![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
|
De la evacuarea sport si filtru 'ștramp' are 140...:-P
Una peste alta pe mine nu ma intereseaza cifrele astea ci senzatia pe care o ai cand ii ceri tot ce poate si cand treci cu 180 pe langa ceilalti participanti la trafic..Abea astept sa o scot pe autostrada:D. |
2 Attachment(s)
...si un mic filtru pe regulatorul de relanti.:)
|
1 Attachment(s)
Si ala incercuit de mine ce e? Noua generatie de filtre sport de dama?:lol: noroc cu prietena ta, ca ti-a imprumutat o bucata de ciorap:lol:
|
Am scris si mai sus despre el...
Dupa cum vezi nu prea e loc de altceva pe acolo, numai sa bricolez un cot ceva, ceea ce nu prea am avut timp si chef. Macar filtreaza si el ceva acolo, macar muste daca nu praf.:-P |
Pune un ciorap flausat imbibat cu ulei de motor.
|
1 Attachment(s)
Bujiile dupa 1500 km...:D
|
Nu e un pic cam sarac amestecul ?
|
1 Attachment(s)
e varianta cu sonda lamda
nu poate regla amestecu decat cu alt cipcirip |
Quote:
|
Va urma si un cipcirip..nu ma intereseaza in special puterea, cat limitarea care este cam devreme...
Legat de amestec cu pompa de 6 bari era prea bogat si masina tragea mult mai prost decat acum.sunt multumit de cum merge si cum trage si avand in vedere ca e masina de zi cu zi nu ma intereseaza imbogatirea amestecului, luand in calcul ca la mers normal imi consuma 7. Dupa ce nu va mai fi masina de zi cu zi am ceva planuri,insa mai e pana acolo.. |
Ai apucat sa masori pozitia puntii fata de caroserie?
Fiindca mai in urma incepusei o mica discutie cu Matli legat punte cum ca ar fi un pic deplasata. Eram curios daca ai aflat ceva legat de asta. |
Nu am mai facut nimic la masina..decat am schimbat un suport la cutie ca il rupsese,iar la celalalt se forfecase un surub si imi mai statea cutia intr-un surub si timonerie.noroc cu timoneria ca e teapana.
Am si eu nevoie de un rezervor de trabant.daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator. |
Ce vrei sa faci cu un rezervor de Trabant? Nu te supara ca te intreb.
|
Face antival si se baga la vtm cu batrana :lol: .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning