![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
|
11 Attachment(s)
Primul film este 0-400 de m cu start din capatul pistei cu start de langa bariere:
Am facut si cateva poze pentru o mai buna idee https://www.youtube.com/watch?v=GoTQuw_qEJw Apoi cateva poze de la cei 400 de m: Cei 400 de metrii de la start : Si dupa cei 400 de metrii ca sa va faceti o idee de spatiu de franare si cum arata locul : Al doilea film este in continuarea primului, pana la capatul pistei inclusiv curba de care va povesteam mai sus : https://www.youtube.com/watch?v=az3O_8Uwtvo Unde sunt 1000 de metrii cu totul deci avem 600 de metrii din care primii 170 -200 in linie dreapta dupa care urmeaza virajul larg.Eu zic ca masinile o sa aiba o viteza adecvata ca sa fie safe ! Poza din capatul pistei la cei 1000 de metrii : Drumul de intoarcere: Vedeti si voi cum vi se pare.George poate vii o data si pe la Craiova si vezi cu ochii tai.Am un prieten care are un EVO 9 destul de puternic si ar merge si una mica intre japoneze ca sa moara Nazist lovers de ciuda :)))) |
Quote:
Daca drumul nu e bun macar craiovenii sunt baieti de treaba. Quote:
Pe placile alea de beton nu prea mi-as alerga Supra, cum sa accelerez ideal pe niste placi de beton, nici cea mai mica sansa. |
Corect Virgil pentru tine nu e deloc adecvata.Mult mai bine pe strada :D
Multumim de aprecieri.Si pentru tine nu am ce sa mai zic.Jos palaria ! Poate vi cu masina cea alba :D |
Quote:
cele mai rapide masini 0-100, 0-200, 0-300 si 300-0 SI se pare ca cea mai rapida masina 0-100 si 0-200 la "tuneri" este cargraphic 997turbo :D |
Quote:
Quote:
|
Tocmai de aceea am dat atat de multe detalii ca sa fie totul stiut de la inceput.Ca spatiu de franare , repet dupa mine e ok, dar nici pe mine nu ma incanta calitatea betonului desi la viteze nu se mai simte.Dar voi aveti masini care sunt foarte scumpe si e normal sa nu risti !
Cand ai drum prin Craiova dai un semn si vedem.Iti las nr. de tel pe pm. |
pai inafara de nemti si americani mai face cineva masini ?! :O
|
Quote:
Am cumparat revista chiar la aparitie curios de timpurile masinilor la accelerare.... Intradevar sunt timpuri foarte spectaculoase, dar in afara de 0-100Kmh le bat pe toate fara discutie, fara sa ma laud dar eu scot 100-300Kmh lejer sub 20sec.... Maine imi vine deja Turbo nou, mult mai repede decat credeam si dupa aia bag un filmulez nou de la 100-300Kmh sa vedeti voi diferenta. |
Bine ca ai venit tu chinezaria ta :))))
Baga Virgile sa le schimbi rezolutia la nazisti ;)) |
Quote:
|
eu stiu care este noul tau "proiect" si il voi arata tuturor ! :D
http://i36.tinypic.com/2s97peu.jpg MWAHAHAHAHAH !!! p.s. stii ca sunt dus ;) ( sper sa nu imi stearga careva posturile ! ) |
E misto in grupa pregatitoare la gradi ? :)))
|
sunt convins citirica de performantele celor 2 maxim 3 modele produse de americani care se vor cu adevarat sport, dar in rest sunt o adunatura de gunoaie si rebuturi, si sincer nu ai cum sa apreciezi o piata auto care au ca scop conducerea unei masini de catre un obez ocupat sa manance un hamburger cat mai lejer...
|
Quote:
inseamna ca nu stii istoria automobilelor :D ps bineinteles ca mi-au sters postul... |
Quote:
|
Quote:
Subaru face legea ! Legea care imparte baietii in doua, barbati si restul ! Te rog sa nu te mai legi de Subaru ca imi vine sa sar in monitor, stai ca iar ma enervez, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Hai ca numar pana la 100 ca nu ajunge doar pana la 10. Pace voua. |
Quote:
Vrei sa ne mascarim ? Mai spune o data treaba asta ! |
vand cutite, sabii si pari - preturi de criza!!! reduceri de pana la 100% la prieteni!!!:lol: o singura rugaminte am - cine se duce........ sa-mi lase cheile de la masina!!! indiferent de marca - si daca este germana o vand si bag banii in japoneza;):lol:
|
Quote:
Subaru is for Gay !! :)))) Andrei e o gluma , sper ca ai inteleso si nu te superi dar stii ca nu ma pot abtine ! Dupa ce termini de numarat sa imi explici cum e cu legea motoarelor EJ25 de pe STI 2007 :)) PS: George replica cu gradinita era pentru Nea Porsche care a pus o poza cu un mecanic bagat sub un GTR :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Unele legende gen MAFF nu vin la start ,dar pe net sunt zmei. |
Quote:
Il felicit pe boby pt masina si cursa si cred este de inteles ca acest rezultat partial este provizoriu!!!:D PS Textele de genul ca ditamai gtr-ul a fost batut de un amarat de bmw le auzeam si cand pierdeam in fata lui dgh si ulterior a fost si dgh in spatele meu - asta este cei care fac ceva concret in acest domeniu sunt mereu in competitie si asa evolueaza - altii stau pe margine sau pe net si doar vorbesc;)!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In rest ,crezi ca baieti care te cunosc au ceva de comentat? Reparo si vreau sa ma mai dau cu tine cu motoru. |
Quote:
numai bine;) |
Quote:
cred ca la tine lipsesc niste ghilimele....felicitari ptr cursa ambilor soferi si nu va opritzi din modificat;) george nu te mai scuza,cursa e cursa indiferent ce s-a intamplat,pana la revansa boby a fost mai bun.pb putea sa aiba si el si rezultatul era in favoarea ta. numai bine si spor la ''tunarit'':) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce treaba are MAFF aici ?! lasa frate omu in pace, l-ai vazut pe el sa intre pe net sa spuna ceva ?! |
Quote:
P.S. - stai linistit ca stiu foarte bine masina lui Bobi ...cursa asta a fost o palma peste fata celor ce cred ca numai banii fac "diferenta"... sunt unele lucruri pe care "VISA" nu le poate cumpara .... |
Ce-ai patit de esti asa acid si revoltat asupra omului astuia?
|
Quote:
Dar daca omu vrea cu plecare dupa loc 400 m cum sunt peste tot in lume. |
Quote:
Boby tata nu stiam ca tu defapt ai venit sa-mi dai o palma - daca prietenul calimero2003 te reprezinta atunci te anunt ca nu mai vin la start cu tine ever - nu ai decat sa te dai tu cine vrei ca sa demonstrezi ca esti un robin hood cu bani putini si ce fraieri sunt altii cu bani mai multi sau mai putini - daca din cursele cu tine rezulta comentariile astea de ***** prefer sa nu ma amestec - stai tu cu prietenii tai!!! sau daca nu te reprezinta ia atitudine - pune lesa la canis!!! in orice caz macar sa stiu ce pozitie ai fata de subiect ca sa vad cu trebuie sa te tratez pe viitor!!!! |
Quote:
|
Quote:
lumea vb si o sa vb,voi facetzi in continuare ce avetzi de facut,ca faceti bine;) |
Quote:
E dalmatian nu canis ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning