu il contrazic pe boy_wandrer ca probabil stie ce vorbeste! |
Este vorba de cel mai rapid sedan de serie...asta conteaza nu cine stie ce exemplar modificat. Plus ca nu e asa rau la interior acest CTS-V, ai tot ce iti trebuie chiar mult mai multe jucarii iar calitatea e ok, poate nu ca la BMW dar nici pretul nu e ca la BMW si nu cred ca ajungi sa fii asa exigent sa pipai fiecare bucatica de plastic sa ajungi la concluzia ca BMW este putin mai bine finisat si sa sari cu alti 30k pentru nimic altceva. Ah ai 89545 setari pentru brutalitatea cu care se schimba treapta, si 43954 pentru diferential...chestii platite mult si foarte utile. :rolleyes2
|
bmwowners ma intreb cat ai de gand sa arunci cu noroi in caddy numai sa arati ca bmw iese mai bun. Acum sincer, ba ca "Chrysler" nu pune bine puterea pe drum, ti-a fost argumentat contrarul, apoi ca motorul este fortat la maxim, iarasi ti-a fost demonstrat contrarul. Acum pe bune ai impresia ca europenii fac masini din evul mediu cand restul abia descopereau caruta? industria auto tot in state a luat nastere cu faimosul model t. Pana atunci era doar un hobby pentru bogati. Ce e drept masinile americane au acel talent de a merge tare si drept, totusi tendintele se schimba si asa cum mercedes cu noile amg-uri a inventat "european muscle" asa si americanii sunt in stare sa faca masini ce se tin bine pe circuit. Totusi un barbar de covette cu suspensii lamelare, chiar din evul mediu reusea sa se bata la performante cu europene de traditie.
Referitor la cutia de plastic americana, tu chiar ai impresia ca plasticul din bmw e poleit cu aur? tot plastic e, tot 2 lei valoareaza in ochii mei. Oricum de diferenta de bani chiar iti poleiesti tot plasticul din CTS-V cu aur. Astept urmatoarea replica, probabil Cadillac are mai multe litere decat BMW si CTS-V are o cratima si nici o cifra fata de M5 si de aceea costa reviziile mai scump si se strica motorul dupa 1000km. Pana acum numai d`astea ai spus. |
Am zis ca inchei dar cand vad atati cunoscatori nu ma pot abtine. Gresala aia am recunoscut-o nu trebuie sa mai fi ironic ca nu esti altfel da nu am cum sa scriu pe forum.
Uitati-va la toate filmuletele pe youtube in legatura cu cele 2 si apoi mai discutam. M5: suspensie mai buna, sistem de franare mai bun, interior superior etc CTS-V: mai rapid atat |
Si care este scopul la o masina de la M / AMG / RS / etc ? Un plastic mai placut la pipait (in cazul in care este) sau performanta superioara ? Daca vrei franare / suspensie / interior cumpara un E200 CDI si pune niste frane aftermarket si le ai pe toate. Apoi la frane vreau sa vad niste date concrete, superioritatea M-ului...
|
Este pentru un om care da peste 100.000 pe un sedan. Pentru noi care conducem dacii, ford etc nu este dar pentru cineva care da atatia bani vrea si calitate pentru ca nu va merge pe circuit cu masina va merge pe strada asa ca sunt sigur ca va renunta la faptul ca este cu jumate de secunda mai rapid in detrimentul luxului comfortului. Daca isi lua Masserati MC12 intelegeam ca il vrea pentru cursa si nu il intereseaza comfortul dar masinile astea doua sunt sedanuri. Si chiar daca este cu 30.000mai ieftin decat M5 CTS-V tot e 7-80000de euro care este o suma si pentru suma asta iti da un motor bun atat. Recunosc daca masina ar fi folosita doar pe circuit da CTS-V ar fi mai bun dar asa nici o sansa iar la faza cu poleitul cu aur mai bine ma abtin ca de... bunul simt ma obliga!
|
in primul pozt zicea ceva de genul :
Cadillac CTS-V - 60.700 de dolari şi BMW M5 - 89.325 dolari. 60 mii dolari e cam 50 mii euro, deci oarecum departe de 70-80 mii euro. si pentru ca nu iti ofera cu mult in plus bmw-ul fata de cts, de ce sa dai cu 30 mii Dolari in plus ? mie nu mi se pare ca cts-ul nu ar fi destul de luxos, pentur un pret mai mic cu 30 mii dolari ;) |
oare stie cineva cat costa un CTS-V in europa?
|
Quote:
Un M5 in Romania e 96000 de euro fara TVA asa pentru cultura generala a cunoscatorilor. Chel fara nici o dotare in plus. Deci pretul ala de 85000 de dolari e in state si eu vb de Europa ca nu stau in state! |
Quote:
deci am gasit si pretul pentru germania Preis Cadillac CTS-V - 564 PS für 74.990 Euro..acuma avantajul pretului pentru Cadillac cam scade mult dar asta nu pune la indoiala si calitatiile CTS-V..no offence |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning