![]() |
Re: AG 88 PVA
Mersi domnu'.Se aude ceva de linii prin mai la Pitesti sau am auzit prost?
|
am auzit si noi , dar nimeni nu stie nimic sigur . Maine avem intalnire la club si poate aflam ceva noutati, ce a mai auzit fiecare
|
Ca tot ma intreaba lumea ce am mai facut la masina, raspunsul este ca mai nimic la ea, insa pt. ea si pt. mine construiesc un "mic" garaj pe care mi-l doream de mult.:D https://www.facebook.com/media/set/?s...8950420&type=1
|
De ce lai facut asa de ingust ma? Cel putin pe partea dreapta mai mergea extins... Vad ca partea stanga este destul de departata de canal...
|
Nu e deloc ingust.are 4,5x7,5. Am lasat mai mult loc pe stanga deoarece pe partea soferului ai cea mai multa treaba.
|
Eu l-as fi facut putin mai lat... De la canal 1,5m chiar 2 m in stanga si dreapta... sa ai loc sa umbli pe ambele parti lejer, oricum e bine ca te-ai apucat:D
Cand este gata? |
Ai fi facut rahatu' praf tu..:)..saptamana asta vreau sa termin zidaria.:D
|
Asa e ma cu astia... toti se dau experti :lol:
|
2 Attachment(s)
Doua poze de azi..:)
|
Gata ai trecut la jante de Logan, parca nu-ti placeau:lol:
Arata bine:-P ce anvelope sunt alea? |
Quote:
|
Quote:
|
merge pe stilul "doar" o dacie... sa nu bata la ochi ...pana pn ii da jar. f tare masina imi place ca o tine simpla fara modificari exterioare. parca il si vad la semafor primul si in dreapta se opreste unu cu un bmw cu nr de bg si se uita asa jmechereste la bolidu "pff coaie eu am bmw" si cand se face verde ... surpriza bmw-ul nu mai e... :))
|
Se menţine, baba!
Pare foarte interesantă şi "crema" din curte! :D |
De jantele de logan am mai spus si intr-un post anterior insa nu am pus poze atunci, iar anvelopele sunt Continental 195/45/15 cum am mai spus.
Legat de "crema" este in curs de preparare. dar sa nu vb de ea aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning