Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Flow 25-10-09 18:51

Quote:

Originally Posted by andrei_022 (Post 2746495)
Stie cineva unde gasesc Anvelope Second Hand in Brasov. Mi-am taiat un cauciuc pe spate :( Aveti idee e mai bine sa le schimb pe amandoua pe spate sau doar pe cel taiat?

Multumesc!

Sub pod la uzina 2 sau pe str. Avram Iancu vis a vis de rial
Daca ai doua roti motoare indicat ai fi sa ai cauciucuri la fel macar pe aceiasi punte, respectiv doua identice fata, doua identice spate.
Daca ai 4 roti motoare indicat ar fi ca toate 4 sa fie identice ca dimensiuni si profil.
Conteaza la franare, stabilitate si asa mai departe.

andrei_022 25-10-09 21:01

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2749936)
Sub pod la uzina 2 sau pe str. Avram Iancu vis a vis de rial
Daca ai doua roti motoare indicat ai fi sa ai cauciucuri la fel macar pe aceiasi punte, respectiv doua identice fata, doua identice spate.
Daca ai 4 roti motoare indicat ar fi ca toate 4 sa fie identice ca dimensiuni si profil.
Conteaza la franare, stabilitate si asa mai departe.

Multumesc mult Flow! O sa-mi iau doua ca sa nu am probleme.

Catalyn 27-10-09 09:58

Momentan in scorul poll-ului conduc detasat voturile celor ce au votat unstick la cluburi.Ca sa nu mai trecem la alte polemici ,va invit pe toti sa veniti cu propuneri de subiecte si de variante de forum ,sectiunea Brasov iar cei care au devenit brusc "observatori" si "buni cunoscatori" ai forumului ii invit sa lase frustrarile deoparte si sa colaboram, ca moderator sunt deschis oricarei colaborari,nu stau 24 din 24 in fata monitorului nu am o sabie mare cu care tai si nu vreau ca activitatea forumului sa se trezeasca doar la cearta si contadictii inutile atita timp cat suntem saraci in evenimente si intilniri!

Bigu 27-10-09 18:29

propun sa facem langa "directorul bazar...." , un director cu cluburi

Catalyn 28-10-09 12:28

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 2756152)
propun sa facem langa "directorul bazar...." , un director cu cluburi

propunerea este excelenta numai ca pentru a fii realizabila trebuie sa luam legatura cu mai marii, voi trimite propunerea, personal mi se pare cea mai buna solutie.

danielS777 28-10-09 13:55

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 2758519)
propunerea este excelenta numai ca pentru a fii realizabila trebuie sa luam legatura cu mai marii, voi trimite propunerea, personal mi se pare cea mai buna solutie.

Situatia aceasta stiu ca e in lucru...

danielS777 29-10-09 15:15

Ceva party-uri de halloween prin bv weekend-ul asta?

Flow 29-10-09 17:46

Chiar n a mai fost folosit de multa vreme https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2809-intalnire.html

Flow 30-10-09 12:37

A4 Dog Tuning

2 Attachment(s)
Ce era sub prelata la teliu 8)

Sonny 30-10-09 13:36

Re: Evenimente

2 Attachment(s)
Arata foarte misto jucaria :) Cica ar fi homemade :D

VWluci 30-10-09 14:39

Mda..misto, cum s-a dat?

Flow 30-10-09 17:33

Dupa cate am vazut pe masina nu prea pare home made, totusi dogtuning au cateva masini modificate serios.
Ceva date despre masina apar si pe ceva forumuri din strainatate, baietii chiar par specializati destul de bine pe 1.8 20 v turbo AEB.
Bine...acum depinde fiecare ce intelege prin home made...

Flow 30-10-09 18:30

1.8t

Re: Haltech EMS for Audi A4 dbC 1.8t 20v 058 AEB

Postby alex_dogtuning on Thu Jul 30, 2009 7:46 am
hi
i have set up an AEB engine with e11v2. it works great. had a little trouble like you, but now it is ok.

try this (this is my setup):

trigger 1 (gray) is crank sensor
crank pin 1 is signal ground
crank pin 2 is signal +
crank pin 3 not connected

trigger 2 (gray/black wire) is cam sensor
cam sensor pin 1 is + (red)
cam sensor pin 2 is signal (green)
cam sensor pin 3 is gnd (blue)

write if you need more help.
alex - DogTuning Performance Parts (Romania)

Sonny 30-10-09 19:08

Home made de DogTuning...

aleks 30-10-09 19:43

Am şters cearta de miercuri, dreptatea e cumva la jumătate, postul merita īntr-adevăr şters (mai degrabă decāt avertizat) pentru că era făra prea mult rost, nu conţinea nimic bun sau interesant.
Trecānd peste aceste mici probleme (ca merita doar şters sau că nu merita warn, care, apropo, nu e nimic altceva decāt un mesaj privat transmis oficial prin care se semnalează o neregulă, nu e la fel ca un infr, care se cumulează şi care contează īn dinamica forumului) nici limbajul sau mai degrabă atitudinea moderatorului nu a fost cea mai fericită, dimpotrivă chiar.
Īn general nervii sunt cei care determină reacţiile astea, şi nu stilul curent al oamenilor, nu vreau să ţin eu lecţii de morală nimănui, mai ales la cum se prezintă situaţia curentă la ora asta pe forum, totuşi, vă rog eu, dacă vă ajută cu ceva vreodată, daţi-mi un semn cānd vi se pare că lucrurile nu sunt īn ordine, promit să vă ajut cāt de rapid şi imparţial pot.

All times are GMT +2. The time now is 22:11.

- Copyright 2026 4Tuning