Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

Nubyan 26-01-07 21:42

Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

Cand am fost anul trecut pe la tara am avut o tentativa de a face lemne pt gratar din gardul unui vecin ( eram beat ). Noroc ca ma oprit varmiu. :D

George_P. 27-01-07 11:25

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 717048)
......cad eram ciutan ...pfoaiii cate mai faceam ......ne Ca...ca..m..pe un ziar ...puneam la usa omului .....sunam dadeam picioare in usa .....si dadeam foc la ziar ...omu cand iesea ..avea tendinta sa dea cu picioru la ziar ..:)):twisted: :weirdface :yikes:
nu mai zic de cate ori furam"corcodele .....zarzane ...si alte chestii....saream garduri ..ne alerga lumea ......pt noi era o placere sa ne alerge lumea .....ce copii tampiti .....ne urcam pe ditamai blocurile sa prinde porumbei nu ne era firca ...acum dca mas urca ....cred ca as murii de frica:twisted:

Inca o dovada ca nu cititi topicul si postati la plesneala...

Esti al nu stiu catalea care zice de faza asta....:rolleyes2

Most_Wanted 27-01-07 19:07

mah since r nu as fii avut timp sa il citesc ...am citit cateva posturi....sa le iau pe toate la rand? ...si faza asta nu e ninventata ....eu chiar faceam ..plm ....

BULLETTT 27-01-07 21:57

In clasa a 9a eram la liceul de arta....nu se facea scoala deloc..era high life
Aveam un porf de arfitectura batran saracu vreo 70 de ani..il stresam nonstop
1.faceam ore de arhitectura intr-o clasa cu pereti cu rigips...dupa 2 saptamani erau vreo 10 gauri in pereti
2.clasa era la etajul 3 si in timpul orelor eu cu un coleg ne urcam pe geam si urlam in gura mare ca ne sinucidem..si profu se c##a pe el de frica
3.Iarna deschideam larg geamurile de la clasa,coboram jos si incepeam sa aruncam cu bulgari in clasa..toate desenele se faceau varza
4.Profu de arhitectura era ungur,nu se prea exprima el coerent si deci avea un carnetel in care isi scria lectile si avea evidenta clasei...noi i-am furat carnetelu si am inceput sa scriem fiecare cate ceva prin carnetel.....iam pus apa in palarie........Intr-o zi era foarte crizat si numa 5 si 6 ne-o dat la toti si noi atunci in timp ce el scria la tabla eu cu inca un preten am mers la el si i-am scris cu creta pe sacou M##e....bolovanu nici nu a simtit ca noi am scris pe spatele lui...asa s-a si dus in cancelarie.....il amenintam cu bataia
5.Am intrat intr-o clasa de a 3a eu cu inca cativa si am inceput sa scriem pe unde apucam tot ce ne trecea prin cap......saracii copii a doa zi cand au ajuns in clasa cred ca au avut un soc.
6.Profa de chimie m-a prins pe mine si pe o colega ca am copiat si ca sa nu ne dea 2 nea pus sa vopsim toata clasa...evident vopseaua am cumparat-o noi
7.I-am dat laxativ la unu din clasa...si in ziua aceea se dadeau note pe desene....nebunu tot se ruga de prof sa ii dea lui primu note pe desen ca trebe sa mearga la wc si nu are cu ce sa se stearga:))
Cam atat...poate imi mai amintesc ceva

MaTzA 02-02-07 11:46

am ras de m-am cracanat la topicul asta... eram mai mic... a-6-a , eram la bunici , si seara...pe la 10 si... aruncam cu gogonele in masinile care treceau...sau daca aveau "noroc" , mai puneam special rosii intr-un anume loc , se flescaiau si asa mai aruncam cu ele...distractia mare era ca astea se intindeau...toti coborau...injurau...eram pe jos de ras...mai aruncam cu bulgari in 34 , 135... pana au venit gaborii la noi la scoala... iarna , am umplut clasa de zapada...dupa ce s-a topit si a venit directorul...distractie pe capul nostru...toti baietii ( 13) eram cu mopuri/maturi , in mana...sa strangem... cand eram mai mic... aveam "priza" la animale ( a se citi pisici) si avand o matza mica mai toate cele din vecini o batau pe a mea... le prindeam , o cutie de conserve de coada... si dat drumul pe strada...distractie maxima...cand mai venea sezonul cornetelor...umpleam strada numai de hartii si de cornete...de obicei cand , la bunici fiind , se intampla ceva pe strada...eu eram primul suspect... de cele mai multe ori si faptasul... :D mergeam cu prietenii pe bicle , pe la morarilor , era vara , toata lumea cu inghetata , veneam din spatele , si cand eram in dreptul lor urlam cat ne tineau plamanii...sa vedeti ce zburau inghetatele...mai dadeau cu ele si pe fata...era distractie maxima... imi aduc aminte ca odata m-am oprit in fata unei fete , pt ca si-a dat cu inghetata pe toata fata , radeam de nu mai puteam...si aia se uita la mine... pe mama am terorizato cu petardele...cand venea decembrie...era lege...aveam tot timpul petarde in buzunar...bagam petarde in tot ce exista gaura ( ma rog...cu unele exceptii) cand ma mai enerva vreun vecin aruncam noaptea cu pietre pe casa...in clasa a 5-a ne-a spus diriga sa punem fasole la incoltit...de atunci...cand ma mai duceam cu mama/tata prin piata...furam fasole...dar nu 1-2 boabe...luamn un pumn...drept urmare in 5 saptamani am strans 2 kg de fasole :D ... ( faza a fost ca in perioada asta am fost si de multe ori la piata) cand mi-am luat pentru prima data cutter ( eram a 6-7-a) in ce pom/copac ma urcam imi scobeam porecla... tata a lucrat la I.P.A. si in debara aveam o gramada de chestii ( interesante pt mine) cand ma mai apuca...incepeam sa cotrobai pe acolo...dupa asta .. nimic nu mai era la locul lui... de masinute nu prea am avut parte cand eram mic...decat de cele mici care erau formate doar din carcasa si "sasiu" am mai avut si altele mai complicate...se deschideau usile.... portbagajul , si cele care dk le dadeai in spate mergeau... toate acestea nu au rezistat...le desfaceam sa vad eu cum sunt facute... cand a schimbat bunicul stecherul de la masina de spalat...eu am fugit in casa si l-am bagat in priza...rezultatul...cred ca m-a aruncat in spate cam 1m...dar n-am patit nimic :D

adu89 04-03-07 13:03

deci prea tare topicul:D multe din kestiile astea leam facut shi yo.una care na foost pomenita:deabia aparusera laserele alea d jucarie,stateam cu soramea noaptea la mn in camera shi puneam laserul ala p aleea care era in fatza blocului,se oprea lumea,nu shtiau oamenii ce e cu ei,yo cu soramea p burta.d pocnitori nu mai vb... parintzii imi aduceau mereu din buc,din europa toate ***urile.stateam cu tata aruncam d la balcon,shi knd sa terminam se trezeshte o baba d la blocul din fata: mai da incetatzi o data nuj c ... tata: pfoaaaa : dute shi mai adu 2 cutii rpd.am mai stat vreo jumate d ora am terorizat baba,shi la urma nuj cum dracu,am vrut sa arunc mai multe petarde deodata numai k a ramas una in balcon:D yo am apucat sa pun mainile la ureki da tata nu:D cu masinutele de jucarie... cat tuning aveam atunci in cap :)))) shi la urma ori le dadeam foc ori luam bate shi le stricam.multe tare au fost.sau in generala,nijte tampiti d la o clasa alaturata au scris p un panou:regretam moartea colegului nostru camila nuj ce ... unu ishi pusese camasa neagra deasupra ushii,altu impartea doliu la fiecare,shi baiatu in cauza era tare confuz,nu shtia knd la calcat masina :lol: doamne ce vremuri ... ink nu e nik pierdut:D

andrei.badea 05-03-07 22:24

Cel mai tare topic. Am facut multe la viata mea si eu. In generala, cls a 7-a a 8-a, eu cu un coleg ne asezam in mijlocul starzilor in fund. Cu acelasi coleg mergeam la masinute de sarbatori, eu conduceam si ala atingea parul fetelor. Il mai auzeai:"Du-te pe langa blonda aia". Cu acelasi individ aceasi faza ca la masinute numa pe biciclete. Unele cu fundu mai marfa luau cate o palma. Tot cu bicicletele pe centru, pe o strada inchisa circulatiei alergam de parca eram la raliu. Se dadea lumea speriata la o parte sa nu ii lovim. Sa nu mai zic de pante coborate in viteza, scarii si altele. O data am coborat k nijte maniaci intr-un pasaj din oras. Intr-o iarna stateam undeva deasupra unei strazi pe un mic deal de vreo 3 metri si aruncam cu bulgari in masini si un "nene" avea geamu deschis si l-am lovit in ureche. Ce ne-a mai alergat. Si faze ar mai fi .. dar dak as sta sa le povestesc pe toate mi-ar lua cam 18 ani :P

Mmadd ddoGG 06-03-07 18:11

Si eu faceam traznai cand eram mic...Stai!Sunt inca sunt mic :D .De abia plouase afara si eram cu doi din gaska.noi am luat niste ziare si am spalat masinile.......cu noroi :D

B.v.L 07-03-07 02:26

am ras cu lacrimi :)) da ca micutzu` asta nu`i nimeni ;) .la 11 ani copilul are si gashka :D

dj_poznasu 09-03-07 10:32

Io tin minte k am primit un tarnacop in frunte....da totusi nu miam spart capu mia ramas un seeemn:lol: .....poate imi mai aduk aminte de ceva:D
si din cate vad voi va tinetzi de prostii nu alta:lol: :rolleyes2

dj_poznasu 09-03-07 10:33

Io tin minte k am primit un tarnacop in frunte....da totusi nu miam spart capu mia ramas un seeemn:lol: .....poate imi mai aduk aminte de ceva:D
si din cate vad voi va tinetzi de prostii nu alta:lol: :rolleyes2 ..mam cocosat de ras..:lol:

MariusM 13-03-07 01:00

laxative la profi la balu bobocilor :evil: :twisted:

Adytzu_JerrY 15-03-07 08:20

De vreo saptamana , eu cu 1 coleg am inceput sa avem un obicei sa tragem scaunele profilor. La maistru de la practica i`am pus pioneze in scaun :twisted: si am scapat toata ziua de ore...:lol: :lol:

Most_Wanted 17-03-07 20:41

care aveti poze cu voi de mici ....:d bagati aici ...sa vedem si poze ..o sa incerc si eu sa scanez cateva :D

MariusM 18-03-07 09:29

o sa bag eu cand o sa ajung acasa [dupa ora 14:00] :-) ca am ceva poze :oops:

All times are GMT +2. The time now is 00:06.

- Copyright 2026 4Tuning