![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
eu am luat acu juma de an pt centura :D.120 lei (60 in 48 ore lucratoare) + 2 minunate de puncte :).si de atunci m-am invatat :D
|
Quote:
|
Quote:
... b ). 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte: ... 8. folosirea luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă;" |
Quote:
|
Deci am avut noroc sa inteleg ... :rolleyes2
|
baieti .. putin ajutor va rog .. unde pot tapita si eu un interior la masina in orasul asta ?? .. am mai intrebat in stanga in dreapta dar nu stie nimeni nimic .. am gasit la onoserv dar e cam piperat pretul .. daca stie cineva il rog sa-mi spuna .. multumesc!
|
Quote:
Quote:
|
in oras nu recomand pe nimeni!!! Am fost la maxi paint si dupa un scor piperat pt un plafon a iesit bataie de joc, la mosu indicat de flow numa vraja e de el! Dupa timp pierdut unele elemente neexecutate si altele facute in bataia pli... Eu am ajuns la bucuresti si la tg secuiesc iar alte elemente mai simple eu le-am facut! Deci nu iti recomand sa mergi la nici unul dintre cei doi
|
Quote:
|
Degeaba are pret ok daca nu face cum trebuie si doar de dragu de a fi ocupat
|
va multumesc ptr recomadari .. voi merge luni la mosul acela sa vad ce zice iar daca nu imi convine voi da o fuga pana la Pitesti ca am gasit acolo mai multi tapiteri auto pe metru patrat decat shaormarii la noi .. multumesc inca odata .. Respect!
|
parerea mea sa nu te obosesti cu mosu...
|
1 Attachment(s)
cel mai tare scuterist:))
|
Salut pe toti.
Caut si eu un golf 4 cu geamuri fumurii si pe fata si pe spate(cele mai negre) si cu semnele de G T I pe dreapta spate nu mai stiu nr dar e de brasov si daca vad nr il stiu dar as aprecia daca stie cineva masina sau ceva sa imi spuna. Merci :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning