![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
.......... ............ ........... dar ai vandut ? sigura ca da ... lcd etc. :P
si audi a4 nu ? :)) |
Quote:
A4 ... astept cumparator :D |
bafta la cumparatori... dar mai bine i-o vinzi grecului
|
Mai baieti, ce vad eu aici imi trezeste amintiri neplacute, perioada Iasi 2006-2007...hai sa ne dam, dar apoi daca iau bataie sa vezi ca nu eram turat, nu am plecat bine, am ambreiajul praf, valvula tricuspida nu imi merge, bla-bla-bla.
Cand o sa vad si eu un nivel suficient de matur in discutiile voastre? O cursa drag are loc pe 400 metri, iar acolo se vad performantele masinilor implicate. O cursa din mers se face de dragul curiozitatii si pentru a elimina anumite handicapuri ale celor cu tractiune pe o singura punte, de obicei fata. In cursa sunt implicati atat soferul, cat si masina. Voi vreti ca aceste curse sa aiba loc in mod ideal, sa ai plecare buna, sa nu patineze ambreiajul, masina sa faca presiune maxima, etc,etc...asta nu o sa aveti niciodata,mai baieti, asa ca nu mai cautati scuze pe aici ca eram trei in masina, ca nu aveam fise, ca poola mea...nu e buna masina,nu te dai...daca te dai cu ea stricata, e un risc pe care ti-l asumi si consider ipocrizie sa te plangi dupa aia ca masina nu merge cum trebuie... Emy,daca acel seat pe care l-ai laudat cu 400 de cai putere plus sta din mers sau de pe loc cu golf gti stock, nu e decat vina lui ca a venit la curse...sa se duca sa isi repare masina, sa mearga la perfomantele dorite, si apoi sa se prezinte... Sper sa ajungeti la un nivel de maturitate suficient. Incep sa regret din ce in ce mai putin faptul ca am renuntat la cursele ilegale de masini cand va vad cum va copilariti. |
Quote:
mai dragos ... tot un baiat fin ai ramas... si imi place inncontiuare cum gandesti ... :) |
Quote:
mare dreptate mai ai mai dragusele.......... |
2 Attachment(s)
de dacia asta vorbeati cu cateva paini in urma?
|
Quote:
aia e masina |
Quote:
|
muuuult prea incarcata.....
|
vreau sa inteleg rolul: eleronului gigantic de pe portbagaj, gaurilor (desigur, admisiilor de aer pentru puternicul motor pe care-l ascunde sub capota si pentru a ajuta la aerisirea habitacului, ca in cazul masinilor de curse[chiar, stie oare rolul "farasului" ala de pe cupola?]) de pe capota si de pe cupola, a colantului de pe parbriz si luneta(parasolar, desigur si asta) si nu in ultimul rand, al omniprezentei imitatii ieftine a antenei de navi/tel de bmw de pe cupola.
evident ca stim cu totii raspunsul: umpluturi ieftine, de prost gust, si total inutile, care transforma o masina la care se vede ca s-a muncit mult intr-o tiganeala de balci. pacat de modificarile, de timpul si de banii aruncati pe geam, am vazut si nivelul finisajelor, se putea scoate ceva absolut unic si de bun gust, din pacate, in stadiul actual, lipsa de cultura auto a proprietarului a transformat masina asta intr-un kitsh absolut. e pacat, dar asta e situatia acum, sa speram ca pasiunea proprietarului pentru masina lui sa il convinga sa studieze putin cum sta treaba cu tuningu' asta, si sa o transforme in ceva frumos la un moment dat. |
mai aleks sa stii ca eu il respect pentru ce a facut la masina asta ,
chiar daca nu a iesit chiar cum ar fi trebuit ,dar omul este la prima masina ,la care nu se gasesc piese tuning sau alte minuni si omul a trebuit sa improvizeze oricum si faptul ca s-a apucat sa modifice o dacie este iar de apreciat . |
Quote:
|
imi pare rau ca te dezamagesc kata dar...
https://www.youtube.com/watch?v=BRr5k...eature=related si nu are rost sa continui cu alte dacii care au facut istorie si mai ales praf alte masini. ah! daca ai grija de o masina oricare ar fi ea iti spun eu ca nu te va lasa. si, apropo! la ora actuala, recunoaste ca te face o dacie veche! deci, sssst!:-):-) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning