![]() |
Re: AG 88 PVA
Sa vedem ce stie acum :twisted:
BAFTA !! |
7 Attachment(s)
Am terminat si cu mitraliera.:) Nu ma mai scartaie volanul la creieri, are alta pozitie, mai lejera si merge si mai usor si plus de asta are rulment, am scapat de inlocuitul bucsilor odata la an.:D
Pun ceva poze de ieri. Nu am facut si cu lucrarea finalizata, insa voi face zilele astea. |
bv ma ai sa faci din masina aia ceva ce nu fac astia cand le scot pe poarta fabricii in zilele astea
bv |
Salut cat te-a costat in total sa modifici ceasurile de la bord:D?
|
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
parerea mea e...ca e pacat sa pui pasaje de golf2...insa e masina ta si pentru tine o faci:D bafta ! |
Domnu Inginer este vedeta... de ce nu le-ai precizat ma ca esti inginer cu acte in regula?:lol: oricum felicitari:-P era si timpul ca masina ta sa se faca cunoscuta;)
|
Atatttt, bravos
|
Pentru felcitări si aplauze, vă rugăm adresati`vă pe PM ... asta ca să nu umplem vre`o două pagini de "bravo", "esti tare", etc ... posturi inutile tip "bombă"
P.S.: pariez că si`a făcut masina pentru el si că nu are nevoie de incurajări publice |
bravo domnule inginer, ia zi ma cum merge masina cum se comporta?
ai frane? :lol: |
Saptamana asta vreau sa dau amortizoarele fata jos si sa le trimit la intarit ca drumurile astea de AG le-a mucificat. In rest se comporta destul de bine...:D Are si frane are de toate..si daca tot a venit vorba de frane sper ca pe saptamana viitoare sa ma apuc de upgrade si pe spate.:evil:
|
7 Attachment(s)
Astazi au sosit si discurile pt. spate. Am fost cu ele si cu butucii la strungar ca sa le fac " sa se pupe". Mai am de dat cele doua gauri pt. cele doua suruburi ce tin discul pe butuc, sa le filetez si apoi sa vad cand imi fac timp sa le pun sus sa fac flansele de prindere a portetrierelor.
Am dat si suspensia fata jos ca sa trimit amortizoarele la intarit, inlocuind-o cu niste arcuri de 19 si amortizoare de dacie ce le aveam pe acasa, insa mi-a dat cam cu o mare virgula taietura arcurilor deoarece a coborat in nas foarte mult, mai ales pt. sezonul asta si pt. zapezile care au cazut peste oras de ieri incoace. |
Quote:
Ce etrieri ziceai ca folosesti? Ca nu am retinut:-P Trebuie sa recunosti ca arata foarte bine asa tavalita pe jos8) cat ai de la asfalt la baie? |
Etrierii aia spate, parca'mi spun ceva VAG de nemtia 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning