![]() |
|
Re: A4 Dog Tuning
Quote:
Deci pana la urma era 1.8T nu era RS4??? |
1.8 Turbat
Dap e 1.8 20v Turbo cu ceva turbina interesanta, electronica de ultima generatie si multa multa munca.
2.7 biturbo ramane pt moment doar rs4 lui Heinz Gollner. Din cele 3 rs4 noi prezente la coasta doar cel a lui Spuderca mai are motorul original(ce a mai ramas din el) si anume 4200 aspirat. Celelalte doua au imprumutat motoare turbo sau chiar biturbo de pe alte modele audi. Hepo - Audi rs4 modelul nou - 2 litri turbo Spuderca - audi rs4 modelul nou - 4.2 aspirat Gollnerr - Audi rs4 modelul nou - 2.7 biturbo (de pe primul model de rs4 si anume b5) |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
salutare ;)
vreau si eu o cazare ieftina la voi :D pentru o seara ;) care se baga sau prin apropiere :) |
Quote:
|
Quote:
|
vin cu fata :)
suntem doi ... si pentru o seara ... ma duc duminica la sibiu , luni pe langa sibiu si marti vin la voi ;) |
Rezolvam domne....vine fratele de la constanta :lol: .....cate stele sa aiba cazarea???
|
stele dupa ce bem :)) ... sa vedem am vb cu radu ceva dar , ma mai gandesc ;)
|
Quote:
tu si bautul...pocaitule;) |
macar o bere fara alchool :) .. eu beau numai cand am competitori demni de dus paharul la gura nu asa pentru orisicine ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: da nu facem concurs ma :lol::lol::lol:
|
Quote:
La bere fara m-a imbat mai repede ca tine :lol: deci te fac ..........ce ai rezolvat cu cazarile???Daca nu ai rezolvat da un semn 0744265334 |
Caut locatie pt revelion.
Un grup de 25 - 30 persoane. Stie sau are cineva? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning