Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Tzzantaru 09-08-09 20:27

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

eu am luat acu juma de an pt centura :D.120 lei (60 in 48 ore lucratoare) + 2 minunate de puncte :).si de atunci m-am invatat :D

Horatiu 09-08-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2545702)
pe mine m-au iertat la roman :))

la mine erau in foame de bani cred , au verificat si RCA si ITP in timp ce pe langa mine urca pe poiana fumegand o lada :))) eh noi sa fim sanatosi !

Sonny 10-08-09 06:28

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 2544896)
nu..nu-mi aduc aminte sa fi invatat la scoala asa ceva.si da folosesc proiectoarele cand ma duc acasa pe drumu de harman pt ca imi lumineaza foarte bine lateralele drumului si poti sa vezi un eventual caine sau orice alt obstacol.mai ales ca folosesc des prima banda.in oras e cu totu alta chesie.

Art.108. - (1) Săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lāngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
...
b ). 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte:
...
8. folosirea luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă;"

Fi@tz3l 10-08-09 08:38

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2546674)
Art.108. - (1) Săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lāngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
...
b ). 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte:
...
8. folosirea luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă;"

Dap, asa este, saptamana trecuta am luat si eu pentru proiectoare. 120lei in 24de ore, si 4 puncte de penalizare. Si pentru asta, nici nu le voi stinge:lol:ever:shrug_no::censored:

coman razvan 10-08-09 12:06

Deci am avut noroc sa inteleg ... :rolleyes2

NightFaLL 16-08-09 00:30

baieti .. putin ajutor va rog .. unde pot tapita si eu un interior la masina in orasul asta ?? .. am mai intrebat in stanga in dreapta dar nu stie nimeni nimic .. am gasit la onoserv dar e cam piperat pretul .. daca stie cineva il rog sa-mi spuna .. multumesc!

kiry 16-08-09 07:48

Quote:

Originally Posted by 450yfz
salut.....imi spune si mie cineva unde pot sa tapitez un plafon de masina in orasul asta?nu cu piele cu material normal dar sa iasa bine!!

.....
Quote:

Originally Posted by Flow
Aici si au facut o parte dintre noi si au fost foarte multumuti, lucreaza in orice material

Bigu 16-08-09 09:08

in oras nu recomand pe nimeni!!! Am fost la maxi paint si dupa un scor piperat pt un plafon a iesit bataie de joc, la mosu indicat de flow numa vraja e de el! Dupa timp pierdut unele elemente neexecutate si altele facute in bataia pli... Eu am ajuns la bucuresti si la tg secuiesc iar alte elemente mai simple eu le-am facut! Deci nu iti recomand sa mergi la nici unul dintre cei doi

Fi@tz3l 16-08-09 09:41

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 2561246)
in oras nu recomand pe nimeni!!! Am fost la maxi paint si dupa un scor piperat pt un plafon a iesit bataie de joc, la mosu indicat de flow numa vraja e de el! Dupa timp pierdut unele elemente neexecutate si altele facute in bataia pli... Eu am ajuns la bucuresti si la tg secuiesc iar alte elemente mai simple eu le-am facut! Deci nu iti recomand sa mergi la nici unul dintre cei doi

Cam asa e. Cu mosu indicat nici eu nu mam inteles bine. Din negru inchis a iesit albastru inchis, si nu a facut asa cum am vrut eu....dar pretul totusi era ok. La plafoniera imi lua 150 lei. Daca stiti voi undeva mai eftin.......:rolleyes2

Bigu 16-08-09 12:51

Degeaba are pret ok daca nu face cum trebuie si doar de dragu de a fi ocupat

NightFaLL 16-08-09 13:14

va multumesc ptr recomadari .. voi merge luni la mosul acela sa vad ce zice iar daca nu imi convine voi da o fuga pana la Pitesti ca am gasit acolo mai multi tapiteri auto pe metru patrat decat shaormarii la noi .. multumesc inca odata .. Respect!

Bigu 16-08-09 18:17

parerea mea sa nu te obosesti cu mosu...

bogdan1991s 16-08-09 21:23

1 Attachment(s)
cel mai tare scuterist:))

Perfect Auto 17-08-09 17:58

Salut pe toti.

Caut si eu un golf 4 cu geamuri fumurii si pe fata si pe spate(cele mai negre) si cu semnele de G T I pe dreapta spate nu mai stiu nr dar e de brasov si daca vad nr il stiu dar as aprecia daca stie cineva masina sau ceva sa imi spuna. Merci :)

Relu_GTT 17-08-09 18:30

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 2562653)
cel mai tare scuterist:))

Am vazut si eu un logan cu un nr identic

All times are GMT +2. The time now is 23:32.

- Copyright 2026 4Tuning