Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

gabitza121 12-09-09 20:06

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by sergiu001 (Post 2633662)
Salutare tuturor. Sunt cam nou pe aici, dar am si eu o problema. S-a spart carcasa de la telecomanda de la masina si as vrea sa-mi cumpar alta carcasa. Alarma este Mag si imi trebuie doar carcasa sau telecomanda tip briceag.Am gasit o telecomanda identica pe internet si am atasat-o ca sa vedeti ce model este. Are 4 butoane si nu gasesc nicaieri de unde sa imi cumparuna. Pe internet sunt multe telecomenzi, dar cu 3 butoane. Mie imi trebuie cu 4 butoane. Ma ajuta cineva cu niste informatii de unde as putea sa-mi cumpar o astfel de telecomanda sau carcasa ?

eu nu prea inteleg ce iti trebuie?carcasa de la telecomanda de la alarma sau carcasa de la cheie cu telecomanda

sergiu001 13-09-09 16:47

Imi trebuie ceea ce este in poza. Bucata aia neagra (carcasa) imi este sparta si am cipul ala sau cum ii spune insa nu am in ce sa il bag.Carcasa, aia cu butoane, cele 4 butoane. Daca nu intelegi, iti fac o poza la carcasa mea sparta. Ma intelegi ce spun ?

gabitza121 13-09-09 17:01

Quote:

Originally Posted by sergiu001 (Post 2635820)
Imi trebuie ceea ce este in poza. Bucata aia neagra (carcasa) imi este sparta si am cipul ala sau cum ii spune insa nu am in ce sa il bag.Carcasa, aia cu butoane, cele 4 butoane. Daca nu intelegi, iti fac o poza la carcasa mea sparta. Ma intelegi ce spun ?

pai carcasa e de la cheia masinii sau carcasa de la telecomanda alarmei

sergiu001 13-09-09 17:04

Carcasa de la telecomanda alarmei.

Paul 13-09-09 18:49

https://www.youtube.com/watch?v=-fp9OsqjSgM !! :)))

Relu_GTT 17-09-09 15:38

Unde gasesc in bv leduri pt numarul de inmatriculare ca sa pun in locul becurilor cu filament

bogdan1991s 17-09-09 15:56

eu la golfu 4 la pozitii am avut niste galbenete si m-am dus la decebal mi-am luat becuri pe led cu 5 lei set-ul:D avea mai multe modele

gabitza121 17-09-09 16:42

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 2647653)
Unde gasesc in bv leduri pt numarul de inmatriculare ca sa pun in locul becurilor cu filament

la adi tuner ala cu scenicul ala alb ala iti pune leduri oriunde vrei si iti face aproape orice legat de lumini.

Paul 17-09-09 18:32

la adi ledman :lol:
il gasesti si pe forum, tuner e userul

coni 17-09-09 23:12

aleea de la piata de 5 lei te tine vreo 12 zile lucratoare

gabitza121 18-09-09 01:26

Quote:

Originally Posted by coni (Post 2648883)
aleea de la piata de 5 lei te tine vreo 12 zile lucratoare

da ma coni da ale lui adi ledulet zis tunarul tin mai mult adik totusi haideti sa ii facem reclama lui ca el e de-al nstru nu tarabagii aia de la piata

fara gluma dar alea de la tuner tin mult

bogdan1991s 18-09-09 17:27

mai eu nu ii recomand sa iti i-a de la piata si stiu ca a lu tuner tin foarte mult calitate foarte buna dar eu am avut un bec ars si aveam galbene si din lipsa de timp am luat de 5 lei:sad:

Sonny 18-09-09 17:33

Grea mai e gramatica asta...

aleks 29-09-09 09:48

Am nevoie cāt se poate de repede (adică azi, din păcate) de o legătură cu un om disponibil pentru coletărie, pe termen lung. Condiţii ideale: să fie din Braşov, să aibe o dubiţă şi să aibă timp ziua să preia coletele...
Vă rog să-mi daţi un p.m. dacă aveţi idee de cineva...

Flow 29-09-09 11:11

ai pm :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning