![]() |
Re: Poze spion: Logan Stationwagon
Quote:
|
Quote:
|
cum am mai zis..................st oameni cu bani in romania si o sa fie destul de multi care o vor tuna si o sa vedeti voi atunci masina de carat cartofi cum zic uni...........recunosc ca vor mai fi unele pers care o vor face sa arate naspa dar vor fi si masini frumoase
|
1 Attachment(s)
dak avea sigla Renault (sau oricare sigla) va placea?
:) |
ar treb sa facem un sondaj aici pe 4tuning.ro in care sa se intrebe va place(da/nu) dacia sw.............sunteti de acord?
|
Quote:
|
sa vedeti cand isi ia tata vostru lgn stw :twisted::twisted::twisted: de nu va rup in 2 :grin::grin::grin:
__________________ cum sa zici asa ceva..ala o sa aiba 107 cp..tu nu ai peste 80 cp..in fine..respect pt logan sw daca o sa aiba peformantele respective |
Quote:
|
@Gabriel18: mai citeste o data postul si atunci poate intelegi vreo kterinca ceva :D
@mihaimicron: pey... mai ai rabdare... mai ziceam acu ceva vreme ca dacia e de-abia la inceput si skoda e cam de 10 ani proprietate vw, deci...... patience, young Jedi..... P.S.: dacia logan arata chiar bine din fata, dar ca retusuri as zice ca arata mai bine sa fi fost un pik mai lata si mai lunga, iar spatele neaparat schimbat..... SCHIMBAT NU RETUSAT :D |
[QUOTE=fuzzy;551700]
@mihaimicron: pey... mai ai rabdare... mai ziceam acu ceva vreme ca dacia e de-abia la inceput si skoda e cam de 10 ani proprietate vw, deci...... patience, young Jedi..... `bine mosule` hai ca astept :D |
[quote=mihaimicron;551736]
Quote:
|
mai bine arata variata HATCHBACK care or sa o faca pt america de sud....chiar n`are pic de farmec...dar asta e afacerea lor...as vrea sa vad un logan papuc acum...macar sa innoiasca toata gama...sau un logan 500 :))
|
Deci din ce stiu eu sapt asta pe 14 sept apare noul logan 1.6 16v, 107 cp, 0-100 km/h:10.2 s, iar la sf lunii apare break-ul si o motorizare noua, mai precis un diesel de 80 de cp. A, si cei kre zic de Logan ca e caruta, cred k e cea mai buna dacie facuta vreodata, la banii kre ii dai ce dotari si spatiu primesti + k are garantie anti coroziune de 6 ani desi daciile au avut probleme dintotdeauna cu tabla iar la revizia de la 60.000 de km a costat decat 6 mil, parerea mea k e prea buna pt drumurile noastre. Parerea mea;)
|
Tot urat a ramas...pacat de ei ca varianta normala e chiar dragutza...not:lol: :lol: :lol:
|
oricum la cat de nasoala e masina cred ca o sa se vanda destul de bine.. ca sunt multi romani care nu prea ii intereseaza aspectu si pt carat marfa e bine in rest astept sa o vedem pe sosea
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning