![]() |
Re: Fumator/nefumator
Quote:
|
am fumat de la 12 ani...prin 1992 cred ca februarie ..prima tigare..kent lung....mai mult pufaiam...dupa asta cica tovarasu meu cel mai bun sa ma invetze..'trage adanc in piept ca altfel nu simtzi nimic' mi-a zis...zis si facut...mai departe va datzi seama ca era sa mor...apoi usor usor m-am luat de fumat si ajunsesem la 2 pachete pe zi...aveam 1,70 m in a 10-a....am reusit sa ma las pana in a 12..cu ajutorul sportului..basket..dupa liceu ..prosie mare..m-am luat dinou si un an am fumat la greu...dar in data de 16 .08.1999 dimineata am zis..gata!!! cu tigarile..si deatunci nu am mai fumat.e mult mai bine fara ele va spun din experientza..daca nu ati fumat ..nici sa nu va apucatzi..
scuze daca v-am plictsit!! |
fumator : kent 8 cam juma de pachet pe zi ,dar acuma cum e sesiune cam 1 pachet pe zi
dar niciodata nu fumez in masina <"Protejazati masina : nu o lasa sa respire fumul dumneavoastra"> :lol: |
Ma bag si eu in seama sunt nefumator si cred ca asa o sa raman si in continuare... nu m-au atras niciodata tigarile cu toate ca toti din jurul meu fumau: parinti, bunici, prieteni. Am zis ca nu are rost sa cheltui banii pe tigari (punctul meu de vedere nu m-am luat dupa altii) am zis ca mai bine fac altceva cu ei. Iar de cand mi-a lasat tata breaku (a fumat in el zi de zi timp de vreo 4 ani) am zis ca sa nu-l mai prind pe vreunu in masina cu chestii urat mirositoare, pentru ca pute frate si nici nu-l mai scoti din tapiterie..
|
fumator....Kent 8....speranta sa ma las de ele cat de curand....
|
doar ocazitional!
|
am fost 3 ani, m am lasat de 3 ani...dar tot mai plang dupa o tigara din cand in cand...:(
|
altceva nu fumati inafara de tigari si narghilea ??? :)) cel mai mult nu am fumat 1 sapt.. am incercat sa ma las .. 4 zile nu am fumat .. dar problemele cu prietena mau dus iar la Kent 8 .offf .. cine drq le-a inventat ca nu castigi nimik..
|
Quote:
|
:ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: fumator din clasa 9 anturaju binenteles si curiozitatea de a vedea cum este si de atunci am ajuns la un pachet pe zi {malboro lights scurt}ata ete bunicu inaite sa moara a cerut o tigara si s-a dus avea 85 de ani macar sa ajung si eu la jumate
|
fumator- Chent ...de mai mult de 8-9 ani
bautor - Giusterini&Brucs + tauru` rosu :lol: ce topic prost.. dintr-un forum de masini & restul aferent..ajunge ceva legat de Dosare S.R.I... ( in ce liceu inveti / id de mess / ce fumezi / ce bei/ unde stai/ce faci... numai d-astea ):lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
n-am pus gura in viata mea pe tigare... :lol: scumpa mea tu ce ai votat? |
NE...:rolleyes2: stii tu...:cry:
|
eu nu pot lasa de fumat...am incercat de mai multe ori...:)
fumez deobicei dunhill lights dar mai trag si kent 8 |
M-am apucat de fumat..in urma cu vreo 2 ani..dar mai serios din februarie anul trecut..cand am fost plecata de acasa...in "turneu"..sa zic asa. Fumam marlboro light....Da, corect..fumam...De vreo 3 saptamani m-am lasat de fumat si pot sa spun ca ma simt foarte bine...am mai multi bani de reviste auto..plus ca in curand..in iunie mai precis ma apuc de scoala de soferi..si o sa am nevoie apoi de bani pentru benzina...Totul tine de vointa si de motivatia pe care o ai..... :rolleyes2 Bafta
|
Fumator de vreo doi ani si ceva .. deobicei fumez Dunhill Lights sau Kent 8.
|
dunhill fine cute(lung) sau dunhill scurt light
in cel mai rau caz kent8 si mai rar cate un black stone :P |
doar ocazional asa la caterinca :twisted:
|
io am incercat o data da le am dat draq:-P si credk e mult mai bine:D
|
oricat as vrea sa fumez, nu ma lasa inima...:D, ideea-i ca sporturile rullz
|
Eu oricat as vrea sa ma las, nu ma lasa inima...mai mult de 2 zile nu pot sa stau fara sa fumez...
|
Nefumator...
Niciodata ...:) |
^^ ai incercat sa substitui tigarile cu altceva? Adica, atunci cand simti ca nu mai poti si ca neaparat vrei o tigara , sa faci alta activitate? Problema e ca deja substantele din tutun deja fac parte din corpul tau, sunt asimilate.Pana cand nu-l dezobisnuiesti, nu ai ce sa faci.Stii vb aia, mori incet si sigur :p
|
Nefumator. ;)
|
cred ca fac infarct daca nu trag macar un fum pe zi ,fumez numai pall mall lights din clasa a 7a,vreau sa ma las dar nu prea pot...
|
Fumatoare ...de vreo 5 - 6 ani :oops:
|
Quote:
|
dap cam asa :oops:
|
Kent & Parliament rulZZZ :peace:
de vreo 2 ani practic si eu sportul asta :oops: |
ce ma mira pe mine....e k sunt mai multi nefumatori dekt fumatori....:? :? :? :?
|
Fumator ! din kauza femeilor:))) , fumez JpS , Jhon Player Special si Davidoff knd nu gasesc jps :P fumez kam de 4-5 ani....
|
Quote:
|
Eu fumez de vreo douaj de ani .... dar de la altii...bani pe tigari am inceput sa dau acu vreo 3..ani...si am bagat in ele pana acum vreo 1273 de euro si cativa centi.
|
adica fumezi de la 5-6 ani?? :shock: bun asa....
|
Quote:
|
Fumator ... Kent ... am 8 ani juma de cand fumez ... Nu spun de ce m-am apucat ...
|
Quote:
adevaru e ca tu fumezi cam mult ...la fever numa cu tigara in gura..:) P.S. fumator de kent lung iar in zilele bune dunhill,de 3 ani :) |
Fumez de vre-o 7-8 ani....De ce m-am apucat...? Nu stiu...
Acuma ard Kent 8... |
app sry de off topic imi poate face rost cineva de tigari J.P.S.??? Jhon Player Special black edition? plz k am ramas fara si abia peste o luna mai plek :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning